Shopify verkkokauppa - Verkkokaupan perustamisen opas

Verkkopalvelut
~
5
min lukemisaika
Kirjoittanut
Aleksi Huusko
Julkaistu
4.5.2024
Päivitetty
24.1.2024
Faktat
https://www.alecom.fi/blogi/shopify-verkkokauppa
Shopify verkkokauppa - Verkkokaupan perustamisen opas
Sisällysluettelo
Example H2
Example H3
Example H4
Example H5
Example H6
Shopify verkkokauppa tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta voit perustaa verkkokaupan nopeasti ja vaivattomasti.

Verkkokauppa yritykselle on helpompaa kuin koskaan ennen. Yksi parhaista vaihtoehdoista on Shopify-verkkokauppa, joka on yksi maailman johtavista verkkokauppa-alustoista.

Tässä artikkelissa käymme läpi, mikä Shopify verkkokauppa on, sen ominaisuuksia ja kuinka voit hyötyä siitä verkkokaupan perustamisessa.

Mikä on Shopify verkkokauppa?

Shopify-verkkokauppa on yksi parhaista verkkokauppa-alustoista maailmassa. Se on helppo käyttää ja tarjoaa kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan.

shopify frontpage
Shopify.com etusivu

Shopify verkkokauppa on suosittu monista syistä, mukaan lukien sen helppokäyttöisyys, monipuoliset ominaisuudet ja joustavat hinnoittelusuunnitelmat.

Shopify verkkokauppa kokemuksia

Monet yritykset ja yksityishenkilöt ovat käyttäneet Shopify-verkkokauppaa menestyksekkäästi verkkokaupan perustamisessa.

Shopifyn käyttäjät ovat ylistäneet sen helppokäyttöisyyttä, monipuolisia ominaisuuksia ja joustavaa hinnoittelua.

Monet ovat myös kommentoineet Shopify-verkkokaupan asiakaspalvelun erinomaisuutta ja nopeutta heidän mahdollisuus ratkaista mahdolliset ongelmat.

Shopify verkkokauppa hinnoittelu

Shopify verkkokauppa tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten käyttäjien tarpeisiin.

Hinnoittelu alkaa 29 dollaria kuukaudessa ja nousee jopa 299 dollariin kuukaudessa riippuen suunnitelmasta.

shopify hinnoittelu
Shopify-alustan hinnoittelu

Shopify verkkokauppa tarjoaa myös ilmaisen 14 päivän kokeilujakson, joten voit kokeilla alustaa ennen sen käyttöönottoa.

Shopify verkkokauppa hinnat

Shopify verkkokaupan hinnoittelut ovat seuraavat:

  • Basic Shopify: 29 dollaria kuukaudessa
  • Shopify: 79 dollaria kuukaudessa
  • Advanced Shopify: 299 dollaria kuukaudessa

Shopify verkkokauppa hinnasto

Shopify verkkokauppa tarjoaa hinnoittelusuunnitelmia, jotka ovat erittäin joustavia. Hinnasto sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Verkkokaupan luominen ja suunnittelu
  • Maksuprosessin hallinta
  • Integrointi suosittuihin maksupalveluihin, kuten PayPal ja Stripe
  • Tuotekatalogin hallinta
  • Tilausten hallinta ja seuranta
  • Asiakas- ja varastonhallinta
  • Integrointi toimitus- ja logistiikkapalveluihin

Verkkokaupan perustaminen Shopify-alustalla

Verkkokaupan perustaminen Shopify-alustalla on helppoa. Seuraavassa on lyhyt oppaamme, jonka avulla voit aloittaa oman verkkokaupan luomisen Shopify verkkokaupalla:

1. Rekisteröidy Shopify verkkokauppaan

Ensimmäinen vaihe on rekisteröityä Shopify verkkokauppaan. Tämä on helppoa, ja voit tehdä sen verkkosivuston kautta. Sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt rekisteröintilomake ja vahvistaa sähköpostiosoitteesi.

2. Valitse sopiva hinnoittelusuunnitelma

Kun olet rekisteröitynyt, sinun on valittava juuri sinun tarpesiin sopiva hinnoittelusuunnitelma Shopify-verkkokaupan eri paketeista.

Sinun on mietittävä, kuinka paljon tuotteita myyt, kuinka paljon liikennettä verkkokauppasi saa, ja mitä muita ominaisuuksia tarvitset.

3. Suunnittele verkkokauppasi

Seuraavaksi sinun on suunniteltava verkkokauppasi. Voit valita haluamasi teeman ja mukauttaa sitä oman yrityksesi brändin mukaiseksi. Voit myös lisätä tuotteita, kategorioita ja muita tärkeitä tietoja verkkokauppaasi.

4. Integroi maksupalvelut

Seuraavaksi sinun on integroitava maksupalvelut verkkokauppaasi. Shopify verkkokauppa tarjoaa monia vaihtoehtoja, kuten PayPal, Stripe ja Square. Valitse sopiva maksupalvelu ja integroi se verkkokauppaasi.

5. Lisää toimitus- ja logistiikkapalvelut

Lisää lopuksi toimitus- ja logistiikkapalvelut verkkokauppaasi. Shopify verkkokauppa tarjoaa monia integraatioita, joiden avulla voit helposti lisätä toimituspalvelut ja seurata tilauksia.

Shopify verkkokauppa maksutavat

Shopify verkkokauppa tarjoaa monia maksutapavaihtoehtoja. Voit integroida verkkokauppaasi suosittuja maksupalveluita, kuten PayPal, Stripe, Square ja Klarna.

Lisäksi Shopify verkkokauppa tarjoaa oman maksujärjestelmän, Shopify Paymentsin, joka on helppo integroida verkkokauppaasi.

MyShopify kokemuksia

MyShopify on Shopify verkkokaupan hallintatyökalu, joka tarjoaa helpon tavan hallita verkkokauppaa. Monet käyttäjät ovat ylistäneet MyShopifyn käyttöä ja sen monipuolisia ominaisuuksia.

MyShopify on myös erittäin helppo integroida Shopify verkkokauppaan.

Shopify Posti-integraatio

Shopify verkkokauppa tarjoaa monia integraatioita, jotka auttavat sinua hallitsemaan verkkokaupan logistiikkaa. Shopify Posti integraatio mahdollistaa tilausten helpomman ja nopeamman käsittelyn.

Shopifyn Posti-integraatio on helppo integroida verkkokauppaasi ja siihen on olemassa oleva sovellus, jonka löydät työkalukaupasta.

Voit lukea lisää integraation käyttöönotosta Postin virallisilta kotisivuilta.

Usein kysytyt kysymykset Shopify-alustasta

Mitä Shopify verkkokauppa sisältää?

Shopify verkkokauppa sisältää kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan. Se sisältää verkkokaupan luomisen ja suunnittelun, maksuprosessin hallinnan, integraation suosittuihin maksupalveluihin, tuotekatalogin hallinnan, tilausten hallinnan ja seurannan, asiakas- ja varastonhallinnan, integraation toimitus- ja logistiikkapalveluihin ja monia muita ominaisuuksia.

Kuinka helppoa on perustaa verkkokauppa Shopify-alustalla?

Shopify verkkokauppa on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Verkkokaupan perustaminen Shopify verkkokaupalla on nopeaa ja vaivatonta, ja voit aloittaa myynnin heti kun olet saanut verkkokauppasi valmiiksi.

Mitä maksutapoja Shopify verkkokauppa tarjoaa?

Shopify verkkokauppa tarjoaa monia maksutapavaihtoehtoja, kuten PayPal, Stripe, Square ja Klarna. Lisäksi Shopify verkkokauppa tarjoaa oman maksujärjestelmän, Shopify Paymentsin, joka on helppo integroida verkkokauppaasi.

Mikä on Shopify verkkokaupan hinta?

Shopify verkkokaupan hinta vaihtelee hinnoittelusuunnitelman mukaan. Hinnoittelusuunnitelmia on kolme: Basic Shopify, Shopify ja Advanced Shopify.

Hinnat alkavat 29 dollarista kuukaudessa ja nousevat jopa 299 dollariin kuukaudessa.

Voinko käyttää Shopify verkkokauppaa suomeksi?

Kyllä, voit käyttää Shopify verkkokauppaa suomeksi. Shopify verkkokauppa tukee useita eri kieliä, mukaan lukien suomen kielen.

Kuinka integroida Postin palvelut Shopify verkkokauppaan?

Shopify Posti integraation lisääminen verkkokauppaan on helppoa. Voit tehdä sen Shopify verkkokaupan hallintapaneelin kautta.

Lisätietoja integraation lisäämisestä löydät Shopify verkkokaupan tukikeskuksesta.

Yhteenveto Shopify-verkkokaupasta

Shopify-verkkokauppa on erinomainen vaihtoehto yrityksen verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan.

Sen helppokäyttöisyys, monipuoliset ominaisuudet ja joustavat hinnoittelusuunnitelmat tekevät siitä erittäin suositun verkkokauppa-alustan.

Jos harkitset verkkokaupan perustamista, Shopify-verkkokauppa on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaihtoehto.

Mikäli tarvitset ammattilaisen apua Shopify-verkkokaupan perustamisessa, ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme. Verkkokauppa yritykselle on yksi tärkeimmistä palveluistamme.

{{blogpost-quote}}

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä
https://www.alecom.fi/blogi/shopify-verkkokauppa
Aleksi Huusko on verkkosivujen tekijä, graafinen suunnittelija, hakukoneoptimointi ja digimarkkinoinnin asiantuntija, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta.
Tilaa ilmainen uutiskirje
Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen.
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä