Verkkosivut tietoliikenneinfraa rakentavalle yritykselle

Suunnittelimme ja kehitimme valokuituverkkoja rakentavalle yritykselle Net Works Company Oy:lle modernit verkkosivut tehokkaalla Webflow-alustalla.
Verkkosivut yritykselle Net Works Company Finland Oy
Toteutimme
Kotisivut
Työkalut
Webflow / Figma

Yhteenveto

Kasvuyritys Net Works Company Oy tarvitsi täysin uudet kotisivut yritykselle. Sivuston tarkoituksena on antaa ammattimainen kuva palveluista sekä kanava tehokkaaseen rekrytoimiseen.

Lähdimme suunnittelemaan verkkosivujen visuaalista ulkoasua yrityksen valmiin logon mukaan. Värimaailma loihdittiin nopealla aikataululla ja tehokkaasti hydöyntäen Figma-työkalua.

Nettisivujen valmiin ulkoasun, rakenteen ja sisällön jälkeen aloitimme itse kehitysprosessin Webflow-alustalla.

Hyödynsimme tehokasta Finsweet Client-First Style System -nimeämiskonseptia, jonka avulla verkkosivujen muokkaaminen jatkossa on helppoa ja vaivatonta myös itse.

No items found.

Haaste

Yrityksellä oli visiona saada modernit ja tehokkaat kotisivut, jotka kuvastaisivat tarkasti yrityksen arvoja ja palveluita.

Sivusto mahdollistaisi myös tehokkaan kanavan uusien valukuituammattilaisten ja -rakentajien rekrytoimisen.

Verkkosivujen osalta oli myös tärkeää saada työkalut sivuston muokkaamiseen niin, että se ei vaatisi ulkoista teknistä osaamista.

Editoimisen tulisi onnistua siis myös itse ilman ammattilaisen teknistä apua.

Ratkaisu

Kattavien kartoituspalaverien avustuksella lähdimme loihtimaan tulevien verkkosivujen suunnitelmaa.

Ensin lähdimme koostamaan sivuston rakennetta ja sen sivupohjia. Tämän jälkeen keskityimme visuaalisen ulkoasun luomiseen. Hyödynsimme tähän yrityksen valmista logoa.

Valmiiden suunnitelmien jälkeen aloitimme itse kehityksen tehokkaalla Webflow-alustalla. Kehitimme sivuston niin, että sen muokkaaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta myös itse tai tiimissä.

Kehitysvaiheessa keskityimme nopeus- ja mobiilioptimointiin. Tavoitteena oli saada sivustosta mahdollisimman nopeasti latautuva. Halusimme myös tehdä nettisivuista mahdollisimman helppokäyttöiset ja saavutettavat. Ulkoasussa käytimme parhaita ja viimeisimpiä UI/IX käytäntöjä.

Kattavan avainsanatutkimuksen avulla, ripottelimimme tekstisisältöön tärkeimpiä avainsanoja, jotka viittaavat yrityksen tarjoamiin palveluihin. Listasimme lopuksi sivuston Googlen hakutuloksiin hyödyntämällä Google Search Console-työkalua.

Lopputulokseen olemme molemmat osapuolet todella tyytyväisiä, ja verkkosivujen jatkokehittäminen on jatkossa sujuvaa. Nettisivujen skaalaaminen tästä eteenpäin on helppoa sillä kehitysvaiheessa keskityimme juuri siihen.

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Niila Stark

Toimitusjohtaja

Aloitetaanko projekti?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa.

Lähettämällä hyväksyt ehdot ja tietosuojaselosteen.
Kiitos yhteydenotosta!
Jotain meni vikaan! Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä