Räätälöidyt kotisivut Webflow-alustalla ja uusi brändi-ilme

Loihdimme uudelle tulkkauspalveluita tarjoavalle yritykselle visuaalisen brändi-ilmeen, jonka pohjalta suunnittelimme ja kehitimme räätälöidyt kotisivut.
Tulkkauspalvelut MaJSign Webflow kotisivut
Toteutimme
Kotisivut
Työkalut
Webflow / Figma

Yhteenveto

Aloitimme projektin kartoittamalla yrityksen tavoitteet kotisivujen ja brändikuvan pohjalta. Suunnitteluvaiheessa keräsimme toiveet kotisivujen osalta, joiden toiminnallisuus on havaittavissa lopputuloksessa.

Toiveena oli saada yritykselle helppokäyttöinen kotisivusto, jonka muokkaaminen ja päivittäminen onnistuu itse. Lisäksi sivuston yleinen saavutettavuus oli tärkessä roolissa.

No items found.

Haaste

Tulkkauspalveluita tarjoava uusi yritys tarvitsi nopealla aikataululla helppokäyttöiset ja personalisoidut kotisivut yritykselle. Kotisivujen tarkoituksena oli saada yhteydenottojen ja muiden palautteiden saaminen asiakkailta. Saavutettavuus oli myös suuressa roolissa, sillä yritys toimii Kelan virallisena sopimuskumppanina. Yrityksellä ei myöskään ollut valmista brändi-ilmettä, joka piti loihtia ideoiden perusteella.

Ratkaisu

Suunnitteluvaiheessa keräsimme ideoita ja ajatuksia. Työstimme ensin kotisivujen rakennetta sekä sen toiminnallisia puolia. Tämän jälkeen keskityimme yrityksen visuaalisen brändi-ilmeen luomiseen. Loihdimme yrityksen näköisen logon sekä värimaailman. Muovasimme kotisivut näiden ilmeiden perusteella valmiiksi. Lopuksi varmistimme, että sivut olivat vaatimusten mukaisesti saavutettavat.

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Marianne Jääskeläinen

Viittomakielen tulkki

Aloitetaanko projekti?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa.

Lähettämällä hyväksyt ehdot ja tietosuojaselosteen.
Kiitos yhteydenotosta!
Jotain meni vikaan! Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä