Alecom on Webflow- ja Google-toimisto

Olemme erikoistuneet verkkosivujen suunnitteluun ja kehittämiseen Webflow-alustalla. Kasvatamme verkkonäkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla ja Google-mainonnalla.

alecom meistä globaali planeetta
Olemme Webflow- ja Google-asiantuntijatoimisto
alecom meistä

Työsi arvo on selvää ja nyt on asiakkaitesi aika havaita se

Olet varmasti uhrannut yrityksellesi oman sydämesi ja sielusi, mutta pelkkä kova työ ei aina riitä. Heikko verkko- ja brändinäkyvyys saa sinut tekemään ylitöitä ilman, että pääset näkemään kokreettisia tuloksia.

On siis aika erottautua alasi johtavana toimijana, jota asiakkaasi aidosti rakastavat. Tämä luodaan mahtavalla brändillä ja verkkosivustolla, joka tekee väsymättä yhtä kovasti töitä kuin sinäkin.

Visio

Pyrimme olemaan Suomen johtava Webflow-toimisto

Alecom on sitoutunut tuottamaan Webflow-verkkosivuja, jotka tuovat konkreettista lisäarvoa kumppaniemme liiketoimintaan. Keskitymme tehokkaisiin, toiminnallisiin ja visuaalisesti vaikuttaviin brändi-ilmaisuihin.

Syvä asiantuntemuksemme yhdistettynä ainutlaatuiseen työprosessiimme, erottaa meidät muista. Tapamme toimia on käytännönläheinen ja keskittyy vain liiketoiminnallisiin tuloksiin.

Nykyajan liiketoiminta on jatkuvassa muutoksessa ja siksi tarvitset digikumppanin, joka ei pelkästään ymmärrä näitä liikkeitä, vaan myös kykenee pysymään askeleen edellä digimaailmassa.

Pyrimme olemaan koko Suomen johtavin Webflow- ja Google-toimisto. Olemme kehittäneet ainutlaatuiset työmenetelmät sekä prosessit, jotka mahdollistavat poikkeuksellisten ja näkyvien verkkopalveluiden luomisen.

alecom webflow-toimisto
alecom low-code-toimisto
Miksi juuri me?

Mikä tarkalleen on NoCode-toimisto ja miksi juuri teidät?

Käyttämällä Webflow-alustaa voimme nopeasti ja tehokkaasti koota yleisimmin käytetyt verkkosivustojen rakennuspalikat, säästäen tuntikausia toistuvasta työstä. Olemme kehittäneet tuhansia valmiita komponentteja, joita voimme yhdistellä ja hienosäätää juuri sinun yrityksen näköiseksi.

Nopea kehitys ja rakentaminen

Eikö tämä sitten johda geneerisiin ja samankaltaisiin verkkosivuihin? Ei suinkaan. Ajattele viime verkkovierailuasi jollakin sivustolla. Riippumatta toimialasta, on todennäköistä, että se sisäls paljon yhteistä kuten esimerkiksi ylä- ja alanavigoinnin. Entä sitten sivut? Löydät yleensä etusivun, tietoa meistä, yhteystiedot jne.

Mutta miksi juuri te?

Useimmissa digitoimistoissa todennäköisesti kulutat koko budjetin pyörän uudelleen keksimiseen, koodaamiseen ja standardisivujen kehittämiseen alusta alkaen. Meidän kanssa tuot yrityksesi parhaaseen valokeilaan - säästäen samalla kallisarvoista aikaa ja rahaa.

Räätälöity ulkoasu

Verkkopalveluiden näyttävyys ja uniikkius tulee esille sen visuaalisen suunnittelun ja viestinnän kautta. Juuri tässä me tulemme esiin! Me osaamme soveltaa brändiäsi ainutlaatuisella tavalla, jonka asiakkaasi tulevat muistamaan.

Referenssi

Näyttävät ja näkyvät verkkosivut myyntitoimistolle

Suunnittelimme ja kehitimme suomalaiselle myyntitoimistolle uuden brändi-ilmeen. Verkkosivut siirsimme Wordpressiltä Webflow-alustaan. Jatkuvan hakukoneoptimoinnin myötä tulokset puhuvat puolestaan.

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

Vikke Lampén

LLK Sales Oy

Lähtökohta

Myyntitoimisto haki päivitystä nykyisille WordPress-kotisivuilleen. Tavoitteena oli muuttaa ne moderniksi ja myyntiä edistäväksi liidikoneeksi.

Nettisivujen keskeisenä tehtävänä on esitellä yritystä, sen toimintaa ja kohderyhmää. Lisäksi sivuston kautta voitaisiin ottaa yhteyttä ja rekrytoida uusia myyjiä, mikä oli projektin avaintekijä.

llk sales kannettava tietokone

Ratkaisu

Keskityimme luomaan uuden näyttävän brändi-ilmeen. Web-suunnitelmien sekä brändin visuaalisen identiteetin kehittämisen jälkeen siirryimme rakentamaan verkkosivuja käyttäen Webflow-alustaa, joka tarjoaa tehokkaan sisällönhallintajärjestelmän.

Webflow-alustan ansiosta sivujen päivittäminen ja uusien rekryilmoitusten lisääminen onnistuu nopeasti, helposti ja vaivattomasti ilman omaa teknistä osaamista.

Lopputulos

Verkkosivu-uudistus tuotti huomattavia tuloksia - merkittävä kasvu verkkovierailijoiden määrässä ja erityisesti hakukoneista tulevien verkkovierailijoiden osalta.

Tämä kyseinen kasvu oli seurausta harkitusti suunnitellusta hakukoneoptimoinnista ja brändin mukaisesta, yrityksen kohderyhmää puhuttelevasta sisällöstä.

Uusi brändi-ilme ja verkkosivusto osoittautuivat tehokkaiksi työkaluiksi brändin tunnettuuden kasvattamisessa sekä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

llk sales mobiili
Arvot

Kaikkea toimintaamme ohjaavat perusarvot

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita palveluita, jotka heijastavat sitoutumistamme asiakkaiden tyytyväisyyteen ja ammattitaitoon.

Laatu aina edellä ja luottamus mukana

Jokaisen projektin lähtökohtana on ajatus siitä, että työskentelisimme sen parissa kuin se olisi meidän oma. Tämä takaa sen, että jokainen yksityiskohta huomioidaan ja lopputulos ylittää kaikki odotukset.

Meille ei riitä pelkkä lupauksien antaminen vaan pyrimme aina toimitamme enemmän. Läpinäkyvä hinnoittelu ja toimintatapojen käyttö varmistavat, että asiakkaamme tietävät aina, mitä he saavat ja miten.

Se tehdään mitä sanotaan ja enemmän

Meillä on nollatoleranssi tekosyille ja viivästyksille. Se tehdään mitä luvataan ja toimitamme senkin päälle aina enemmän. Pidämme lupauksista, sanomisista ja ilmoitetuista aikatauluista kiinni.

Tämä kunnioitus luvattuja asioita kohtaan ulottuu kaiken yrityksemme sisäisten toimintojen osa-alueisiin. Meidän kanssa projektit valmistuvat ajallaan ja ilman kompromisseja laadusta.

Jatkuva kehittyminen ja innovatiivisuus

Pyrimme jatkuvasti kehittämään tiimiämme ja yritystämme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita sekä toimialan muutoksia. Emme tyydy oikoteihin tai mene sieltä mistä aita on matalin.

Tavoitteenamme on luoda skaalautuvia ja helposti ylläpidettäviä verkkosivuja. Ystävällisyys ja reiluus ovat perusta, jonka päälle rakennamme pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä, niin laaditaan yhdessä kattava projektiehdotus juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöidystä ratkaisusta.

Yhteydenottolomake

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.
Kiitos lähetyksestä!
Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä