Verkkosivut tietoliikenneinfraa rakentavalle yritykselle

Suunnittelimme ja kehitimme valokuituverkkoja rakentavalle yritykselle Net Works Company Oy:lle modernit verkkosivut tehokkaalla Webflow-alustalla.

Asiakas

Net Works Company Oy

Roolit

Verkkosivujen kehittäminen
Sisällönhallintajärjestelmä (CMS)
Web-suunnittelu
Brändäys
Net Works Company Oy

Projektin tausta ja haaste

Net Works Company Oy, dynaaminen kasvuyritys, oli visionaansa toteuttamassa saadakseen modernit ja tehokkaat kotisivut. Heidän tavoitteenaan oli luoda sivusto, joka heijastaisi yrityksen arvoja ja palveluita sekä tarjoaisi kanavan uusien valokuituammattilaisten ja -rakentajien rekrytoimiseen. Sivuston muokkaamisen helppous ilman ulkoista teknistä tukea oli myös keskeinen vaatimus.

Ratkaisun kehittäminen

  1. Kartoitus ja suunnittelu: Kattavien palaverien kautta keräsimme tarvittavat tiedot ja aloitimme suunnittelemaan sivuston rakennetta, käyttäen Figma-työkalua värimaailman luomiseen ja yrityksen logon hyödyntämiseen.
  2. Kehitys ja optimointi: Webflow-alustan avulla kehitimme sivuston, joka oli helppo muokata myös yrityksen omien työntekijöiden toimesta. Keskityimme erityisesti nopeus- ja mobiilioptimointiin, sekä käytimme parhaita UI/UX käytäntöjä sivuston ulkoasussa.
  3. SEO ja skaalautuvuus: Teimme kattavan avainsanatutkimuksen, jonka avulla optimoimme sivuston sisältöä. Google Search Console-työkalua hyödyntäen listasimme sivuston Googlen hakutuloksiin.

Lopputulos

Lopputuloksena Net Works Company Oy sai käyttöönsä ammattimaiset, tehokkaat ja helposti muokattavat kotisivut. Sivuston skaalaaminen ja jatkokehittäminen on suunniteltu vaivattomaksi, ja molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Niila Stark

Toimitusjohtaja

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä