Myyvät ja näkyvät kotisivut yritykselle Jyväskylä

Luomme visuaalisesti houkuttelevat, myyvät, näkyvät ja teknisesti toimivat kotisivut yritykselle, jotka heijastavat yrityksesi brändi-ilmettä ja viestivät tarjontasi selkeästi potentiaalisille asiakkaille.

Yhteydenottopyyntö

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.
Kiitos lähetyksestä!
Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!
Myyvät ja näkyvät kotisivut yritykselle Jyväskylä

Miksi myös sinun yritys tarvitsee kotisivut?

Kotisivut ovat välttämättömyys nykyaikaiselle yritykselle Jyväskylässä. Ne eivät ainoastaan lisää yrityksesi näkyvyyttä ja uskottavuutta, vaan myös tarjoavat tehokkaan kanavan asiakaskokemuksen parantamiseen ja markkinointiin.

  1. Parannettu näkyvyys ja saavutettavuus: Jyväskylässä, kuten missä tahansa muussakin kaupungissa, ihmiset etsivät tuotteita ja palveluita ensisijaisesti verkosta.
  2. Rakennetaan luottamusta: Ammattimaisesti suunnitellut kotisivut heijastavat yrityksesi arvoja ja ammattitaitoa.
  3. Tehokas markkinointikanava: Kotisivut toimivat ympärivuorokautisen myyntiedustajasi tavoin.
  4. Asiakaskokemuksen parantaminen: Kotisivujen kautta voit tarjota arvokasta tietoa, vastata usein kysyttyihin kysymyksiin ja tarjota yhteydenottolomakkeita, jotka parantavat asiakaskokemusta sekä tehostavat asiakaspalvelua.
  5. Joustavuus ja mittaaminen: Verkkosivustosi antaa sinulle mahdollisuuden julkaista, päivittää ja muokata sisältöä reaaliajassa.
Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Mitä hyötyä kotisivuista on yritykselle?

Kotisivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti. Ne tarjoavat ensivaikutelman yrityksestäsi potentiaalisille asiakkaille. Jyväskylässä toimiessasi kilpailu on kovaa, ja erottuva verkkosivusto voi olla ratkaiseva tekijä asiakkaan päätöksenteossa. Hyvin suunnitellut kotisivut:

  • Kasvattavat näkyvyyttäsi: Hakukoneoptimoidut sivut takaavat, että asiakkaasi löytävät sinut helposti verkosta.
  • Lisäävät uskottavuuttasi: Ammattimainen ulkoasu ja ajantasainen tieto rakentavat luottamusta kohderyhmässäsi.
  • Tekevät myynnistä helpompaa: Selkeä rakenne ja toimintakutsut (CTA) ohjaavat kävijöitä kohti ostoksen tekemistä.
Kotisivut yritykselle Jyväskylä
Arvostelut

Mitä asiakkaamme ovat meistä maininneet?

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Milla Seilo

Avinon Palvelut Oy

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Niila Stark

Net Works Company Oy

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Marianne Jääskeläinen

Tulkkauspalvelut MaJSign

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

Vikke-Werner Lampén

LLK Sales Oy

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Ansari

Arman Stunts

Mitä voin odottaa tulevilta yritykseni kotisivuilta kanssanne?

Meidän kautta saat käyttöösi kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne tulevat olemaan myös tehokas työkalu yrityksesi liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen.

Yksilölliset ja näyttävät nettisivut

Kotisivusi eivät ainoastaan tule olemaan visuaalisesti näyttäviä, vaan ne myös heijastavat yrityksesi ainutlaatuista identiteettiä. Unohda kaikki valmiit mallipohjat. Me luomme kotisivut, jotka ovat räätälöity juuri sinun liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Valmistaudu näyttävään lopputulokseen, jolla erottaudut toimialasi kilpailusta ja vangitset kävijöiden huomion.

Myyvät ja liidejä keräävät kotisivut

Tavoitteenamme on tehdä kotisivuistasi tehokas myyntityökalu, joka auttaa yritystästäsi myymään palveluita tai tuotteita lähes itsestään. Oikein suunnitellut ja toteutetut sivut lisäävät merkittävästi yhteydenottoja ja myyntiä, tehdessäsi yrittämisestäsi yllättävän helppoa. Sinun tehtäväksesi jää tässä tapauksessa vain vastailla yhteydenottoihin ja nauttia tuloksista.

Hakukoneista löytyvät verkkosivut

Rakennamme kaikki sivustot Google-ystävällisiksi alusta alkaen, huomioiden hakukoneoptimoinnin (SEO) parhaat käytännöt. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kotisivusi eivät ainoastaan myy, vaan ne myös sijoittuvat korkealle Googlen hakutuloksissa. Tämä parantaa yrityksesi näkyvyyttä sekä houkuttelee kohdennettua liikennettä sivustollesi jatkuvalla syötöllä.

Helposti ja nopeasti muokattavat

Ymmärrämme, että haluat varmasti pitää kotisivusi ajan tasalla ilman jatkuvaa tarvetta kalliille tekniselle tuelle. Siksi suunnittelemme sivuston siten, että voit itse helposti päivittää sen sisältöä, kuvia tai tehdä muita pieniä muutoksia. Varmistamme aina sen, että sivuston hallinnointi on sinulle jatkossa vaivatonta opastamalla Webflow-alustan käytössä projektin jälkeen.

Yrityksesi liiketoimintaa tukevat kotisivut

Tavoitteenamme on luoda kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tukevat yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita ja kasvua pitkällä aikajänteellä.

24/7

Saatavilla oleva myyntikanava

3kk

Investointi maksaa itsenä takaisin (ka)

1kk

Keskiarvo kotisivujen valmistumiselle

Prosessi

Kotisivujen prosessi ideasta itse toteutukseen

Prosessimme on suunniteltu huolellisesti vuosien kokemuksella. Projekti etenee sujuvasti ja tehokkaasti alusta loppuun. Pidämme sinut ajan tasalla kotisivujen etenemisestä ja varmistamme, että lopputulos täyttää, sekä toiveesi, että yrityksesi tarpeet.

1. Kartoitus ja palvelusopimus

Projekti alkaa aina aloituspalaverilla, jonka aikana kartoitamme yrityksesi tarpeet joko puhelimitse, sähköpostitse tai videoyhteyden välityksellä. Tämän kartoituksen perusteella laadimme sinulle pitävän palvelusopimuksen tulevasta projektista, joka vastaa yrityksesi tavoitteita ja tarpeita.

2. Sisällöntuotanto ja rakenne

Kotisivujen ensimmäinen konkreettinen askel on sisällöntuotanto ja rakenteen luonnostelu. Voit joko kirjoittaa tekstit itse tai antaa meidän huolehtia sisällöntuotannosta puolestasi. Meillä on mahdollisuus kirjoittaa tekstit yrityksesi puolesta aloituspalaverin pohjalta, oikolukea ja editoida tekstejäsi tai lisätä valmiiksi toimittamasi tekstimateriaalit sivustolle.

3. Nettisivujen ulkoasun suunnittelu

Siirrymme sivuston visuaalisen ilmeen suunnitteluun, kun tekstisisältö on valmis. Tässä vaiheessa voit esittää toiveita ulkoasun suhteen ja antaa muun muassa referenssejä muista verkkosivuista. Ammattimainen tiimimme ryhtyy työstämään sivuston visuaalista ulkoasua.

4. Verkkosivujen tekninen toteutus

Visuaalisen ilmeen valmistuttua tekninen tiimimme alkaa rakentamaan Webflow-nettisivuja, lisäämään luodun sisällön, kuvat ja muut elementit. Verkkosivusto vastaavat visuaalisia ja teknisiä vaatimuksia. Luomme sinulle linkin työkaluun, jonka avulla voit testata ja antaa palautetta, jotta voimme tehdä tarvittavia muutoksia reaaliajassa.

5. Valmiin sivuston julkaisu

Julkaisuvaihe alkaa vasta silloin, kun sinä olet täysin tyytyväinen kotisivujen sisältöön, ulkoasuun ja toimivuuteen. Ennen lopullista julkaisua teemme vielä lopulliset testaukset varmistaaksemme, että sivusto toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla ja näytön koilla, niin mobiilissa kuin tietokoneella.

Miksi valita juuri meidät yrityksesi kotisivujen tekijäksi?

Valitsemalla meidät kotisivujesi tekijäksi, saat käyttöösi kattavan ja ammattitaitoisen palvelun, joka on räätälöity vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Tässä on muutamia syitä, miksi me olemme oikea valinta kotisivuprojektiisi.

Räätälöity ratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat aina yksilölliset. Siksi aloitamme projektin kartoittamalla kanssasi tavoitteet ja budjetin, jonka pohjalta räätälöimme sinulle sopivan nettisivupaketin. Tämä varmistaa sen, että sinä saat juuri sellaiset sivut kuin tarvitset – ilman turhia kuluja.

Ammattimainen sisällöntuotanto

Riippumatta siitä, tarvitsetko apua sisällön kirjoittamisessa vai haluatko vain ammattilaisen silmäparin oikolukemaan tekstisi, meidän sisällöntuottaja on apunasi. Kirjoitamme puolestasi myyvät tekstit, jotka puhuttelevat kohderyhmääsi ja vahvistavat brändisi sanomaa.

Visuaalisesti houkutteleva suunnittelu

Graafikkomme suunnittelevat sivustollesi brändisi mukaisen, visuaalisesti houkuttelevan ilmeen. Panostamme siihen, että sivustosi erottuu edukseen ja tarjoaa käyttäjille miellyttävän visuaalisen kokemuksen.

Joustava ja tehokas Webflow-alusta

Rakennamme verkkosivut suositulle Webflow-alustalle, joka tarjoaa sekä joustavuutta että tehokkuutta. Ennen julkaisua sinulla on mahdollisuus testata sivustoa itse ja antaa palautetta tai kehitysideoita.

Jatkuva tuki ja ylläpito

Tarjoamme tarvittavan avun ja tuen sivustosi ylläpitoon myös jatkossa. Olipa kyse teknisistä päivityksistä, sisällön lisäämisestä tai tietoturvasta, olemme täällä auttamassa.

Hakukoneoptimointi ja Google-mainonta

Takaamme kotisivujen verkkonäkyvyyden hakukoneissa optimoimalla sen SEO:n parhaiden käytäntöjen mukaan. Lisäksi tarjoamme Googlen hakukonemainontaa, mikäli haluat tehostaa näkyvyyttä entisestään.

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty palveluihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi.

Kotisivuprojektin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten sivuston laajuudesta, erityistoiminnoista ja asiakkaan toimitusnopeudesta sisältöjen sekä palautteen osalta. Keskimäärin projektimme kestävät 2-4 viikkoa aloituksesta julkaisuun.

Aloittaaksemme tarvitsemme ymmärryksen yrityksestäsi, sen tavoitteista ja kohderyhmästä sekä toiveista sivuston suhteen. Lisäksi tarvitsemme kaiken olemassa olevan brändimateriaalin, kuten logot ja brändivärit, sekä sisällön, kuten teksti ja mahdolliset kuvat. Autamme tarvittaessa myös sisällöntuotannossa.

Kyllä, kaikki kotisivumme sisältävät perustason SEO-optimoinnin, joka kattaa teknisen SEO:n, sivuston nopeuden optimoinnin ja avainsanoihin perustuvan sisällön. Lisäksi tarjoamme laajennettuja SEO-palveluita, jotka auttavat sivustoasi sijoittumaan paremmin hakukoneissa.

Kotisivujen hinta määräytyy niiden monimutkaisuuden, toiminnallisuuden ja suunnittelun vaatimusten mukaan. Alecom tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, jotka alkavat alkaen 500 eurosta perusverkkosivustoille. Tarjoamme mielellämme räätälöidyn tarjouksen projektisi erityistarpeiden perusteella.

Kaikki kotisivumme suunnitellaan responsiivisiksi, mikä tarkoittaa, että ne skaalautuvat ja toimivat saumattomasti kaikenkokoisilla näytöillä, puhelimista tableteihin ja tietokoneisiin. Testaamme sivustot useilla laitteilla ja selaimilla varmistaaksemme niiden toimivuuden.

Kyllä, Alecom tarjoaa jatkuvaa tukea ja ylläpitopalveluita kotisivujesi turvallisuuden, suorituskyvyn ja ajantasaisuuden varmistamiseksi. Palveluihimme kuuluu tekninen tuki, säännölliset päivitykset, seuranta ja varmuuskopiot.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Vastaamme mieluusti kaikkiin sinua askaruttaviin kysymyksiin.

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä