Myyvät ja näkyvät kotisivut yritykselle Turussa

Kotisivut ovat yritykselle digitaalisen liiketoiminnan ydin ja niiden merkitys korostuu erityisesti kilpailutetussa ympäristössä, kuten Turun alueella. Turku on tunnettu kulttuurisesta rikkaudestaan ja elinvoimaisesta liike-elämästään. Kotisivut tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa ja menestyä verkossa.

Yhteydenottopyyntö

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.
Kiitos lähetyksestä!
Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!
Myyvät ja näkyvät kotisivut yritykselle Turussa

Miksi myös sinun yritys tarvitsee kotisivut?

Yrityksen kotisivut ovat nykyaikaisen digitaalisen liiketoiminnan ydin. Niiden merkitys korostuu erityisesti kilpailutetussa ympäristössä, kuten Turun alueella. Turku on tunnettu kulttuurisesta rikkaudestaan ja elinvoimaisesta liike-elämästään, mikä tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa ja menestyä verkossa.

Kotisivut toimivat yrityksesi digitaalisena käyntikorttina, joka ei ainoastaan esittele palveluitasi ja tuotteitasi, vaan ne myös rakentavat luottamusta ja auktoriteettiasemaa potentiaalisten asiakkaiden silmissä.nHyvin suunnitellut ja toteutetut kotisivut mahdollistavat yrityksellesi jatkuvan läsnäolon verkossa, mikä on välttämätöntä tavoiteltaessa laajempaa asiakaskuntaa Turun alueella ja sen ulkopuolella.

Ne tarjoavat alustan, jossa voit tehokkaasti kommunikoida yrityksesi arvoja, erottautua kilpailijoista ja tarjota asiakkaille kattavan tietolähteen palveluistasi. Lisäksi, kun kotisivut on optimoitu hakukoneille, ne parantavat yrityksesi näkyvyyttä verkossa ja houkuttelevat kohdennettua liikennettä, mikä on olennaisen tärkeää liiketoimintasi kasvun ja menestyksen kannalta.

Turun dynaamisessa liiketoimintaympäristössä kotisivut eivät ole vain lisä - ne ovat keskeinen investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Sivusto ei ainoastaan vahvista yrityksesi brändiä, vaan ne myös rakentava ja ylläpitävät suhteita asiakkaisiisi. Erotut samalla näyttävästi alueesi kilpailijoiden joukosta.

Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Mitä hyötyä kotisivuista on yritykselle?

Turku on kilpailuhenkinen alue ja erottuminen edellyttää panostusta laadukkaisiin kotisivuihin, jotka palvelevat sekä yrityksesi että asiakkaidesi tarpeita. Seuraavaksi käymme läpi sen, miten nämä asiat toteutuvat konkreettisesti.

Huolella suunnitellut ja rakennetut kotisivut on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti parantamalla yrityksen näkyvyyttä, rakentaa luottamusta asiakkaiden keskuudessa ja kasvattamalla myyntiä.

Parempi näkyvyys verkossa

Hakukoneoptimointi (SEO) on olennainen osa kotisivujen suunnittelua. Kun kotisivut on optimoitu oikein ja oikeilla avainsanoilla, se sijoittuu korkeammalle hakukonetuloksissa. Tämä lisää näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille, jotka etsivät yrityksesi tarjontaa.

Turun alueella toimiessasi paikallisen hakukoneoptimoinnin hyödyntäminen, kuten meidän tilanteessa avainsanojen "kotisivut yritykselle Turku" käyttäminen auttaa tavoittamaan paikalliset asiakkaat tehokkaammin.

Luottamuksen rakentaminen

Ammattimaisesti suunnitellut kotisivut lähettävät vahvan viestin yrityksen uskottavuudesta ja luotettavuudesta. Selkeä, informatiivinen ja käyttäjäystävällinen sivusto vakuuttaa asiakkaat siitä, että yrityksesi on luotettava ja että he voivat turvallisesti tehdä ostopäätöksiä sivustolla. Asiakasarvostelut, palautteet, referenssit ja case-esimerkit vahvistavat luottamusta.

Liidien ja myynnin kasvu

Kotisivut ovat voimakas myynnin työkalu. Verkkosivujen kautta esittelet tuotteita ja palveluita yksityiskohtaisesti, hyödyntäen korkealaatuisia kuvia, esittelyvideoita ja kattavia tuotekuvauksia.

Integroimalla verkkokaupan toiminnallisuuden mahdollistat suoran ostopäätöksen nettisivuilla, mikä lisää myyntimahdollisuuksia. Call-to-action (CTA) -kehotukset ohjaavat kävijöitä toimia haluamallamme tavalla, olipa se sitten yhteydenoton jättäminen, uutiskirjeen tilaaminen, esitteen lataaminen tai tuotteen ostaminen.

Väsymätön markkinointikanava

Verkkosivut toimivat keskeisenä alustana kaikelle digitaaliselle markkinoinnille. Voit hyödyntää sivustoasi kohdennetun sisällön, kuten blogipostauksien, uutiskirjeiden ja sosiaalisen median kampanjoiden jakamiseen. Tämä ei ainoastaan houkuttele lisää kävijöitä sivustollesi, vaan myös auttaa rakentamaan yhteisöä ympärille yritystäsi.

Analytiikan hyödyntäminen

Modernit kotisivut mahdollistavat tehokkaan analytiikan ja seurannan, antaen arvokasta tietoa kävijöiden käyttäytymisestä. Tämän tiedon avulla voimme optimoida markkinointistrategioita, parantaa yleistä käyttäjäkokemusta ja tehdä tietoon pohjautuvia päätöksiä myynnin ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Kotisivut yritykselle Turku [Myyvät ja näkyvä]
Arvostelut

Mitä asiakkaamme ovat meistä maininneet?

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Milla Seilo

Avinon Palvelut Oy

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Niila Stark

Net Works Company Oy

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Marianne Jääskeläinen

Tulkkauspalvelut MaJSign

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

Vikke-Werner Lampén

LLK Sales Oy

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Ansari

Arman Stunts

Mitä voin odottaa tulevilta yritykseni kotisivuilta kanssanne?

Meidän kautta saat käyttöösi kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne tulevat olemaan myös tehokas työkalu yrityksesi liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen.

Yksilölliset ja näyttävät nettisivut

Kotisivusi eivät ainoastaan tule olemaan visuaalisesti näyttäviä, vaan ne myös heijastavat yrityksesi ainutlaatuista identiteettiä. Unohda kaikki valmiit mallipohjat. Me luomme kotisivut, jotka ovat räätälöity juuri sinun liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Valmistaudu näyttävään lopputulokseen, jolla erottaudut toimialasi kilpailusta ja vangitset kävijöiden huomion.

Myyvät ja liidejä keräävät kotisivut

Tavoitteenamme on tehdä kotisivuistasi tehokas myyntityökalu, joka auttaa yritystästäsi myymään palveluita tai tuotteita lähes itsestään. Oikein suunnitellut ja toteutetut sivut lisäävät merkittävästi yhteydenottoja ja myyntiä, tehdessäsi yrittämisestäsi yllättävän helppoa. Sinun tehtäväksesi jää tässä tapauksessa vain vastailla yhteydenottoihin ja nauttia tuloksista.

Hakukoneista löytyvät verkkosivut

Rakennamme kaikki sivustot Google-ystävällisiksi alusta alkaen, huomioiden hakukoneoptimoinnin (SEO) parhaat käytännöt. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kotisivusi eivät ainoastaan myy, vaan ne myös sijoittuvat korkealle Googlen hakutuloksissa. Tämä parantaa yrityksesi näkyvyyttä sekä houkuttelee kohdennettua liikennettä sivustollesi jatkuvalla syötöllä.

Helposti ja nopeasti muokattavat

Ymmärrämme, että haluat varmasti pitää kotisivusi ajan tasalla ilman jatkuvaa tarvetta kalliille tekniselle tuelle. Siksi suunnittelemme sivuston siten, että voit itse helposti päivittää sen sisältöä, kuvia tai tehdä muita pieniä muutoksia. Varmistamme aina sen, että sivuston hallinnointi on sinulle jatkossa vaivatonta opastamalla Webflow-alustan käytössä projektin jälkeen.

Yrityksesi liiketoimintaa tukevat kotisivut

Tavoitteenamme on luoda kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tukevat yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita ja kasvua pitkällä aikajänteellä.

24/7

Saatavilla oleva myyntikanava

3kk

Investointi maksaa itsenä takaisin (ka)

1kk

Keskiarvo kotisivujen valmistumiselle

Prosessi

Kotisivujen prosessi ideasta itse toteutukseen

Prosessimme on suunniteltu huolellisesti vuosien kokemuksella. Projekti etenee sujuvasti ja tehokkaasti alusta loppuun. Pidämme sinut ajan tasalla kotisivujen etenemisestä ja varmistamme, että lopputulos täyttää, sekä toiveesi, että yrityksesi tarpeet.

1. Kartoitus ja palvelusopimus

Projekti alkaa aina aloituspalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksesi tarpeet joko puhelimitse, sähköpostitse tai videoyhteyden välityksellä. Tämän kartoituksen perusteella laadimme sinulle pitävän palvelusopimuksen tulevasta projektista, joka vastaa yrityksesi tavoitteita ja tarpeita.

2. Sisällöntuotanto ja rakenne

Kotisivujen ensimmäinen konkreettinen askel on sisällöntuotanto ja rakenteen luonnostelu. Voit joko kirjoittaa tekstit itse tai antaa meidän huolehtia sisällöntuotannosta puolestasi. Meillä on mahdollisuus kirjoittaa tekstit yrityksesi puolesta aloituspalaverin pohjalta, oikolukea ja editoida tekstejäsi tai lisätä valmiiksi toimittamasi tekstimateriaalit sivustolle.

3. Nettisivujen ulkoasun suunnittelu

Siirrymme sivuston visuaalisen ilmeen suunnitteluun, kun tekstisisältö on valmis. Tässä vaiheessa voit esittää toiveita ulkoasun suhteen ja antaa muun muassa referenssejä muista verkkosivuista. Ammattimainen tiimimme ryhtyy työstämään sivuston visuaalista ulkoasua.

4. Verkkosivujen tekninen toteutus

Visuaalisen ilmeen valmistuttua tekninen tiimimme alkaa rakentamaan Webflow-nettisivuja, lisäämään luodun sisällön, kuvat ja muut elementit. Verkkosivusto vastaavat visuaalisia ja teknisiä vaatimuksia. Luomme sinulle linkin työkaluun, jonka avulla voit testata ja antaa palautetta, jotta voimme tehdä tarvittavia muutoksia reaaliajassa.

5. Valmiin sivuston julkaisu

Julkaisuvaihe alkaa vasta silloin, kun sinä olet täysin tyytyväinen kotisivujen sisältöön, ulkoasuun ja toimivuuteen. Ennen lopullista julkaisua teemme vielä lopulliset testaukset varmistaaksemme, että sivusto toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla ja näytön koilla, niin mobiilissa kuin tietokoneella.

Miksi valita juuri meidät yrityksesi kotisivujen tekijäksi?

Valitsemalla meidät kotisivujesi tekijäksi, saat käyttöösi kattavan ja ammattitaitoisen palvelun, joka on räätälöity vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Tässä on muutamia syitä, miksi me olemme oikea valinta kotisivuprojektiisi.

Räätälöity ratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat aina yksilölliset. Siksi aloitamme projektin kartoittamalla kanssasi tavoitteet ja budjetin, jonka pohjalta räätälöimme sinulle sopivan nettisivupaketin. Tämä varmistaa sen, että sinä saat juuri sellaiset sivut kuin tarvitset – ilman turhia kuluja.

Ammattimainen sisällöntuotanto

Riippumatta siitä, tarvitsetko apua sisällön kirjoittamisessa vai haluatko vain ammattilaisen silmäparin oikolukemaan tekstisi, meidän sisällöntuottaja on apunasi. Kirjoitamme puolestasi myyvät tekstit, jotka puhuttelevat kohderyhmääsi ja vahvistavat brändisi sanomaa.

Visuaalisesti houkutteleva suunnittelu

Graafikkomme suunnittelevat sivustollesi brändisi mukaisen, visuaalisesti houkuttelevan ilmeen. Panostamme siihen, että sivustosi erottuu edukseen ja tarjoaa käyttäjille miellyttävän visuaalisen kokemuksen.

Joustava ja tehokas Webflow-alusta

Rakennamme verkkosivut suositulle Webflow-alustalle, joka tarjoaa sekä joustavuutta että tehokkuutta. Ennen julkaisua sinulla on mahdollisuus testata sivustoa itse ja antaa palautetta tai kehitysideoita.

Jatkuva tuki ja ylläpito

Tarjoamme tarvittavan avun ja tuen sivustosi ylläpitoon myös jatkossa. Olipa kyse teknisistä päivityksistä, sisällön lisäämisestä tai tietoturvasta, olemme täällä auttamassa.

Hakukoneoptimointi ja Google-mainonta

Takaamme kotisivujen verkkonäkyvyyden hakukoneissa optimoimalla sen SEO:n parhaiden käytäntöjen mukaan. Lisäksi tarjoamme Googlen hakukonemainontaa, mikäli haluat tehostaa näkyvyyttä entisestään.

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty palveluihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi.

Kotisivut ovat digitaalisen aikakauden välttämättömyys, tarjoten yrityksellesi alustan, jossa voit esitellä palveluitasi ja tuotteitasi laajalle yleisölle 24/7. Ne parantavat yrityksesi näkyvyyttä, rakentavat brändiäsi ja luovat luottamusta asiakkaiden keskuudessa. Kotisivut mahdollistavat myös suoran kommunikointikanavan sinun ja asiakkaidesi välille.

Kotisivujen valmistumiseen kuluva aika voi vaihdella suuresti projektin laajuuden, sisällön valmiusasteen ja vaadittavien toiminnallisuuksien mukaan. Yksinkertainen sivusto voi valmistua muutamassa viikossa, kun taas laajempi ja yksityiskohtaisempi verkkosivusto saattaa vaatia useita kuukausia. Tarkemman aikatauluarvion saat kartoituspalaverissa, jossa pääsemme keskustelemaan yhdessä projektisi yksityiskohdista.

Kotisivujesi tehokkuutta voi mitata useilla eri tavoilla, kuten kävijämäärillä, sivustolla vietetyllä ajalla, konversiosuhteella (esim. yhteydenottolomakkeen täyttäneiden osuus kävijöistä) ja hakukoneiden sijoituksilla. Google Analytics on tehokas työkalu, joka tarjoaa kattavan yleiskuvan sivustosi suorituskyvystä, antaen tietoa siitä, miten kävijät löytävät sivustosi ja miten he käyttäytyvät siellä.

Kotisivut auttavat yritystäsi kasvamaan monin tavoin. Ne tehostavat markkinointitoimintaasi houkuttelemalla uusia asiakkaita hakukoneiden kautta, tarjoavat alustan tuotteiden ja palveluiden esittelylle sekä mahdollistavat verkkomyyntikanavan. Lisäksi hyvin suunnitellut kotisivut parantavat asiakaskokemusta ja tukee asiakassuhteiden ylläpitoa.

Kotisivujen suunnittelun hinta riippuu monista tekijöistä, kuten sivuston koosta, suunnittelun monimutkaisuudesta, lisättävistä toiminnoista ja sisällöntuotannon tarpeesta. Yksinkertaiset sivustot voivat maksaa muutamasta sadasta eurosta, kun taas laajemmat, räätälöidyt ratkaisut voivat maksaa tuhansia euroja. On tärkeää keskustella budjetistasi ja tarpeistasi kartoituspalaverissa, jotta voimme yhdessä löytää parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Maksu suoritetaan pääsääntöisesti kahdessa erässä. Ensimmäinen erä laskutetaan heti, kun olemme tehneet sopimuksen ja se on molempien osapuolten allekirjoittama. Tämä varmistaa projektin sujuvan käynnistymisen. Toinen erä laskutetaan projektin ollessa valmis ja ennen sivuston virallista julkaisua. Lähetämme laskut ensisijaisesti verkkolaskuna, mikä on nopea ja ympäristöystävällinen tapa hoitaa maksuliikennettä. Mikäli verkkolasku ei ole vaihtoehto, voimme joustavasti sopia muista maksutavoista, jotka sopivat paremmin tilanteeseesi. Tavoitteenamme on tehdä maksuprosessista mahdollisimman sujuva ja mukava molemmille osapuolille.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Vastaamme mieluusti kaikkiin sinua askaruttaviin kysymyksiin.

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä