Brändi-ilme ja kotisivut myyntitoimistolle

Suunnittelimme myyntitoimistolle uuden visuaalisen brändi-ilmeen ja uudistimme verkkosivut yrityksen näköisiksi tehokkaalla Webflow-alustalla.
LLK Sales Oy kotisivut yritykselle
Toteutimme
Kotisivut
Työkalut
Webflow / Figma / CMS

Yhteenveto

Menestyvän myyntitoimiston kotisivut kaipasivat päivitystä nykyisistä WordPress-sivuista. Tarpeena oli saada luotua juuri yrityksen näköiset verkkosivut, jotka säväyttävät verkkovierailijan.

Lähdimme liikenteeseen suunnittelemalla yritykselle kokonaan uuden brändi-ilmeen. Tähän kuului muunmuassa värimaailman kokoaminen ja täysin uuden logon suunnittelu.

Figma-työkalulla loihdimme alustavan verkkosivun rakenteen. Tämän jälkeen muutimme sen brändin näköiseksi lisäämällä värimaailman ja logon.

Kehitimme sivut suunnitelmien pohjalta pikselin tarkkuudella Webflow-alustalla. Hyödynsimme sen tehokasta CMS-järjestelmää, jonka avulla yritys kykenee luomaan yksittäisiä avoimia työpaikkoja sivulle käden käänteessä.

Keskityimme myös yhteydenottojen eli liidien vaivattomaan keräämiseen. Lisäsimme Ota yhteyttä-sivun, jonka tarkoituksena työn hakijoiden ja potentiaalisten yhteistyökumppanien yhteydenottaminen olisi mahdollisimman tehokasta.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Markkinointistrategiana oli myös hyvä saada myyntitoimiston sivut näkyviin hakukoneissa kuten Googlessa. Onnistuimme tässä erittäin mainiokkaasti jo parissa kuukaudessa.

myyntitoimisto
Sijoittuminen "myyntitoimisto" avainsanalla

Jatkamme hakukoneoptimointia LLK Sales Oy:n kanssa vielä jatkossakin. Sijoitamme sivustoa eri avainsanoilla Googlen hakutuloksiin jatkuvalla hakukoneoptimoinnilla.

No items found.

Haaste

Asiantuntevan myyntitoimiston tarpeena oli saada päivitettyä nykyiset WordPress kotisivut moderniksi sekä myyviksi. Sivuston pääasiallinen tarkoitus on kertoa yrityksestä, mitä he tekevät ja kenelle. Lisäksi yhteydenottaminen ja uusien myyjien rekrytoiminen sivuja kautta oli avain asemassa.

Ratkaisu

Lähdimme rakentamaan LLK Sales Oy:lle uuden brändikuvan sekä yksinkertaisen modernin logon. Web-suunnitelmien ja brändin visuaalisen ilmeen jälkeen lähdimme rakentamaan kotisivuja Webflow-alustalla, jonka sisällönhallintajärjestelmän avulla uusien Avoin Työpaikka-ilmoitusten luominen on nopeaa, helppoa ja vaivatonta.

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

Vikke-Werner Lampén

Co-Founder

Aloitetaanko projekti?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa.

Lähettämällä hyväksyt ehdot ja tietosuojaselosteen.
Kiitos yhteydenotosta!
Jotain meni vikaan! Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä