Tilaa ilmainen verkkosivujen auditointi

Tarkastamme ja arvioimme yrityksesi verkkosivujen toimivuuden, suorituskyvyn, turvallisuuden, käytettävyyden ja muut tärkeät tekijät.

Asiantuntijamme laatii yksilöllisen auditoinnin

Saat verkkosivujen selvät vahvuudet ja kehityskohteet

Annamme suositukset sekä parannusehdotukset

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjetilauksen.
Kiitos tilauksesta! Olemme yhteydessä viikon sisällä!
Hups! Jotain meni vikaan. Yritä uudelleen!
verkkosivujen auditointi
Auditoinnin sisältö

Saat yksilöidyn verkkosivujen auditoinnin videona ja tiedostona

Verkkosivujen auditoinnissa käyttämme erilaisia menetelmiä ja työkaluja. Tässä on listattuna joitakin tärkeimpiä auditointipisteitä, joita otamme huomioon.

Toimivuus

Tarkistamme sivuston kaikki linkit ja toiminnot. Varmistamme, ettei sivustolla ole rikkinäisiä linkkejä tai toimimattomia lomakkeita.

Suorituskyky

Arvioimme sivuston latausnopeuden ja suorituskyvyn eri laitteilla ja verkkoyhteyksillä. Hidas latausaika voi karkottaa kävijöitä.

Responsiivisuus

Varmistamme, että sivusto näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti eri laitteilla, kuten tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Käytettävyys

Arvioimme sivuston käytettävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Navigointi on selkeää, sisältö on helposti löydettävissä, ja käyttäjät voivat suorittaa haluamansa toiminnot vaivattomasti.

Hakukonenäkyvyys

Tutkimme sivuston hakukonenäkyvyyttä. Analysoimme avainsanojen käyttöä, metatietojen oikeellisuutta ja sivuston rakennetta parantaaksemme sen hakukoneystävällisyyttä.

Tietoturva

Tarkistamme, että sivusto on suojattu haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Varmistamme SSL-sertifikaatin käytön ja tarkastamme salauskäytännöt.

Analytiikka

Arvioimme sivuston analytiikkaa ja mittareita. Varmistamme, että oikeat seurantakoodit on asennettu ja että saat tärkeät tiedot sivuston suorituskyvystä.

Sisältö

Arvioimme sivuston sisällön ja varmistamme, että se on laadukasta, hyödyllistä ja ajantasaista. Tarkistamme myös oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheet.

Saavutettavuus

Tarkistamme, että sivusto noudattaa saavutettavuusstandardeja ja on käyttäjäystävällinen kaikille, myös vammaisille käyttäjille.

Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Arvostelut

Mitä asiakkaamme ovat meistä maininneet?

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Avinon Palvelut Oy

Milla Seilo

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Net Works Company Oy

Niila Stark

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Tulkkauspalvelut MaJSign

Marianne Jääskeläinen

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

LLK Sales Oy

Vikke-Werner Lampén

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Stunts

Arman Ansari

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä