Laske kotisivujen hinta-arvio ilmaisella hintalaskurilla

Oletko hankkimassa kotisivut yritykselle, seuralle tai yhdistykselle ja haluat selvittää tulevien kotisivujen hinta-arvion? Tässä oiva työkalu siihen - täytä, laske ja lähetä!

Sivujen määrä

Kuinka monta yksilöllistä sivupohjaa arvioisit tulevien kotisivujen sisältävän? Sama sivupohja voidaan hyödyntää dynaamisten sivujen (esim. blogikirjotukset tai palvelusivut) kohdalla, jolloin ne lasketaan yhdeksi.

Ulkoasun suunnittelu

Voimme toteuttaa sivuston joko valmiin suunnitelman pohjalta tai voimme luoda sivujen ulkoasun yritysilmeen pohjalta. Suunnittelijoiden saatavuudesta riippuen suunnittelemme yritysilmeen (esim. logo, värimaailman ja fontit).

Nykyiset kotisivut

Siirtyminen esim. Wordpress-alustasta Webflow-alustaan on meidän kautta helppoa ja vaivatonta. Hoidamme kaiken datan ja hakukoneoptimoinnin kannalta olennaisen yrityksen uusille sivuille.

Verkkonäkyvyys

Hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa kotisivujen muokkaamista niin, että se sijoittuu hakukoneiden esimerkiksi Googlen kärkipäähän. Näin kotisivut saa orgaanisia kävijöitä jatkuvalla syötöllä.

Palvelut ja ominaisuudet

Valitse kolmannen osapuolen sovelluksia eli integraatioita, joita toivot tuleville kotisivuille. Poimi myös sellaiset lisäominaisuudet, joita uskot yritystoimintasi tarvitsevan uusilta kotisivuiltasi.

Laske kotisivujen hinta

Hinta on suuntaa antava ja ähettämällä hinta-arvion et sitoudu yhtään mihinkään.
Sähköposti *
Puhelinnumero
Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.

Yhteenveto

Kotisivujen hinta-arvio on:
0
(alv. 0%)
Hinta-arvio on lähetetty onnistuneesti ja olemme yhteydessä parin arkipäivän kuluessa.

Kotisivupakettin sisältö:

Valitsemasi ominaisuudet
Käyttöönottokoulutus
Tekninen hakukoneoptimointi
Seurantatyökalujen asennus
Oho! Jotain meni pieleen lomaketta lähetettäessä. Yritä uudelleen!
Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Arvostelut

Mitä asiakkaamme ovat meistä maininneet?

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Avinon Palvelut Oy

Milla Seilo

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Net Works Company Oy

Niila Stark

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Tulkkauspalvelut MaJSign

Marianne Jääskeläinen

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

LLK Sales Oy

Vikke-Werner Lampén

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Stunts

Arman Ansari

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä