Referenssit, yhteistyöt, muut toteutukset ja asiakastarinat

Työskentelemme niin pienten kuin isojen yritysten sekä yhdistysten kanssa. Tavoitteenamme on saada näyttävää kasvua jokaiselle yhteistyökumppanille.

JHV Recycle Oy

Visuaalinen ilme ja näyttävät verkkosivut purkuyritykselle

Suunnittelimme perheomisteiselle purkuyritykselle uuden brändi-ilmeen. Kehitimme muokattavat, näyttävät ja tehokkaat verkkosivut Webflow-alustalla.
JHV Recycle Oy
MEH Ry

Verkkopalvelu voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle

Toteutimme voittoa tavoittelemattomalle koulutusorganisaatiolle MEH Ry:lle verkkosivu-uudistuksen tehokkaalla Webflow-alustalla. Lopputulos on näyttävä!
MEH Ry
Avinon Palvelut Oy

Verkkopalvelu nepsy- ja koira-valmennus yritykselle

Toteutimme uudelle Avinon Palvelut Oy:lle, joka tarjoaa nepsyvalmennusta ja koira-avusteista valmennusta uuden verkkopalvelun sekä brändi-ilmeen.
Avinon Palvelut Oy
Net Works Company Oy

Verkkosivut tietoliikenneinfraa rakentavalle yritykselle

Suunnittelimme ja kehitimme valokuituverkkoja rakentavalle yritykselle Net Works Company Oy:lle modernit verkkosivut tehokkaalla Webflow-alustalla.
Net Works Company Oy
Tulkkauspalvelut MaJSign

Räätälöidyt nettisivut Webflow-alustalla ja uusi brändi-ilme

Loihdimme tulkkauspalveluita tarjoavalle yritykselle visuaalisen brändi-ilmeen, jonka pohjalta suunnittelimme ja kehitimme räätälöidyt Webflow-verkkosivut.
Tulkkauspalvelut MaJSign
LLK Sales Oy

Uusi brändi-ilme ja Webflow-kotisivut myyntitoimistolle

Suunnittelimme myyntitoimistolle uuden visuaalisen brändi-ilmeen ja totetimme verkkosivu-uudistuksen yrityksen näköisiksi tehokkaalla Webflow-alustalla.
LLK Sales Oy
Arman Stunts

Webflow-sivujen suunnittelu ja kehittäminen stuntmiehelle

Toteutimme suomalaiselle stunt-miehelle ammattimaiset kotisivut. Tavoitteena oli luoda sivusto, joka tehostaa jatkossa liidien keräämistä.
Arman Stunts
Arvostelut

Mitä asiakkaamme ovat meistä maininneet?

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Avinon Palvelut Oy

Milla Seilo

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Net Works Company Oy

Niila Stark

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Tulkkauspalvelut MaJSign

Marianne Jääskeläinen

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

LLK Sales Oy

Vikke-Werner Lampén

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Stunts

Arman Ansari

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä