Näkyvät ja myyvät kotisivut yritykselle Tampereella

Toteutamme Tamperelaiselle yrityksellesi liiketoimintaa tukevat kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan parantavat verkkonäkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä verkossa. Laadukas suunnittelu ja optimointi takaavat verkkosivujen menestyksen hakukoneissa.

Yhteydenottopyyntö

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjeen tilauksen.
Kiitos lähetyksestä!
Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!
Näkyvät ja myyvät kotisivut yritykselle Tampereella

Miksi myös sinun yritys tarvitsee kotisivut?

Kotisivut toimivat yrityksesi digitaalisena näyteikkunana, joka esittelee tarjoamasi palvelut ja tuotteet, rakentaa luottamusta asiakkaiden keskuudessa ja vahvistaa asemaasi toimialallasi. Hyvin suunnitellut kotisivut ovat keskeinen työkalu yrityksesi jatkuvalle verkkonäkyvyydelle, avaten ovet laajemmalle asiakaskunnalle, sekä Tampereella, että valtakunnallisesti koko Suomessa.

  • Parempi näkyvyys verkossa: Hakukoneoptimoinnin avulla kotisivusi nousevat korkeammalle Googlen hakutuloksissa, mikä lisää mahdollisuuksiasi tavoittaa uusia asiakkaita.
  • Luottamuksen rakentaminen: Ammattimaisesti toteutetut kotisivut välittävät kuvan luotettavasta ja asiantuntevasta yrityksestäsi.
  • Liidien ja myynnin kasvu: Tehokkaasti suunnitellut verkkosivut ohjaavat kävijöitä toimimaan – olipa kyseessä yhteydenottopyyntö, tilaus tai tarjouspyyntö.
  • Väsymätön markkinointikanava: Nettisivut toimivat 24/7 markkinointikanavana, joka esittelee palveluitasi ja tuotteitasi kuukaudesta toiseen.
  • Analytiikan hyödyntäminen: Kotisivujen avulla voimme seurata kävijäliikennettä ja optimoida markkinointistrategioitasi reaaliaikaisen datan perusteella.
Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan yhdessä upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Mitä hyötyä kotisivuista on yritykselle?

Kotisivut eivät ainoastaan näytä hyvältä ja ole olemassa, vaan ne ovat myös strateginen työkalu liiketoiminnan kasvun tukemiseen. Tampereen dynaamisessa liiketoimintaympäristössä kotisivusi:

  • Heijastavat yrityksesi ainutlaatuista identiteettiä: Luomme sivuston, joka on räätälöity vastaamaan juuri sinun liiketoimintasi tarpeita ja erottumaan kilpailijoista.
  • Toimivat tehokkaana myyntityökaluna: Suunnittelemme kotisivusi niin, että ne houkuttelevat liidejä ja tukevat myyntiprosessiasi.
  • Ovat hakukoneystävällisiä: Varmistamme, että kotisivusi on optimoitu hakukoneille, parantaen verkkonäkyvyyttä ja houkutellen kohdennettua liikennettä sivustolle.
  • Ovat helppo päivittää: Tarjoamme käyttöösi Webflow-alustan, jonka avulla voit helposti päivittää sisältöä, pitäen kotisivusi ajan tasalla.
Näkyvät ja myyvät kotisivut yritykselle Tampereella

Arvostelut

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Avinon Palvelut Oy

Milla Seilo

//

Toimitusjohtaja

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Net Works Company Oy

Niila Stark

//

Toimitusjohtaja

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Tulkkauspalvelut MaJSign

Marianne Jääskeläinen

//

Yrittäjä

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

LLK Sales Oy

Vikke-Werner Lampén

//

Co-Founder

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Stunts

Arman Ansari

//

Yrittäjä

Mitä voin odottaa tulevilta yritykseni kotisivuilta kanssanne?

Meidän kautta saat käyttöösi kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne tulevat olemaan myös tehokas työkalu yrityksesi liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen.

Yksilölliset ja näyttävät nettisivut

Kotisivusi eivät ainoastaan tule olemaan visuaalisesti näyttäviä, vaan ne myös heijastavat yrityksesi ainutlaatuista identiteettiä. Unohda kaikki valmiit mallipohjat. Me luomme kotisivut, jotka ovat räätälöity juuri sinun liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Valmistaudu näyttävään lopputulokseen, jolla erottaudut toimialasi kilpailusta ja vangitset kävijöiden huomion.

Myyvät ja liidejä keräävät kotisivut

Tavoitteenamme on tehdä kotisivuistasi tehokas myyntityökalu, joka auttaa yritystästäsi myymään palveluita tai tuotteita lähes itsestään. Oikein suunnitellut ja toteutetut sivut lisäävät merkittävästi yhteydenottoja ja myyntiä, tehdessäsi yrittämisestäsi yllättävän helppoa. Sinun tehtäväksesi jää tässä tapauksessa vain vastailla yhteydenottoihin ja nauttia tuloksista.

Hakukoneista löytyvät verkkosivut

Rakennamme kaikki sivustot Google-ystävällisiksi alusta alkaen, huomioiden hakukoneoptimoinnin (SEO) parhaat käytännöt. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kotisivusi eivät ainoastaan myy, vaan ne myös sijoittuvat korkealle Googlen hakutuloksissa. Tämä parantaa yrityksesi näkyvyyttä sekä houkuttelee kohdennettua liikennettä sivustollesi jatkuvalla syötöllä.

Helposti ja nopeasti muokattavat

Ymmärrämme, että haluat varmasti pitää kotisivusi ajan tasalla ilman jatkuvaa tarvetta kalliille tekniselle tuelle. Siksi suunnittelemme sivuston siten, että voit itse helposti päivittää sen sisältöä, kuvia tai tehdä muita pieniä muutoksia. Varmistamme aina sen, että sivuston hallinnointi on sinulle jatkossa vaivatonta opastamalla Webflow-alustan käytössä projektin jälkeen.

Yrityksesi liiketoimintaa tukevat kotisivut

Tavoitteenamme on luoda kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tukevat yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita ja kasvua pitkällä aikajänteellä.

24/7

Saatavilla oleva myyntikanava

3kk

Investointi maksaa itsenä takaisin (ka)

1kk

Keskiarvo kotisivujen valmistumiselle

Prosessi

Kotisivujen prosessi ideasta itse toteutukseen

Prosessimme on suunniteltu huolellisesti vuosien kokemuksella. Projekti etenee sujuvasti ja tehokkaasti alusta loppuun. Pidämme sinut ajan tasalla kotisivujen etenemisestä ja varmistamme, että lopputulos täyttää, sekä toiveesi, että yrityksesi tarpeet.

1. Kartoitus ja palvelusopimus

Projekti alkaa aina aloituspalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksesi tarpeet joko puhelimitse, sähköpostitse tai videoyhteyden välityksellä. Tämän kartoituksen perusteella laadimme sinulle pitävän palvelusopimuksen tulevasta projektista, joka vastaa yrityksesi tavoitteita ja tarpeita.

2. Sisällöntuotanto ja rakenne

Kotisivujen ensimmäinen konkreettinen askel on sisällöntuotanto ja rakenteen luonnostelu. Voit joko kirjoittaa tekstit itse tai antaa meidän huolehtia sisällöntuotannosta puolestasi. Meillä on mahdollisuus kirjoittaa tekstit yrityksesi puolesta aloituspalaverin pohjalta, oikolukea ja editoida tekstejäsi tai lisätä valmiiksi toimittamasi tekstimateriaalit sivustolle.

3. Nettisivujen ulkoasun suunnittelu

Siirrymme sivuston visuaalisen ilmeen suunnitteluun, kun tekstisisältö on valmis. Tässä vaiheessa voit esittää toiveita ulkoasun suhteen ja antaa muun muassa referenssejä muista verkkosivuista. Ammattimainen tiimimme ryhtyy työstämään sivuston visuaalista ulkoasua.

4. Verkkosivujen tekninen toteutus

Visuaalisen ilmeen valmistuttua tekninen tiimimme alkaa rakentamaan Webflow-nettisivuja, lisäämään luodun sisällön, kuvat ja muut elementit. Verkkosivusto vastaavat visuaalisia ja teknisiä vaatimuksia. Luomme sinulle linkin työkaluun, jonka avulla voit testata ja antaa palautetta, jotta voimme tehdä tarvittavia muutoksia reaaliajassa.

5. Valmiin sivuston julkaisu

Julkaisuvaihe alkaa vasta silloin, kun sinä olet täysin tyytyväinen kotisivujen sisältöön, ulkoasuun ja toimivuuteen. Ennen lopullista julkaisua teemme vielä lopulliset testaukset varmistaaksemme, että sivusto toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla ja näytön koilla, niin mobiilissa kuin tietokoneella.

Miksi valita juuri meidät yrityksesi kotisivujen tekijäksi?

Valitsemalla meidät kotisivujesi tekijäksi, saat käyttöösi kattavan ja ammattitaitoisen palvelun, joka on räätälöity vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Tässä on muutamia syitä, miksi me olemme oikea valinta kotisivuprojektiisi.

Räätälöity ratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat aina yksilölliset. Siksi aloitamme projektin kartoittamalla kanssasi tavoitteet ja budjetin, jonka pohjalta räätälöimme sinulle sopivan nettisivupaketin. Tämä varmistaa sen, että sinä saat juuri sellaiset sivut kuin tarvitset – ilman turhia kuluja.

Ammattimainen sisällöntuotanto

Riippumatta siitä, tarvitsetko apua sisällön kirjoittamisessa vai haluatko vain ammattilaisen silmäparin oikolukemaan tekstisi, meidän sisällöntuottaja on apunasi. Kirjoitamme puolestasi myyvät tekstit, jotka puhuttelevat kohderyhmääsi ja vahvistavat brändisi sanomaa.

Visuaalisesti houkutteleva suunnittelu

Graafikkomme suunnittelevat sivustollesi brändisi mukaisen, visuaalisesti houkuttelevan ilmeen. Panostamme siihen, että sivustosi erottuu edukseen ja tarjoaa käyttäjille miellyttävän visuaalisen kokemuksen.

Joustava ja tehokas Webflow-alusta

Rakennamme verkkosivut suositulle Webflow-alustalle, joka tarjoaa sekä joustavuutta että tehokkuutta. Ennen julkaisua sinulla on mahdollisuus testata sivustoa itse ja antaa palautetta tai kehitysideoita.

Jatkuva tuki ja ylläpito

Tarjoamme tarvittavan avun ja tuen sivustosi ylläpitoon myös jatkossa. Olipa kyse teknisistä päivityksistä, sisällön lisäämisestä tai tietoturvasta, olemme täällä auttamassa.

Hakukoneoptimointi ja Google-mainonta

Takaamme kotisivujen verkkonäkyvyyden hakukoneissa optimoimalla sen SEO:n parhaiden käytäntöjen mukaan. Lisäksi tarjoamme Googlen hakukonemainontaa, mikäli haluat tehostaa näkyvyyttä entisestään.

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty palveluihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi.

Yrityksen kotisivut ovat digitaalisen markkinoinnin perusta, parantavat näkyvyyttäsi verkossa ja auttavat asiakkaita löytämään palvelusi helpommin.

Projekti kestää tyypillisesti muutamasta viikosta pariin kuukauteen, riippuen sivuston laajuudesta ja monimutkaisuudesta.

Kyllä, erityisesti jos sivustosi on rakennettu käyttäjäystävälliselle alustalle kuten Webflow. Kyseisen alustan avulla voit helposti päivittää sisältöä ja hallinnoida sivustoasi ilman syvällistä teknistä osaamista.

Hakukoneoptimoidut sivut nousevat korkeammalle hakutuloksissa, mikä lisää mahdollisuuksiasi tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, kasvattaa liiketoimintaa ja parantaa verkkonäkyvyyttä.

Voit mitata sivustosi menestystä käyttämällä erilaisia analytiikkatyökaluja, jotka antavat tietoa kävijämääristä, sivunäkymistä, käyttäjien toiminnasta sivustolla sekä konversioista.

Kotisivut antavat ainutlaatuisen mahdollisuuden esitellä yrityksen brändiäsi, arvoja ja palveluita tavalla, joka erottuu kilpailijoistasi. Räätälöity visuaalinen ulkoasu, selkeä viestintä ja käyttäjäystävällinen kokemus sivustolla varmistavat sen, että yrityksesi jättää pysyvän vaikutelman asiakkaisiin. Lisäksi, optimoimalla sivusi SEO:n parhaiden käytäntöjen mukaisesti, parannamme verkkosivujen sijoitusta hakutuloksissa, mikä lisää verkkonäkyvyyttä ja houkuttelee kohdennettua liikennettä sivustolle Tampereen alueella.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Vastaamme mieluusti kaikkiin sinua askaruttaviin kysymyksiin.

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä