Verkkosivujen ylläpito, tuki ja jatkokehitys

Keskity siihen, mikä on yrityksellesi tärkeää ja jätä Webflow-verkkosivujen päivittäminen, optimointi, tietoturva, jatkokehittäminen ja muu viilaaminen meidän huoleksi.

Ei sitova
Ei piilokuluja
Huoleton
webflow-verkkosivut yritykselle
100% tyytyväisyystakuu
5/5 arvostelut

Varmistamme yrityksesi verkkosivujen toiminnan jatkuvalla ylläpidolla

Meidän kanssa yrityksesi Webflow-verkkosivut toimivat moitteettomasti ja tarjoamme siihen kattavan ylläpitopalvelun. Palvelun avulla takaamme nettisivujen:

  • latausnopeudet ja suorituskyvyn optimoinnin
  • saavutettavuuden ja yleisen toimivuuden
  • teknisen hakukoneoptimoinnin
  • päivitykset ja jatkokehityksen

Voit luottaa ylläpitopalvelussamme siihe, että verkkosivut ovat hyvissä käsissä. Tarjoamme räätälöityä tukea juuri sinun yrityksen tarpeisiin, ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Palvelumme on suunniteltu kattamaan kaikki tarpeellinen verkkosivusi ylläpidossa. Tarjoamme säännöllisiä päivityksiä ja raportointia, teknistä tukea sekä pieniä sisältömuutoksia osana palvelupakettiamme. Näin säästät arvokasta aikaasi ja olla varma sivustosi jatkuvasta toimivuudesta. Olemme myös apunasi, kun haluat jatkokehittää sivuja.

alecom webflow verkkosivujen ylläpito
verkkosivujen ylläpito ja jatkokehitys

Verkkosivujen ylläpidon ja jatkokehityksen sisältö

Kaiken kattava Webflow-nettisivujen ylläpito ja jatkokehitys on suunniteltu niin, että se sisältää kaiken oleellisen yrityksesi kotisivujen toiminnallisuuden kannalta. Me huolehdimme kaikesta!

Sisältömuokkaukset

Me huolehdimme pienistä, mutta tärkeistä sisältöpäivityksistä ilman erillistä maksua. Olipa kyseessä uuden yhteystiedon lisääminen tai tiimikuvan päivittäminen, me pidämme huolen, että sivusto pysyy ajan tasalla.

Tekninen tuki

Tarjoamme kattavan teknisen tuen. Uuden verkkotunnuksen hankinta tai seurantakoodin lisääminen sivustolle sujuu vaivattomasti meidän osaajien avulla. Kaikki tekniset toimenpiteet pyynnöstänne valmiiksi.

Toiminnallisuus

Verkkosivujen jatkuva toiminta on meille ensiarvoisen tärkeää. Sivusto pysyy aina saatavilla ja toiminnassa. Korjaamme tarvittavat viat työaikamme ulkopuolella, varmistaen sivustonne sujuvan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Jatkokehitys

Meillä on vankka kokemus Webflow-verkkosivujen kehittämisestä. Neuvommme tarvittaessa, kuinka sivustoa on järkevintä kehittää eteenpäin. Yrityksen nettisivut ovat skaalautuvat kanssamme.

Raportointi

Tarjoamme yksityiskohtaisen raportoinnin Webflow-verkkosivujen kävijäliikenteestä. Annamme teille tietoa sivustonne suosituimmista sivuista ja kerromme, kuinka hyvin ne menestyvät Google-hakutuloksissa.

Jatkuva yhteistyö

Yhteistyömallimme on aktiivinen ja ehdotamme jatkuvasti perusteltuja kehitystoimenpiteitä. Pidämme verkkosivuistasi yhtä hyvää huolta kuin ne olisi omamme. Varmistetaan niiden menestys ja pitkäikäisyys yhdessä.

Arvostelut

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Avinon Palvelut Oy

Milla Seilo

//

Toimitusjohtaja

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Net Works Company Oy

Niila Stark

//

Toimitusjohtaja

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Tulkkauspalvelut MaJSign

Marianne Jääskeläinen

//

Yrittäjä

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

LLK Sales Oy

Vikke-Werner Lampén

//

Co-Founder

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Stunts

Arman Ansari

//

Yrittäjä

Hinnasto

Verkkosivujen ylläpito hinta

Webflow-verkkosivujen ylläpidon tarjoamme yhdellä pakettihinnalla ilman piilokuluja. Palvelukokonaisuus kattaa kaikki verkkosivusi tarpeet ja enemmän.

Verkkosivujen ylläpito
Huolehdimme vain Webflow-pohjaisten verkkosivujen ylläpidosta, tarjoten luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.
alk.100€/kk

+ alv 24%

Tekninen tuki
Sisältöpäivitykset
Konversio-optimointi
Nopeusoptimointi
Jatkokehittäminen
Tietoturvatarkastukset
Analytiikka ja raportointi
Webflow-konsultointi
Toistaiseksi voimassa oleva
Täysi tyytyväisyystakuu
Aloita verkkosivujen ylläpito

Verkkosivujen tekninen tuki

Webflow-verkkosivujen tekninen tuki on olennainen osa ylläpitopakettiamme. Tämä tuki kattaa erilaiset tekniset tarpeet, kuten verkkotunnuksen varaamisen ja rekisteröimisen, uusien sivupohjien luomisen sekä muokkaamisen tai seurantapikselien asentamisen. Lisäksi olemme valmiita vastaamaan kaikkiin verkkosivuihin, jatkokehitykseen tai ylläpitoon liittyviin kysymyksiin.

Tekninen tuki lisää yrityksesi liiketoimintannan varmuutta, erityisesti jos henkilökuntasi tekee sivustolla aktiivisia muutoksia tai jos verkkosivu on kohdannut ongelmia aiemmin. Tavoitteenamme on tarjota luotettavaa tukea, joka auttaa pitämään yrityksesi kotisivut ajan tasalla ja toiminnassa.

Kun valitsette meidät ylläpitopalvelunne tarjoajaksi, saatte henkilökohtaisen yhteyshenkilön, johon voitte olla yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa. Tarjoamme myös niinsanottua hätäreagointia työaikojen ulkopuolella. Näin varmistamme, että apu on aina saatavilla, kun sitä eniten tarvitset.

Miksi verkkosivujen ylläpito on tärkeää?

Ylläpidon ja jatkokehityksen merkitys verkkosivuille on valtava, vaikka käytössämme ei ole WordPress, jossa viikoittain julkaistavat päivitykset lisäosille, teemoille ja itse WordPress-järjestelmälle ovat keskeisiä sivuston turvallisuuden, ominaisuuksien ajantasaisuuden ja suorituskyvyn kannalta.

Yleisesti Webflow-alusta pitää huolen kaikesta oleellisesti kuten esimerkiksi nopeasta hostaamisesta, tietoturvasta, teknisestä hakukoneoptimoinnista ja automaattisesta varmuuskopionnista. Me kuitenkin olemme tuki ja turva yrityksesi verkkosivujen jatkokehityksessä ja ylläpidossa.

Olemme kuin yritykseesi kuuluva identiteetti, joka hoitaa kaiken verkkosivuihin liittyvän ammattitaitoisesti ja osaavasti hyödyntäen nykyaikaisia sekä moderneja lähestymistapoja ilman niinsanottuja "karvalakki"-menetelmiä tai muita kikkailuita. Me haluamme olla yrityksesi kasvussa mukana.

Ylläpidon tilaaminen meiltä tarjoaa paljon enemmän kuin yllä mainitut asiat. Useimmiten asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta tehdä pieniä sisältömuokkauksia. Näin he pääsevät keskittymään omaan tekemiseen ja nauttivat mielenrauhasta tietäen, että yrityksen verkkosivut toimivat jatkuvasti.

Yrityksen kotisivujen jatkokehitys

Kun otamme hoitaaksemme yrityksesi verkkosivujen ylläpidon, perehdymme syvällisesti sen kehitysympäristöön. Tämä syvällinen tuntemus mahdollistaa sen, että voimme tarjota sujuvampaa ja kustannustehokkaampaa jatkokehitystä.

Jatkokehitys erottuu tavallisesta ylläpidosta niin, että keskitymme kehittämään verkkosivujen rakenteellisia ja toiminnallisia ominaisuuksia tehdäksemme niistä entistä paremmin toimivan kokonaisuuden. Hyödynnämme tehokasta Webflow-alustan kehitysjärjestelmää nimeltä Client-First, jonka avulla kykenemme kehittämään skaalautuvia ja helposti ylläpidettäviä verkkosivuja.

Jatkokehityksen myötä voimme esimerkiksi lisätä siihen tarpeen tullen uusia ominaisuuksia kuten laskureita tai uutiskirjelomakkeita. Tarjoamme mahdollisuuden isoimpiin jatkokehityksen toimintoihinjoko tuntiperusteisesti tai projektikohtaisesti. Olemme valmiita kuulemaan tarpeistanne ja toiveistanne, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoa!

Verkkosivujen analytiikka ja tilastojen raportointi

Ylläpitopalvelun analytiikka tarjoaa arvokasta tietoa verkkosivujen nykytilasta. Tilaamalla ylläpito- ja jatkokehityspalvelun saat käyttöösi kuukausittaiset, käsintehdyt raportit, jotka sisältävät tietoa yrityksesi verkkosivujen tilastoista ja lämpökartoista. Nämä raportit antavat selkeän kuvan nettisivujen sisällön tehokkuudesta ja mahdollisista kehityskohteista.

Yhdistämällä jatkokehityksen ja analytiikan keskenään, luomme voittavan yhdistelmän. Julkaisemme dataan perustuen uusia ominaisuuksia verkkosivuille ja analytiikan avulla voimme välittömästi arvioida niiden toimivuutta. Tämän kattavan tiedon avulla teemme tarvittavia muutoksia ja näin parannamme yrityksesi asiakaskokemusta verkossa.

Analytiikan hyödyntäminen antaa myös huikean mahdollisuuden tunnistaa verkkosivujen nykyiset ongelmat. Seuranta kannattaa aina vaikka ette heti suunnittelisikaan kehitystoimenpiteitä. Se nimittäin antaa tärkeää tietoa nettisivujen suorituskyvystä ja käyttäjien toiminnasta.

Verkkosivujen ylläpidon todellinen merkitys yritykselle

Todellinen lisäarvo yrityksesi verkkosivujen ylläpidossa piilee asiakaskokemuksen jatkuvassa ylläpitämisessä ja parantamisessa. Jokainen meistä on todennäköisesti joskus kohdannut verkkosivun, joka on täysin rikki tai toimii puutteellisesti. Tällainen kokemus on suuri este myynnille ja vahingoittaa vakavasti asiakkaanne kokemusta yrityksestäsi.

Ylläpitopalvelumme tarkoituksena on varmistaa, että asiakkaanne eivät kohtaa näitä yllä mainittuja pettymyksiä esimerkiksi virheellisten yhteystietojen tai toimimattomien lomakkeiden vuoksi. Me pidämme huolen siitä, että kotisivut toimivat moitteettomasti! Voimme yhdessä välttää tällaiset esteet ja edistää myönteistä asiakaskokemusta.

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna joitain useimmin kysyttyjä kysymyksiä, joita olemme saaneet Webflow-verkkosivujen ylläpitoon tai jatkokehitykseen liittyen.

Verkkosivujen ylläpito on keskeinen prosessi, joka takaa verkkosivujen jatkuvan ja ongelmattoman toiminnan. Webflow-alusta tarjoaa käyttäjilleen intuitiivisia työkaluja verkkosivujen suunnitteluun ja kehittämiseen, ylläpidon merkitys korostuu entisestään.

Webflow on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen alusta, joka tarjoaa automaattisia päivityksiä ja varmuuskopiot. Yrityksesi verkkosivujen jatkuva seuranta ja ylläpito ovat kuitenkin avainasemassa jolla varmistettamme sen, että kaikki toimii optimaalisesti.

Ylläpitopalvelumme sisältää Webflow-sivujen järjestelmäpäivitykset, teknisen tuen sekä pienet sisältömuokkaukset. Me huolehdimme kaikista alustan päivityksistä, jotka parantavat sivustonne käyttäjäystävällisyyttä, tietoturvaa, toiminnallisuuksia ja suorituskykyä.

Lisäksi tarjoamme apua kaikkiin teknisiin haasteisiin, joita nettisivun ylläpidossa voi esiintyä. Päivitämme sisältöä ja jatkokehitämme yrityksen kotisivuja tarpeidenne mukaan. Tämän ansiosta voitte luottaa siihen, että verkkosivut pysyvät ajan tasalla, turvallisena ja toimii tehokkaasti, jolloin voitte keskittyä yrityksesi omaan liiketoimintaan.

Voit toki hoitaa verkkosivujen ylläpitoa myös itsekin. Yrityksen nettisivujen päivittäminen ja jatkokehityksen tekeminen on suoraviivaista jos tietää mitä tekee. Opastamme itse Webflow-alustan kevyessä käytössä, mutta suuremmat muutokset voi olla ongelmallisia. Moni valitsee itse ylläpidon juuri ajan ja vaivan säästämisen vuoksi.

On hyvä muistaa, että joskus Webflow-alusta voivat aiheuttaa ongelmia jos lähtee tekemään päivityksiä eikä tiedä tarkalleen mitä tehdä. Näissä tilanteissa ammattilaisen apu on korvaamatonta.

Verkkosivujen ylläpito ei ole pakollista, mutta se on erittäin suositeltavaa. Ylläpitopalvelulla varmistat verkkosivujen ajantasaisuuden, mikä parantaa käyttäjäkokemusta, tuo sivustolle uusia ominaisuuksia ja nopeuttaa latautumisaikoja.

Vaikka verkkosivut toimisivat teknisesti ilman näitä päivityksiä, ylläpito katsotaan silti olennaiseksi sivuston hyvän toiminnan ja optimoinnin kannalta. Ylläpitopalvelu sisältää lisäksi teknisen tuen sekä pienet sisällönpäivitykset, joten sivustosi pysyy aina ajan tasalla.

Verkkosivujen ylläpitopalvelu maksaa 100 euroa kuukaudessa (+ alv 24%). Tähän hintaan kuuluu kattava ylläpito, pienet muutokset sisältöön ja tekninen tuki. Kattava palvelu sisältää kaikki tarvittavat toiminnot.

Tämä hinta on laskettu olettaen noin parin tunnin työpanoksen kuukaudessa. Valitessasi meidän verkkosivujen ylläpitopalvelun, saat omistautuneen yhteyshenkilön, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Ylläpito keskittyy pitämään verkkosivut jatkuvassa toiminnassa ja varmistamaan, että sen koko sisältö on ajan tasalla ja optimoitu.

Ylläpitopalvelumme sisältää verkkosivun kevyen jatkokehittämisen, kuten sivujen pienten rakenteen muutokset.

Jatkokehittäminen yleensä tarkoittaa verkksivujen parantamista ja uudistamista. Tähän kuuluu siis muun muassa rakenteelliset muutokset ja uusien toimintojen lisääminen.

Suuremmat jatkokehityksen kohteet katsomme yleensä projektikohtaisesti tai teemme ne erikseen tuntiperusteisesti.

Valitsemalla Alecomin verkkosivujen ylläpidon, saat enemmän kuin perinteisen ylläpidon. Palveluumme sisältyy:

  • jatkuva tekninen tuki
  • pienet sisällön muokkaukset
  • konversio- ja nopeusoptimointi
  • tekninen hakukoneoptimointi
  • seuranta ja analytiikka

Huolehdimme yrityksesi verkkosivujen moitteettomasta toiminnasta ja pidämme sen sisällön jatkuvasti ajan tasalla. Varmistamme ylläpidolla, että yrityksen kotisivut tarjoavat aina ajankohtaista ja relevanttia tietoa.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin vastaamme mieluusti sinua askaruttaviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

Ole meihin yhteydessä, niin laadimme kattavan tarjouksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöidystä ratkaisusta.

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjeen tilauksen.
Kiitos lähetyksestä!
Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä