Suomalainen, luotettava ja moderni digitoimisto

Pyrimme helpottamaan tietotekniikan tuottamia vaikeuksia hyödyntäen moderneja ratkaisuja. Näin asiakkaamme kykenevät keskittymään vain liiketoiminnalleen olennaisiin prosesseihin.

alecom tietoa meistä
Tietoa meistä

Olemme joukko suunnittelijoita ja verkkonäkyvyyden parantajia

Toteutamme räätälöityjä kotisivuja sekä myyviä verkkokauppoja yrityksille koko Suomessa. Parannamme hakutuloksien sijoituksia hakukoneoptimoinnilla eli SEO:lla.

Nopea tuotanto

Rakennamme sivustoja jopa viikoissa, sillä työskentelemme yksinomaan Webflow ja Shopify -alustojen kanssa.

Koodittomia ratkaisuja

Käytämme moderneja sekä koodittomia työkaluja, jotka tehostaa sivustoa. Näitä on esimerkiksi Zapier ja Airtable.

Hakukoneoptimointi

Tuottamamme sivustot ovat optimoitu hakukoneita varten. Tämä parantaa sijoituksia hakutuloksissa.

Tiimipelaaja

Annamme ammattitaitoista apuamme aina tarvittaessa. Olemme saatavilla, niin arkena, kuin viikonloppunakin.

Mobiiliresponsiivisuus

Sivusto aina mobiili- ja tablettiystävällisiä. Jokainen käyttäjä pääsee selaamaan laitteelle kuin laitteelle.

Tyytyväisyystakuu

Koemme onnistuneemme vasta silloin kun olemme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen.

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty projekteihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt haluttua vastausta kysymykseesi.

Minkä kokoisilla budjeteilla työskentelette?

Projektien kustannukset riippuvat pitkälti tulevan työn laajudesta, jonka pääsemme arvioimaan ensimmäisen kartoituspalaverin avulla. Palaverissa pyrimma saamaan tarkan kuvan yrityksen nykytilanteesta sekä liiketoiminnan tavoitteista.

Kuinka kauan kotisivuprojektit kestää?

Tavanomaisessa kotisivujen tai verkkokauppojen suunnittelusta sekä kehittämisestä koostuva projekti kestää noin kolmesta kuuteen viikkoa. Arvio riippuu tulevan työn laajuudesta sekä asiakkaan tarpeista.

Miten laskutus tapahtuu projektin aikana?

Lähetämme laskut ja sopimukset sähköpostitse, mistä näkee summat ja eräpäivät. Laskutamme aina puolet projektin kustannuksista ennen sen aloittamista. Loppusumma tulee maksettavaksi, kun kaikki palveluun kohdistuvat materiaalit on siirretty yrityksen omistukseen.

Tarjoatteko vain palveluita mitä sivustollanne on lueteltu?

Keskitymme ainoastaan räätälöityjen Webflow-kotisivustojen luomiseen, Shopify-verkkokauppojen rakentamiseen ja digimarkkinointiin. Suunnittelijoiden saatavuudesta riippuen teemme myös yritysilmeitä, brändikirjoja ja logosuunnittelua yrityksille.

Miten pääsemme projektin kanssa alkuun?

Pyrimme perehtymään huolellisesti uusiin asiakkaisiin kartoituspalaverin avulla. Tavoitteenamme on saada perustiedot yrityksen liiketoiminnastaan sekä sen tavoitteista. Haluamme päästä tarjoamaa arvokasta tietoa jo heti ensimmäisinä hetkinä.

Mitä tarkoitatte rahat takaisin -takuulla?

Jos ette ole tyytyväisiä projektin lopputulokseen, palautamme kaikki jo koituneet kustannukset täysimääräisesti takaisin. Tässä tapauksessa projektin materiaalit ja palvelun työt ei siirry yrityksen omistukseen. Rahat takaisin -takuu on voimassa vain kotisivu- ja verkkokauppaprojekteissa.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä