Webflow vs. Squarespace - Kumpi parempi yritykselle?

Verkkopalvelut
~
4
min lukemisaika
Kirjoittanut
Aleksi Huusko
Julkaistu
4.5.2024
Päivitetty
24.1.2024
Faktat
https://www.alecom.fi/blogi/webflow-vs-squarespace-kumpi-parempi-yritykselle
Webflow vs. Squarespace - Kumpi parempi yritykselle?
Sisällysluettelo
Example H2
Example H3
Example H4
Example H5
Example H6

Webflow ja Squarespace ovat molemmat suosittuja verkkosivustoalustoja, mutta kumpi niistä sopii paremmin sinun tai yrityksesi tarpeisiisi?

Tässä artikkelissa tarkastelemme molempien alustojen ominaisuuksia ja vertailemme niitä toisiinsa.

Webflow

Webflow on erittäin monipuolinen verkkosivustoalusta, joka tarjoaa monia ominaisuuksia verkkosivujen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Webflow mahdollistaa sekä suunnittelun että koodaamisen samassa ympäristössä, joten se sopii erityisesti verkkosivujen suunnittelijoille ja kehittäjille.

Webflow ominaisuudet

Webflow tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon verkkosivuston suunnitteluun ja kehittämiseen:

 • Responsiivinen suunnittelu: Webflow mahdollistaa responsiivisen suunnittelun, joka tarkoittaa, että verkkosivusto skaalautuu automaattisesti eri laitteisiin sopivaksi.
 • Tehokas editori: Webflow:n editori on helppokäyttöinen ja sisältää monia elementtejä, jotka voidaan vetää ja pudottaa verkkosivulle.
 • Sisällönhallintajärjestelmä: Webflow mahdollistaa sisällön hallinnan (CMS) verkkosivustolla, joten voit helposti hallita ja päivittää sisältöä.

Webflow edut

Webflow tarjoaa monia etuja, kuten:

 • Helppo käyttää: Webflow-alustan käyttöliittymä on helppokäyttöinen, joten voit nopeasti oppia sen käytön.
 • Monipuolinen: Webflow tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia verkkosivuston suunnitteluun ja kehittämiseen, joten se sopii moniin eri tarpeisiin.
 • Edullinen: Webflow-alustan hinnat ovat kilpailukykyiset muihin verkkosivustoalustoihin verrattuna.

Squarespace

Squarespace on toinen suosittu verkkosivustoalusta, joka tarjoaa monia ominaisuuksia verkkosivuston suunnitteluun ja kehittämiseen.

Squarespace on suunniteltu erityisesti aloitteleville käyttäjille, joten se on helppo käyttää ja sisältää monia valmiita malleja.

Squarespace ominaisuudet

Squarespace tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon verkkosivuston suunnitteluun ja kehittämiseen:

 • Valmiit mallit: Squarespace tarjoaa useita valmiita malleja, joita voi käyttää verkkosivuston suunnittelussa.
 • Helppokäyttöinen editori: Squarespace:n editori on helppokäyttöinen ja sisältää monia elementtejä, jotka voidaan vetää ja pudottaa verkkosivulle.
 • Responsiivinen suunnittelu: Squarespace mahdollistaa responsiivisen suunnittelun, joka tarkoittaa, että verkkosivusto skaalautuu automaattisesti eri laitteisiin sopivaksi.

Squarespace edut

Squarespace tarjoaa monia etuja, kuten:

 • Helppo käyttää: Squarespace:n käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen, joten aloittelevat käyttäjät voivat nopeasti oppia sen käytön.
 • Valmiit mallit: Squarespace tarjoaa useita valmiita malleja, joten voit nopeasti luoda tyylikkään verkkosivuston ilman suurta vaivaa.
 • Integroitu kauppaominaisuus: Squarespace tarjoaa integroidun kauppaominaisuuden, joka mahdollistaa tuotteiden myynnin verkkosivustolla.

Webflow vs Squarespace: Vertailu

Webflow ja Squarespace ovat molemmat erittäin laadukkaita verkkosivustoalustoja, mutta niillä on myös eroja. Tässä vertailemme molempia alustoja:

 • Suunnittelun monipuolisuus: Webflow tarjoaa enemmän monipuolisuutta verkkosivuston suunnitteluun ja kehittämiseen, sillä se mahdollistaa sekä suunnittelun että koodaamisen samassa ympäristössä. Squarespace puolestaan tarjoaa valmiita malleja, jotka ovat helppoja käyttää.
 • Käyttöliittymä: Molemmat alustat ovat helppokäyttöisiä, mutta Squarespace-alustan käyttöliittymä on vieläkin selkeämpi ja helpompi oppia. Sen muokkaus mahdollisuudet on kuitenkin rajatut.
 • Hinnat: Webflow hinnat ovat kilpailukykyiset verrattuna sen tarjoamiin ominaisuuksiin, mutta Squarespace on kuitenkin hieman edullisempi.

Yhteenveto

Kumpi verkkosivustoalusta sopii parhaiten sinulle, riippuu omista tarpeistasi. Jos olet verkkosivuston suunnittelija tai kehittäjä, Webflow voi olla parempi vaihtoehto.

Jos taas olet aloittelija tai etsit helppokäyttöisempää vaihtoehtoa, susoittelemme Squarespace-alustaa.

Lopullista päätöstä tehdessäsi kannattaa harkita myös muita tekijöitä, kuten esimerkiksi sisällönhallintajärjestelmää ja muita ominaisuuksia, jotka ovat juuri sinulle tärkeitä.

Toivomme, että tämä vertailu auttoi sinua löytämään sopivan verkkosivustoalustan tarpeisiisi. Mikäli kotisivut yritykselle on tarpeessa ja tarvitset niiden suunnittelussa tai kehittämisessä apua, ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme!

{{blogpost-quote}}

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä
https://www.alecom.fi/blogi/webflow-vs-squarespace-kumpi-parempi-yritykselle
Aleksi Huusko on verkkosivujen tekijä, graafinen suunnittelija, hakukoneoptimointi ja digimarkkinoinnin asiantuntija, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta.
Tilaa ilmainen uutiskirje
Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen.
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä