Verkkopalvelu nepsy- ja koira-valmennus yritykselle

Toteutimme uudelle Avinon Palvelut Oy:lle, joka tarjoaa nepsyvalmennusta ja koira-avusteista valmennusta uuden verkkopalvelun sekä brändi-ilmeen.

Asiakas

Avinon Palvelut Oy

Roolit

Verkkosivujen kehittäminen
Web-suunnittelu
Brändäys
Sisällönhallintajärjestelmä (CMS)
Sisällöntuotanto
Avinon Palvelut Oy
Yhteistyössä saavutettiin tavoite luoda helposti lähestyttävä ja käyttäjäystävällinen verkkopalvelu, joka tukee yrityksen kasvua ja asiakassuhteita.

Projektin kuvaus

Tämä projekti toteutettiin Avinon Palvelut Oy:lle, joka erikoistuu nepsyvalmennukseen ja koira-avusteiseen valmennukseen.

Yrityksen tavoitteena oli luoda uusi verkkopalvelu, joka heijastaa heidän ainutlaatuista palvelutarjontaansa sekä modernia lähestymistapaansa valmennukseen.

Lisäksi oli tärkeää luoda vahva ja tunnistettava brändi-ilme, joka välittäisi yrityksen arvot ja palveluiden luonteen.

Ratkaisun kehitys

  1. Brändi-Ilmeen Suunnittelu: Projektin ensimmäisessä vaiheessa käytimme Figma-työkalua suunnitellessamme yrityksen brändi-ilmettä. Loimme visuaalisen ilmeen, joka yhdistää nepsyvalmennuksen ja koira-avusteisen valmennuksen elementit, luoden ainutlaatuisen ja lämminhenkisen ulkoasun.
  2. Verkkopalvelun Kehitys: Webflow-alustan avulla rakensimme tehokkaan verkkopalvelun, joka tukee yrityksen toimintaa. Sivustolla korostetaan yrityksen palveluita, ja se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi sekä helposti navigoitavaksi.
  3. Ominaisuudet ja Toiminnallisuus: Verkkopalvelu sisältää tietoa palveluista, yhteystiedot, asiakaspalautteita ja varausmahdollisuuden. Lisäksi huomioimme sivuston saavutettavuuden ja mobiilioptimoinnin, jotta palvelu olisi saavutettavissa kaikille käyttäjille.

Lopputulos

Avinon Palvelut Oy:n uusi verkkopalvelu on onnistunut yhdistelmä käytännöllisyyttä ja visuaalista viehätysvoimaa. Se välittää yrityksen ammattitaidon ja ainutlaatuiset palvelut selkeästi ja kutsuvasti.

Brändi-ilme on lämmin ja kutsuva, mikä heijastaa yrityksen ydinviestiä ja palveluiden luonnetta.

Yhteistyössä saavutettiin tavoite luoda helposti lähestyttävä ja käyttäjäystävällinen verkkopalvelu, joka tukee yrityksen kasvua ja asiakassuhteita.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Milla Seilo

Toimitusjohtaja

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä