Visuaalinen ilme ja näyttävät verkkosivut purkuyritykselle

Suunnittelimme perheomisteiselle purkuyritykselle uuden brändi-ilmeen. Kehitimme muokattavat, näyttävät ja tehokkaat verkkosivut Webflow-alustalla.
JHV Recycle Oy

JHV Recycle Oy on Kempeleläinen perheomisteinen ja ympäristötietoinen purkuyritys, joka on toiminut kymmeniä vuosia alalla tarjoten luotettavia ja kestäviä purkupalveluita.

Yrityksen perustana on vahva sitoutuminen ympäristövastuuseen ja innovatiivisuuteen, mikä ohjasi myös meidän työtämme heidän brändi-ilmeensä ja verkkosivustonsa uudistamisessa.

Projektin tavoitteet

  1. Luoda moderni ja houkutteleva brändi-ilme, joka kuvastaa JHV Recycle Oy:n arvoja ja palvelujen laatua.
  2. Rakentaa verkkosivusto, joka toimii tehokkaana liidikoneena, parantaa asiakkaiden sitoutumista ja edistää yrityksen markkinointia.
  3. Varmistaa verkkosivuston saavutettavuus ja mobiiliresponsiivisuus, jotta se palvelee kaikkia käyttäjiä optimaalisesti.

Brändi-ilmeen suunnittelu

Lähtökohtanamme oli JHV Recycle Oy:n jo olemassa oleva logo, joka heijasti yrityksen ammattimaista ja dynaamista luonnetta. Figma-työkalun avulla kehitimme räätälöidyn värimaailman ja valitsimme typografian, jotka täydensivät sekä vahvistivat logoa.

Tämä yhdistelmä loi vankan perustan brändin visuaaliselle ilmeelle, jonka avulla yritys erottuu kilpailijoistaan sekä viestii selkeästi heidän arvoistaan ja asiantuntemuksestaan.

Verkkosivuston kehitys

Valitsimme Webflow-alustan sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi: helppo muokattavuus ja kattava sisällönhallintajärjestelmä mahdollistivat sen, että verkkosivusto on joustavasti päivitettävissä ja skaalautuva JHV Recycle Oy:n kasvun mukana.

Huomioimme sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa nykyaikaiset parhaat käytännöt. Sivusto on täysin mobiiliresponsiivinen ja saavutettava, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen kaikilla laitteilla ja kaikille verkkosivun käyttäjille.

Lopputulos

JHV Recycle Oy:n uudet verkkosivut ovat modernit, visuaalisesti miellyttävät ja käyttäjäystävälliset. Ne toimivat tehokkaasti liidikoneena, houkutellen ja sitouttaen asiakkaita.

Projekti on saanut runsaasti kiitosta niin asiakkaaltamme kuin heidän asiakkailtaankin, erityisesti sivuston näyttävän ulkoasun ja helppokäyttöisyyden ansiosta.

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä