Google-mainonta tavoittaa kohderyhmäsi

Google-mainonta tehostaa yrityksesi liiketoimintaa ja tuo lisää liidejä sekä myyntiä kustannustehokkaasti. Tavoitamme asiakkaasi juuri silloin, kun he tekevät tarjontaasi liittyviä hakuja.

google-mainonta yritykselle

Google-mainonnalla tavoitat asiakkaat juuri silloin kun he etsivät palveluitasi

Google-mainonnalla autamme potentiaaliset asiakkaasi löytämään yrityksesi. Tavoitamme kohderyhmäsi juuri oikealla hetkellä - kun he ovat sinun yrityksen tarjontaa vailla. Tilaa ilmainen Google-mainonnan auditointi alta.

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjetilauksen.
Kiitos tilaamisesta! Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups, jotain meni vikaan. Yritä uudelleen!

Miksi valita meidät Google-mainonnan kumppaniksi?

Google-mainonta vaatii erityisosaamista, eikä se toimi samalla tavalla kuin esimerkiksi some-mainonta. Keskitymme täysillä Google-mainonnan parantamiseen ja vuosien kokemuksen myötä olemme kehittäneet prosessimme huippuunsa. Kaikki päätökset tehdään kerätyn tiedon perusteella. Käyttämällä dataan perustuvaa lähestymistapaa, löydämme parhaat keinot auttaa jokaista yhteistyökumppaniamme.

Päämääränä aina tulokset

Keskitymme siihen, mikä oikeasti merkitsee eli kasvattamaan yrityksesi tuloja. Riippuen siitä, palveletko asiakkaita vai myytkö tuotteita netissä, me autamme sinua saamaan enemmän liidejä tai lisäämään myyntiä. Kaikki muut luvut ovat meille vain tukevia apuvälineitä. Emme koskaan tarjoa mainontaa, josta ei ole suoraa hyötyä sinulle. Asiakkaamme liiketoiminnan menestys on aina etusijalla.

Konkreettinen hyöty sitouttaa

Tahdomme ansaita paikkamme Google-mainonnan kumppaninasi. Kaiken tekemisemme keskiössä on halu tuoda asiakkaillemme konkreettista hyötyä ja tulosta. Toisin kuin monet muut mainostoimistot, jotka vaativat pitkiä sopimuksia, me pyydämme vain kolmen kuukauden sitoutumista. Tässä ajassa olemme varmasti vakuuttanut sinut työmme ja tulosten arvolla, eikä pitkillä sopimuksilla.

Aina avoin ja läpinäkyvä

Me olemme avoimia kaikessa mitä teemme. Kerromme sinulle suoraan, miten Google-mainonta on lisännyt yrityksesi yhteydenottoja tai kauppaa. Monet muut keskittyvät kertomaan klikkauksista, näyttökerroista ja muista sivuseikoista, jotka saattavat näyttää hyvältä, mutta eivät välttämättä kerro mitään myynnistä. Meille tärkeintä on tietää tuoko Google-mainonta oikeasti tulosta, eli lisääkö se liidejä tai myyntiä.

Miltä Google-mainonnan yhteistyö näyttää?

Valitsemalla meidät yhteistyökumppaniksesi saat palvelun, jossa yhdistyy:

 • Kolmen kuukauden määräaika
 • Tuloskeskeinen työskentelytapa
 • Konkreettiset tulokset ja myynnin kasvu

Näemme usein Google-mainonnan tuloksien kasvavan jopa sadoilla prosenteilla. Pienempikin parannus kampanjoissa riittää kattamaan palvelumme kustannukset.

Voit lopettaa palvelun käytön jos et ole tyytyväinen tuloksiin. Päämäärämme on rakentaa pitkäaikaisia suhteita, jotka perustuvat tuottamaamme arvoon.

Toteutamme kaikkia Google-mainonnan kampanjamuotoja

Jokainen Google-mainonnan mainostyyppi tuo mukanaan omat hyvät puolensa. Esimerkiksi tekstipohjaiset hakusanamainokset ovat käyttäjä-ja budjettiystävällisiä, kun taas videomainosten avulla voimme jakaa värikkäitä ja mukaansatempaavia tarinoita.

Hakusanamainonta eli hakukonemarkkinointi (SEM) tarkoittaa niitä mainoksia, jotka näkyvät Googlen hakutulosten kärjessä. Ne näyttävät melkein samalta kuin tavalliset hakutulokset ja ovat ensimmäisenä, kun etsit jotain Googlesta.

Tämän tyyppisellä mainonnalla tavoitamme ne potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät juuri sitä, mitä yrityksesi tarjoaa. Koska nämä ihmiset etsivät aktiivisesti tuotettasi tai palveluasi, he ovat todennäköisesti myös valmiita ostamaan. Siksi on tärkeää, että he löytävät juuri sinun yrityksen verkkosivut hakutuloksista.

Google Display on bannerien muodossa olevaa mainontaa, jota voit nähdä monilla eri nettisivuilla, esimerkiksi uutissivustoilla. Bannerimainosten avulla voidaan lisätä brändinäkyvyyttä ja kertoa uusista tuotteista tai erikoistarjouksista.

Google antaa mahdollisuuden kohdentaa nämä mainokset todella tarkasti, perustuen siihen, mitä käyttäjä on aiemmin etsinyt tai millä sivustoilla hän on käynyt. Mainokset päätyvät siis juuri heille, ketkä ovat todennäköisimmin kiinnostuneita tarjonnastasi.

Display-mainonnan kautta on myös mahdollista tehdä uudelleenmarkkinointia, eli tavoittaa ne ihmiset, jotka ovat jo aiemmin vierailleet sivustollasi.

YouTube on maailman käytetyin videopalvelu ja samalla toiseksi suurin hakukone. Sen kautta voimme näyttää mainoksia videoiden alussa tai niiden sisällä, aivan kuin televisiossa mainoskatkoilla.

YouTube-mainoksia käytetään usein brändinäkyvyyden parantamiseen, mutta koska voimme valita tarkasti kenelle mainoksesi näytetään, voimme myös houkutella ihmiset suoraan yrityksesi verkkosivulle.

On tärkeää, että nämä videomainokset ovat mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia, koska potentiaaliset asiakkaat voivat ohittaa ne muutamassa sekunnissa.

Performance Max on Googlen uusi mainostyökalu, joka tuli markkinoille vuoden 2021 lopussa. Sen avulla voimme mainostaa monissa Googlen palveluissa yhdellä kertaa:

 • Google-haku
 • Display-verkosto
 • Discover
 • YouTube
 • Gmail
 • Google Maps

Tämä tekee Performance Max -kampanjasta ainutlaatuisen, sillä voimme tavoittaa asiakkaitasi monipuolisesti ja joustavasti yhden ainoan kampanjan kautta, eri kanavissa.

Shopping-mainonta on suunniteltu erityisesti verkkokauppojen käyttöön, jotta he voivat mainostaa tuotteitaan. Kun ihmiset käyttävät Googlea ja etsivät eri tuotteita, he löytävät ne yleensä Ostokset-välilehdeltä mihin myös me voimme lisätä omia tuotekortteja.

Mainosbudjetti menee siihen, että kun joku etsii tuotteitasi, ne näkyvät ensimmäisinä hakutuloksissa tuotekorttien muodossa Shopping-mainonta on verkkokaupoille erittäin kustannustehokas tapa saada tuotteensa näkyville, ja sen käyttöä myös me suosittelemme vahvasti.

Discovery-mainonta auttaa meitä ja sinua tavoittamaan isoja joukkoja mahdollisia potentiaalisia asiakkaita Googlen eri palveluiden kautta:

 • YouTube
 • Discover
 • Gmail

Nämä mainokset ovat usein hienon näköisiä ja kiinnittävät ihmisten huomion. Discovery-mainokset ovat hyvä valinta, kun haluamme saada lisää asiakkaita tai näkyä monessa eri paikassa verkossa.

Mitä Google-mainonta sisältää?

Kokonaisvaltainen Google-mainonta avaimet käteen -periaattella

Hoidamme sinun puolestasi kaiken Google-mainontaan liittyvä, alkaen konversioseurannasta aina mainostekstien kirjoittamiseen. Me tuotamme tulokset, kun sinä keskityt liiketoimintaan.

Oma yhteyshenkilö

Sinulle nimetään oma yhteyshenkilö, jonka kanssa voit olla suoraan yhteydessä. Näin kommunikointi sujuu helposti, eikä sinun tarvitse murehtia, että tieto ei kulje. Pysyt ajan tasalla mainonnan etenemisestä ja voit nopeasti ilmoittaa muutoksista suoraan, ilman että viesti kulkee useamman ihmisen kautta.

Kampanjan luominen

Me luomme yrityksesi mainostilille aina räätälöidyt kampanjat. Jos olet käyttänyt Google-mainontaa aikaisemmin, käytämme hyödyksi jo aikaisemin kertynyttä dataa varmistaaksemme sen, että siirtyminen uuteen järjestelmään tapahtuu sujuvasti ja ilman mitään ongelmia.

Jatkuva optimointi

Pidämme yrityksen Google-mainonnan aina ajan tasalla ja huolehdimme mainostilin ylläpidosta kokonaisvaltaisesti. Me hoidamme myös jatkuvan optimoinnin ja kaiken muun tarvittavan, joten sinä voit keskittyä siihen yrityksesi liiketoiminnassa, missä sinä olet parhaimmillasi.

Konversioseuranta

Asennamme heti kampanjan alussa Google-mainonnan konversioseurannan. Tämän avulla pystymme näkemään tarkasti, mistä eri kanavista yhteydenotot tai ostot tulevat. Olitpa sitten palvelualan yritys tai verkkokauppa, ilman tätä seurantaa Google-mainonta olisi kuin arvailua.

Konversio-optimointi

Tarkastamme yrityksen verkkosivut, sillä ne ovat avainasemassa Google-mainonnan tehoon. Teemme tarvittavia muutoksia, jotka voivat selvästi parantaa mainonnan tuloksia. Konversio-optimoinnilla varmistamme sen, että mainontasi saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Seuranta ja raportointi

Annamme sinulle joka kuukausi täysin avoimen raportin siitä, miten Google-mainonta on edennyt. Voit itse valita haluatko raportin kirjallisena, videomuodossa vai mieluummin keskustella siitä etäpalaverissa livenä. Sinulle ei jää kysymystäkään siitä onko mainonta kannattavaa vai ei.

Mistä tiedän Onko Google-mainonta yritykselleni sopivaa?

Google-mainonta  on täydellinen vaihtoehto yritykselle, joka haluaa kasvattaa verkkokauppansa myyntiä, saada enemmän tarjouspyyntöjä, liidejä tai yhteydenottoja, parantaa brändinäkyvyyttä tai lisätä verkkosivujensa kävijämäärää.

Kasvata verkkonäkyvyyttä Google-mainonnalla

Google-mainonta on loistava keino lisätä verkkosivusi kävijämääriä. Kun saat enemmän ihmisiä vierailemaan sivustollasi, lisäät samalla tietoisuutta yrityksestäsi, palveluistasi ja tuotteistasi. Google-mainonnan avulla voit houkutella uusia potentiaalisia asiakkaita ja pitää yhteyttä jo olemassa oleviin asiakkaisiin.

Google-mainonta tuottaa yrityksellesi liidejä ja lisää myyntiä

Olitpa sitten lisäämässä liidien määrää tai kasvattamassa verkkokaupan myyntiä, Google-mainonta on tehokas keino myynnin ja uusasiakashankinnassa. Voimme esitellä tuotteesi suoraan niille, jotka etsivät niitä, tai saada potentiaaliset asiakkaat jättämään liidin suoraan mainoksen kautta – nopeasti ja vaivattomasti.

Yrityksen verkkonäkyvyyden ja tunnettuuden parantaminen

Yrityksen brändin rakentaminen ja sen tunnetuksi tekeminen vaativat huolellista suunnittelua, asiantuntemusta, paljon työtä ja kallisarvoista aikaa. Google-mainonta on tässä meidän apuna. Se tarjoaa tehokkaita keinoja yrityksen tunnettuuden ja brändinäkyvyyden kasvattamiseen erittäin kustannustehokkaalla tavalla.

Google-mainonta sopii eri toimialojen yrityksille ja organisaatioille

Google-mainonta sopii laajalle joukolle yrityksiä ja organisaatioita eri toimialoilta, olitpa sitten suoraan kuluttajille myyvä B2C-yritys tai B2B-sektorilla toimiva yritys. Tässä muutamia esimerkkejä, jotka hyötyvät erityisesti Google-mainonnasta:

 • Verkkokaupat: Tehokas tapa lisätä myyntiä ja houkutella uusia asiakkaita sivustolle.
 • Paikalliset yritykset: Ravintolat, kaupat ja palveluntarjoajat voivat tavoittaa paikallisia asiakkaita hakukoneen kautta.
 • B2B-yritykset: Google-mainonta auttaa tavoittamaan yritysasiakkaita, olipa kyseessä sitten hakumainonta tai brändin tunnettuuden kasvattaminen.
 • Matkailu- ja majoituspalvelut: Hotellit, matkatoimistot ja muut alalla toimivat yritykset voivat houkutella asiakkaita näkyvyydellään Googlessa.
 • Ohjelmistoyritykset ja teknologiapalvelut: Tavoita asiakkaat, jotka etsivät erityisiä teknologiaratkaisuja tai ohjelmistoja.
 • Koulutuslaitokset: Korkeakoulut, kielikoulut ja muut oppilaitokset voivat käyttää Google-mainontaa houkutellakseen uusia opiskelijoita.
 • Terveydenhuoltopalvelut: Lääkärit, hammaslääkärit ja sairaalat voivat kohdentaa mainoksiaan niille, jotka etsivät terveyspalveluita.

Google-mainonta mahdollistaa tarkan kohdentamisen, olipa kyseessä sitten erikoistuotteita tarjoava verkkokauppa tai paikallisia palveluita tarjoava yritys. Voimme suunnata mainokset juuri niille ihmisille, jotka etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua, parantaen näin mahdollisuuksiasi kasvattaa liiketoimintaasi.

Google-mainonnan prosessi suunnittelusta toteutukseen

Google-mainonnan suunnittelu ja toteutus tehdään aina huolellisesti, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Tavoitteenamme on tehdä yrityksestänne näkyvämpi kilpailijoiden joukossa ja varmistaa, että mainonta tukee yrityksesi kasvua.

1. Suunnittelu

Teemme selkeän suunnitelman siitä, miten Google-mainonta toteutetaan.

2. Toteutus

Rakennamme mainonnan perustan juuri tehdyn suunnitelman mukaan.

3. Optimointi

Teemme parannuksia kerätyn datan avulla ja saavutamme parhaat mahdolliset tulokset.

4. Raportointi

Kerromme säännöllisesti saavutetuista tuloksista ja niiden kehityksestä.

Mitä Google-mainonta maksaa?

Google-mainonnan hinta yhteistyössä meidän kanssamme

Maksat Googlelle mainosbudjetin ja meille erillisen palvelumaksun. Palvelumme kattaa esimerkiksi suunnittelun, materiaalien tuottamisen, mainostekstien kirjoittamisen, kampanjoiden luomisen, A/B testauksen, optimoinnin ja tulosten raportoinnin.

Google-mainonnan hinnan määrittäminen

Google-mainonnan hinnoittelu vaihtelee toimialan ja mainospaikkojen kilpailun mukaan. Esimerkiksi Google-haussa maksat per klikkaus (CPC, Cost Per Click), eli ainoastaan silloin, kun joku klikkaa mainostasi.

Palvelumaksu ja mainosbudjetti

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kampanja parantaa Google-mainonnan tehokkuutta, mikä tekee meidän palkkaamisesta kannattavaa. On tärkeää, että työn ja mediabudjetin suhde on tasapainossa.

Palvelun ja kuukausihinnan sisältö

Palveluidemme hinnat alkavat 250€/kk (+ alv 24%). Tähän hintaan sisältyvät kampanjoiden jatkuva optimointi ja kehittäminen, seuranta, kuukausittaiset raportit sekä sovittu määrä aktiivisia ja uusia kampanjoita.

Google-mainonta alkaen
(alv 0%)
250€/kk
Suunnittelu
Seuranta
Toteutus
Optimointi
Ylläpito
Raportointi
Aloita Google-mainonta

Usein kysytyt kysymykset Google-mainonnasta

Alla listattuna muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty Google-mainontaan liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi.

Google Ads -mainoksissa maksat Googlelle joka kerta, kun joku klikkaa mainosta. Suomessa klikkauksen keskihinta on noin 0,95 euroa, mutta hinnat voivat vaihdella paljon eri alojen välillä. Myös yritysten välisessä (B2B) ja kuluttajille suunnatussa (B2C) mainonnassa hinnat voivat olla erilaiset.

Google Ads -palvelun aloittaminen on ilmaista, mutta itse mainostaminen maksaa. Tarkemmin sanottuna mainosten näkyminen ei maksa mitään, mutta maksat jokaisesta mainoksesi saamasta klikkauksesta.

Tämän lisäksi veloitamme kuukausittaisen palvelumaksun, joka suhteutetaan mainoskampanjan laajuuteen ja mainosbudjetin suuruuteen. Palvelumaksu on alkaen 250€/kk (alv 0%).

Google-mainokset saattavat ilmestyä ennen tai jälkeen hakutuloksia, kun etsit Googlesta. Niitä voi myös näkyä samalla tavalla Google Playssa, Shopping-välilehdellä ja Google Mapsissa – sekä Mapsin sovelluksessa.

Google Ads -mainonta tarkoittaa sitä, kun mainostat tuotteitasi tai palveluitasi Googlen hakutuloksissa käyttämällä tiettyjä hakusanoja. Mainoksesi ilmestyvät juuri silloin, kun asiakkaasi etsivät tietoa tarjoamastasi. Eli et tuputa tuotteitasi, vaan olet siellä, missä asiakkaasi sinua kaipaavat.

Google Ads -hakusanamainonta on hyvä valinta kaikille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa myyntiään, riippumatta alasta. B2C-yrityksille se yleensä tarkoittaa suoraan lisää myyntiä, kun taas B2B-yritykset voivat odottaa saavansa enemmän laadukkaita yhteydenottoja eli liidejä.

Google Ads -mainonnalla yrityksesi voi tulla näkyväksi myös edullisilla mainoskuluilla. Google Adsissa on erilaisia tapoja näkyä. Esimerkiksi hakusanamainokset menevät ohi niistä orgaanisista tuloksista, jotka normaalisti tulevat esiin Google-hakukoneen omasta ehdotuksesta.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Vastaamme mieluusti kaikkiin sinua askaruttaviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

Ole meihin yhteydessä, niin laadimme kattavan tarjouksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöidystä ratkaisusta.

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjeen tilauksen.
Kiitos lähetyksestä!
Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä