Laadukkaat kotisivut yritykselle Oulussa

Tarjoamme räätälöidyt kotisivut yritykselle Oulussa. Digitaalinen läsnäolo on nykypäivänä elintärkeää ja me olemme täällä auttamassa sinua luomaan liiketoimintaasi tukevat verkkosivut.

Yhteydenottopyyntö

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjeen tilauksen.
Kiitos lähetyksestä!
Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!
Laadukkaat kotisivut yritykselle Oulussa

Miksi myös sinun yritys tarvitsee kotisivut?

Kotisivujen merkitys yrityksellesi ei ole pelkästään digitaalisen käyntikortin roolissa; ne ovat olennainen osa yrityksen brändiä, markkinointia ja asiakassuhteiden ylläpitämistä myös Oulussa.

Ymmärrämme tämän ja siksi me tarjoamme kaiken kattavia kotisivuratkaisuja, jotka eivät ainoastaan tuo yrityksesi tarjoamia palveluita ja tuotteita esille, vaan parantavat asiakaskokemusta, optimoivat hakukonenäkyvyyttä ja kasvattavat asiakkaiden sitoutuneisuutta.

Hyvin suunnitellut kotisivut ovat tehokas työkalu, joka:

  • Parantaa yrityksen näkyvyyttä hakukoneissa.
  • Tekee vaikutuksen ensisilmäyksellä laadukkaalla visuaalisella ulkoasun suunnittelulla.
  • Tarjoaa arvokasta tietoa tuotteistasi ja palveluistasi.
  • Mahdollistaa helpon yhteydenoton ja asiakasvuorovaikutuksen.
Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan yhdessä upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Mitä hyötyä kotisivuista on yritykselle?

Kotisivut eivät ole pelkästään investointi digitaaliseen näkyvyyteen, vaan ne ovat myös olennainen osa yrityksesi kokonaisvaltaista kasvustrategiaa Oulussa.

Verkkosivujen avulla yritys ei ainoastaan paranna näkyvyyttään ja saavutettavuuttaan, vaan ne myös rakentaa vahvan ja luotettavan brändikuvan sekä tehostaa asiakasvuorovaikutusta. Tässä muutamia keskeisiä hyötyjä, joita kotisivut tarjoavat yritykselle Oulussa:

  • Parannettu näkyvyys ja hakukoneiden sijoitus: Hyvin suunnitellut ja optimoidut kotisivut parantavat yrityksen näkyvyyttä hakukoneissa, mikä auttaa tavoittamaan suuremman yleisön. Hakukoneoptimointi varmistaa, että potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi helpommin verkosta, kun he etsivät Oulussa tarjottavia palveluita tai tuotteita.
  • Luottamuksen ja uskottavuuden rakentaminen: Ammattimaisesti suunnitellut kotisivut lähettävät vahvan viestin yrityksesi laadusta ja luotettavuudesta. Ne antavat mahdollisille asiakkaille ensivaikutelman yrityksestäsi ja auttavat rakentamaan luottamusta ennen kuin asiakas on edes ottanut yhteyttä yritykseesi.
  • 24/7 saavutettavuus: Kotisivujen avulla yrityksesi palvelut ja tuotteet ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Tämä tarkoittaa sitä, että potentiaaliset asiakkaasi voivat tutustua tarjontaasi milloin tahansa, mikä lisää mahdollisuuksiasi saada uusia liidejä ja myyntejä.
  • Markkinoinnin tehostaminen: Kotisivut ovat tehokas kanava erilaisille markkinointikampanjoille. Ne toimivat pohjana sähköpostimarkkinoinnille, sisältömarkkinoinnille, ja sosiaalisen median kampanjoille. Lisäksi voit hyödyntää analytiikkatyökaluja ymmärtääksesi paremmin asiakaskäyttäytymistä ja optimoidaksesi markkinointistrategiasi.
Laadukkaat ja myyvät kotisivut yritykselle Oulussa

Arvostelut

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Avinon Palvelut Oy

Milla Seilo

//

Toimitusjohtaja

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Net Works Company Oy

Niila Stark

//

Toimitusjohtaja

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Tulkkauspalvelut MaJSign

Marianne Jääskeläinen

//

Yrittäjä

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

LLK Sales Oy

Vikke-Werner Lampén

//

Co-Founder

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Stunts

Arman Ansari

//

Yrittäjä

Mitä voin odottaa tulevilta yritykseni kotisivuilta kanssanne?

Meidän kautta saat käyttöösi kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne tulevat olemaan myös tehokas työkalu yrityksesi liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen.

Yksilölliset ja näyttävät nettisivut

Kotisivusi eivät ainoastaan tule olemaan visuaalisesti näyttäviä, vaan ne myös heijastavat yrityksesi ainutlaatuista identiteettiä. Unohda kaikki valmiit mallipohjat. Me luomme kotisivut, jotka ovat räätälöity juuri sinun liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Valmistaudu näyttävään lopputulokseen, jolla erottaudut toimialasi kilpailusta ja vangitset kävijöiden huomion.

Myyvät ja liidejä keräävät kotisivut

Tavoitteenamme on tehdä kotisivuistasi tehokas myyntityökalu, joka auttaa yritystästäsi myymään palveluita tai tuotteita lähes itsestään. Oikein suunnitellut ja toteutetut sivut lisäävät merkittävästi yhteydenottoja ja myyntiä, tehdessäsi yrittämisestäsi yllättävän helppoa. Sinun tehtäväksesi jää tässä tapauksessa vain vastailla yhteydenottoihin ja nauttia tuloksista.

Hakukoneista löytyvät verkkosivut

Rakennamme kaikki sivustot Google-ystävällisiksi alusta alkaen, huomioiden hakukoneoptimoinnin (SEO) parhaat käytännöt. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kotisivusi eivät ainoastaan myy, vaan ne myös sijoittuvat korkealle Googlen hakutuloksissa. Tämä parantaa yrityksesi näkyvyyttä sekä houkuttelee kohdennettua liikennettä sivustollesi jatkuvalla syötöllä.

Helposti ja nopeasti muokattavat

Ymmärrämme, että haluat varmasti pitää kotisivusi ajan tasalla ilman jatkuvaa tarvetta kalliille tekniselle tuelle. Siksi suunnittelemme sivuston siten, että voit itse helposti päivittää sen sisältöä, kuvia tai tehdä muita pieniä muutoksia. Varmistamme aina sen, että sivuston hallinnointi on sinulle jatkossa vaivatonta opastamalla Webflow-alustan käytössä projektin jälkeen.

Yrityksesi liiketoimintaa tukevat kotisivut

Tavoitteenamme on luoda kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tukevat yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita ja kasvua pitkällä aikajänteellä.

24/7

Saatavilla oleva myyntikanava

3kk

Investointi maksaa itsenä takaisin (ka)

1kk

Keskiarvo kotisivujen valmistumiselle

Prosessi

Kotisivujen prosessi ideasta itse toteutukseen

Prosessimme on suunniteltu huolellisesti vuosien kokemuksella. Projekti etenee sujuvasti ja tehokkaasti alusta loppuun. Pidämme sinut ajan tasalla kotisivujen etenemisestä ja varmistamme, että lopputulos täyttää, sekä toiveesi, että yrityksesi tarpeet.

1. Kartoitus ja palvelusopimus

Projekti alkaa aina aloituspalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksesi tarpeet joko puhelimitse, sähköpostitse tai videoyhteyden välityksellä. Tämän kartoituksen perusteella laadimme sinulle pitävän palvelusopimuksen tulevasta projektista, joka vastaa yrityksesi tavoitteita ja tarpeita.

2. Sisällöntuotanto ja rakenne

Kotisivujen ensimmäinen konkreettinen askel on sisällöntuotanto ja rakenteen luonnostelu. Voit joko kirjoittaa tekstit itse tai antaa meidän huolehtia sisällöntuotannosta puolestasi. Meillä on mahdollisuus kirjoittaa tekstit yrityksesi puolesta aloituspalaverin pohjalta, oikolukea ja editoida tekstejäsi tai lisätä valmiiksi toimittamasi tekstimateriaalit sivustolle.

3. Nettisivujen ulkoasun suunnittelu

Siirrymme sivuston visuaalisen ilmeen suunnitteluun, kun tekstisisältö on valmis. Tässä vaiheessa voit esittää toiveita ulkoasun suhteen ja antaa muun muassa referenssejä muista verkkosivuista. Ammattimainen tiimimme ryhtyy työstämään sivuston visuaalista ulkoasua.

4. Verkkosivujen tekninen toteutus

Visuaalisen ilmeen valmistuttua tekninen tiimimme alkaa rakentamaan Webflow-nettisivuja, lisäämään luodun sisällön, kuvat ja muut elementit. Verkkosivusto vastaavat visuaalisia ja teknisiä vaatimuksia. Luomme sinulle linkin työkaluun, jonka avulla voit testata ja antaa palautetta, jotta voimme tehdä tarvittavia muutoksia reaaliajassa.

5. Valmiin sivuston julkaisu

Julkaisuvaihe alkaa vasta silloin, kun sinä olet täysin tyytyväinen kotisivujen sisältöön, ulkoasuun ja toimivuuteen. Ennen lopullista julkaisua teemme vielä lopulliset testaukset varmistaaksemme, että sivusto toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla ja näytön koilla, niin mobiilissa kuin tietokoneella.

Miksi valita juuri meidät yrityksesi kotisivujen tekijäksi?

Valitsemalla meidät kotisivujesi tekijäksi, saat käyttöösi kattavan ja ammattitaitoisen palvelun, joka on räätälöity vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Tässä on muutamia syitä, miksi me olemme oikea valinta kotisivuprojektiisi.

Räätälöity ratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat aina yksilölliset. Siksi aloitamme projektin kartoittamalla kanssasi tavoitteet ja budjetin, jonka pohjalta räätälöimme sinulle sopivan nettisivupaketin. Tämä varmistaa sen, että sinä saat juuri sellaiset sivut kuin tarvitset – ilman turhia kuluja.

Ammattimainen sisällöntuotanto

Riippumatta siitä, tarvitsetko apua sisällön kirjoittamisessa vai haluatko vain ammattilaisen silmäparin oikolukemaan tekstisi, meidän sisällöntuottaja on apunasi. Kirjoitamme puolestasi myyvät tekstit, jotka puhuttelevat kohderyhmääsi ja vahvistavat brändisi sanomaa.

Visuaalisesti houkutteleva suunnittelu

Graafikkomme suunnittelevat sivustollesi brändisi mukaisen, visuaalisesti houkuttelevan ilmeen. Panostamme siihen, että sivustosi erottuu edukseen ja tarjoaa käyttäjille miellyttävän visuaalisen kokemuksen.

Joustava ja tehokas Webflow-alusta

Rakennamme verkkosivut suositulle Webflow-alustalle, joka tarjoaa sekä joustavuutta että tehokkuutta. Ennen julkaisua sinulla on mahdollisuus testata sivustoa itse ja antaa palautetta tai kehitysideoita.

Jatkuva tuki ja ylläpito

Tarjoamme tarvittavan avun ja tuen sivustosi ylläpitoon myös jatkossa. Olipa kyse teknisistä päivityksistä, sisällön lisäämisestä tai tietoturvasta, olemme täällä auttamassa.

Hakukoneoptimointi ja Google-mainonta

Takaamme kotisivujen verkkonäkyvyyden hakukoneissa optimoimalla sen SEO:n parhaiden käytäntöjen mukaan. Lisäksi tarjoamme Googlen hakukonemainontaa, mikäli haluat tehostaa näkyvyyttä entisestään.

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty palveluihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi.

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus voivat vaihdella merkittävästi projektin laajuudesta ja vaatimuksista riippuen. Tyypillisesti prosessi kestää 4-6 viikkoa alustavasta suunnittelusta julkaisuun. Kuitenkin monimutkaisemmat sivustot, joissa on erikoistoimintoja tai räätälöityä sisältöä, saattavat vaatia enemmän aikaa. Työskentelelemme tiiviisti asiakkaidemme kanssa varmistaakseen, että aikataulut ovat realistisia ja vastaavat asiakkaan lopullisia tarpeita.

Kotisivujen hinta vaihtelee projektin vaativuuden ja sivuston monimutkaisuuden mukaan. Yksinkertaiset sivustot voivat alkaa muutamasta sadasta eurosta, kun taas laajemmat, räätälöidyt verkkosivustoratkaisut voivat maksaa tuhansia euroja. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja läpinäkyvät kustannusarviot, jotka räätälöidään vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita Oulussa. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen tarjous jo tänään!

Kotisivut tarjoavat yrityksellesi paremman verkkonäkyvyyden ja saavutettavuuden, mikä on elintärkeää nykyaikaisessa liiketoimintaympäristössä. Ne mahdollistavat tuotteiden ja palveluiden markkinoinnin laajemmalle yleisölle, parantavat asiakaskokemusta tarjoamalla helpon pääsyn tietoon ja yhteydenottotapoihin sekä auttavat rakentamaan brändin uskottavuutta ja luotettavuutta. Hakukoneoptimoidut kotisivut parantavat yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa, mikä lisää huomattavasti verkkosivujen orgaanista liikennettä, mikä taas tuo luonnollisesti lisää liidejä ja asiakkaita.

Aloittaessamme kotisivuprojektia, on tärkeää toimittaa meille mahdollisimman paljon tietoa yrityksestäsi, tuotteistasi/palveluistasi, kohderyhmästäsi, brändi-identiteetistäsi ja mistä tahansa erityistoiminnoista, joita haluat tuleville sivuille. Lisäksi, olisi hyvä kerätä esimerkkejä muista verkkosivuista, jotka miellyttävät sinua ulkoasultaan tai toiminnallisuudeltaan. Auttamme sinua tämän koko prosessin kanssa, varmistaen, että lopulliset kotisivut vastaavat tavoitteitasi ja edistävät yrityksesi kasvua Oulussa.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Vastaamme mieluusti kaikkiin sinua askaruttaviin kysymyksiin.

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä