Kartoituspalaveri on varattu onnistuneesti

Kiitos kartoituspalaverin varaamisesta, jossa käymme läpi yrityksen nykytilanne ja tarkastelemme eri tapoja parantaa liiketoimintaa verkossa. Nähdään linjoilla!

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty palveluihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi.

Työskentelemme kaikenkokoisten ja eri toimialojen yritysten kanssa koko Suomessa.

Verkkosivut ovat alkaen 500€/kk (alv 0%). Hinnoittelu perustuu tulevan projektin työn laajuuteen, jonka pääsemme arvioimaan ensimmäisen kartoituspalaverin avulla.

Google-mainonta on alkaen 250€/kk (alv 0%) + mainosbudjetti. Kampanjan hinnoittelu perustuu Google-kampanjan suuruuteen ja mainosbudjettin suuruuteen. Tarkemman kustannusarvion pääsemme arvioimaan kartoituspalaverin avulla.

Koemme onnistuneen vasta silloin, kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Yksinkertaisesti palautamme kaikki sinulle koituneet kustannukset, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Hinnoittelemme hakukoneoptimointi-kampanjat projektikohtaisesti, johon kuuluu kilpailuanaalysi, yrityksen tavoitteet ja tulevan työn arvioitu koko. SEO-kampanjat ovat alkaen 250€/kk (alv 0%).

Uskomme työmme laatuun niin kovasti, että voimme tarjota kaikki jatkuvat kuukausipaketit ilman pitkiä sitoumuksia ja määräaikoja. Haluamme sitouttaa yhteistyökumppanit tuloksilla ja laadulla - ei pitkillä määräaikaisilla sopimuksilla.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Vastaamme mieluusti kaikkiin sinua askaruttaviin kysymyksiin.

Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan yhdessä upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Arvostelut

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Avinon Palvelut Oy

Milla Seilo

//

Toimitusjohtaja

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Net Works Company Oy

Niila Stark

//

Toimitusjohtaja

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Tulkkauspalvelut MaJSign

Marianne Jääskeläinen

//

Yrittäjä

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

LLK Sales Oy

Vikke-Werner Lampén

//

Co-Founder

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Stunts

Arman Ansari

//

Yrittäjä