Tuloslähtöinen digitoimisto yrityksille

Pyrimme helpottamaan tietotekniikan tuottamia vaikeuksia hyödyntäen moderneja ratkaisuja. Näin asiakkaamme kykenevät keskittymään vain liiketoiminnalleen olennaisiin prosesseihin.

alecom tietoa meistä

Yhteistyökumppaneita:

digitoimisto alecom

Parannemme yritysten verkkonäkyvyyttä

Tuotamme tuloksellisia verkkopalveluita sekä digimarkkinointia- ja mainontaa kaikenkokoisille yrityksille koko Suomessa.

110%
Keskimääräinen verkkonäkyvyyden paratuminen
5/5
Arvostelut aikaisemmilta asiakkailtamme

Yrityksemme tausta, asiantuntemus ja kokemus

Alecom Oy perustettiin vuonna 2021 tavoitteenaan tarjota laadukkaita digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivuratkaisuja suomalaisille yrityksille. Vuosien varrella olemme työskennelleet monenlaisten yritysten kanssa eri toimialoilla, minkä ansiosta olemme saavuttaneet laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä erilaisten asiakkaiden tarpeista sekä heidän odotuksista.

Asiantuntemuksemme perustuu vahvaan tekniseen tietotaitoon ja markkinointiosaamiseen, joka on kehittynyt pitkäaikaisen kokemuksemme myötä. Olemme perehtyneet eri teknologioihin ja alustoihin, kuten Webflow ja Shopify, joiden avulla pystymme toteuttamaan räätälöityjä ja tehokkaita verkkosivuja sekä verkkokauppoja asiakkaillemme.

Olemme solmineet kumppanuuksia alan johtavien toimijoiden kanssa, mikä auttaa meitä pysymään ajan hermolla uusista teknologioista ja trendeistä sekä parantaa palveluidemme laatua. Merkittäviä kumppaneitamme ovat muun muassa:

  • Google Workspace: Kaikenkattavat yritystyökalut
  • Webflow: Verkkopalveluiden rakentaja-alusta
  • Shopify: Verkkokauppa-ratkaisuiden edelläkävijä
  • Zoner: Monipuoliset palvelut kotisivujen rakentajille

Nämä kumppanuudet osoittavat Alecom Oy:n vahvan aseman ja asiantuntemuksen digitaalisen markkinoinnin ja verkkopalveluiden saralla. Olemme ylpeitä saavutuksistamme ja sitoutuneet jatkuvasti kehittämään osaamistamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea heidän liiketoimintansa kasvua verkossa.

Alecom Oy:n vankka tausta, asiantuntemus ja kokemus alalla, yhdistettynä alan tunnustuksiin, sertifikaatteihin ja kumppanuuksiin, tekevät meistä luotettavan ja pätevän kumppanin suomalaisille yrityksille digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivuratkaisujen tarpeissa. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja kehittämään heidän liiketoimintaansa digitaalisessa ympäristössä.

Tiimimme koostuu alan asiantuntijoista ja osaajista

Asiantuntijatiimimme koostuu monipuolisista osaajista, joiden erikoisosaaminen kattaa digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueet.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakusanamainonta (SEM)

Sosiaalisen median markkinointi

Sisältömarkkinointi

Tiimimme jäsenet ovat sertifioituja ammattilaisia, jotka ovat suorittaneet alan johtavien tahojen, kuten Google ja Facebook, tarjoamia koulutuksia ja sertifiointeja.

Nopea tuotanto

Rakennamme sivustoja jopa viikoissa, sillä työskentelemme yksinomaan Webflow ja Shopify -alustojen kanssa.

Tiimipelaaja

Annamme ammattitaitoista apuamme aina tarvittaessa. Olemme saatavilla, niin arkena, kuin viikonloppunakin.

Tyytyväisyystakuu

Koemme onnistuneemme vasta silloin kun olemme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen. Rahat takaisin-takuulla!

Tiimi

Tutustu osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme. Näiden kavereiden kanssa olet yhteyksissä mikäli päätät ottaa yhteyttä.

digitoimisto alecom aleksi huusko
Aleksi Huusko
Projektijohtaja
digitoimisto alecom vikke-werner lampen
Vikke-Werner Lampén
Myyntiedustaja
vikke@alecom.fi
digitoimisto alecom joonas lahti
Joonas Lahti
Myyntiedustaja
joonas@alecom.fi

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty projekteihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt haluttua vastausta kysymykseesi.

Minkä kokoisilla budjeteilla työskentelette?

Projektien kustannukset riippuvat pitkälti tulevan työn laajudesta, jonka pääsemme arvioimaan ensimmäisen kartoituspalaverin avulla. Palaverissa pyrimma saamaan tarkan kuvan yrityksen nykytilanteesta sekä liiketoiminnan tavoitteista.

Kuinka kauan kotisivuprojektit kestää?

Tavanomaisessa kotisivujen tai verkkokauppojen suunnittelusta sekä kehittämisestä koostuva projekti kestää noin kolmesta kuuteen viikkoa. Arvio riippuu tulevan työn laajuudesta sekä asiakkaan tarpeista.

Miten laskutus tapahtuu projektin aikana?

Lähetämme laskut ja sopimukset sähköpostitse, mistä näkee summat ja eräpäivät. Laskutamme aina puolet projektin kustannuksista ennen sen aloittamista. Loppusumma tulee maksettavaksi, kun kaikki palveluun kohdistuvat materiaalit on siirretty yrityksen omistukseen.

Tarjoatteko vain palveluita mitä sivustollanne on lueteltu?

Keskitymme ainoastaan räätälöityjen Webflow-kotisivustojen luomiseen, Shopify-verkkokauppojen rakentamiseen ja digimarkkinointiin. Suunnittelijoiden saatavuudesta riippuen teemme myös yritysilmeitä, brändikirjoja ja logosuunnittelua yrityksille.

Miten pääsemme projektin kanssa alkuun?

Pyrimme perehtymään huolellisesti uusiin asiakkaisiin kartoituspalaverin avulla. Tavoitteenamme on saada perustiedot yrityksen liiketoiminnastaan sekä sen tavoitteista. Haluamme päästä tarjoamaa arvokasta tietoa jo heti ensimmäisinä hetkinä.

Mitä tarkoitatte rahat takaisin -takuulla?

Jos ette ole tyytyväisiä projektin lopputulokseen, palautamme kaikki jo koituneet kustannukset täysimääräisesti takaisin. Tässä tapauksessa projektin materiaalit ja palvelun työt ei siirry yrityksen omistukseen. Rahat takaisin -takuu on voimassa vain kotisivu- ja verkkokauppaprojekteissa.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä