Kartoituspalaveri on varattu onnistuneesti

Kiitos kartoituspalaverin varaamisesta! Käymme yhdessä läpi yrityksesi nykytilanteen ja tarkastellaan eri tapoja parantaa liiketoimintaa verkossa. Nähdään linjoilla!

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty palveluihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi.

Työskentelemme kaikenkokoisten ja eri toimialojen yritysten kanssa koko Suomessa.

Verkkosivut ovat alkaen 500€/kk (alv 0%). Hinnoittelu perustuu tulevan projektin työn laajuuteen, jonka pääsemme arvioimaan ensimmäisen kartoituspalaverin avulla.

Google-mainonta on alkaen 250€/kk (alv 0%) + mainosbudjetti. Kampanjan hinnoittelu perustuu Google-kampanjan suuruuteen ja mainosbudjettin suuruuteen. Tarkemman kustannusarvion pääsemme arvioimaan kartoituspalaverin avulla.

Koemme onnistuneen vasta silloin, kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Yksinkertaisesti palautamme kaikki sinulle koituneet kustannukset, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Hinnoittelemme hakukoneoptimointi-kampanjat projektikohtaisesti, johon kuuluu kilpailuanaalysi, yrityksen tavoitteet ja tulevan työn arvioitu koko. SEO-kampanjat ovat alkaen 250€/kk (alv 0%).

Uskomme työmme laatuun niin kovasti, että voimme tarjota kaikki jatkuvat kuukausipaketit ilman pitkiä sitoumuksia ja määräaikoja. Haluamme sitouttaa yhteistyökumppanit tuloksilla ja laadulla - ei pitkillä määräaikaisilla sopimuksilla.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Vastaamme mieluusti kaikkiin sinua askaruttaviin kysymyksiin.

Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Arvostelut

Mitä asiakkaamme ovat meistä maininneet?

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Milla Seilo

Avinon Palvelut Oy

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Niila Stark

Net Works Company Oy

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Marianne Jääskeläinen

Tulkkauspalvelut MaJSign

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

Vikke-Werner Lampén

LLK Sales Oy

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Ansari

Arman Stunts