Paras verkkosivualusta - Kaikki mitä sinun täytyy tietää

Jaa kirjoitus
paras verkkosivualusta
Sisällysluettelo
Example H2
Example H3
Example H4
Example H5
Example H6
Oikean verkkosivualustan valinta on tärkeää, jotta voit luoda juuri sinun tarpeisiin toimivan ja ammattimaisen verkkosivuston.

Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää valitaksesi parhaan verkkosivualustan yrityksellesi tai henkilökohtaiseen käyttöön.

Verkkosivualustojen vertailu

On olemassa useita verkkosivualustoja, jotka pitävät sisällään hyvät ja huonot puolensa. Alustay tarjoavat siis erilaisia ominaisuuksia ja siksi niiden valinnassa kannattaa käyttää harkintaa oman tarpeen mukaan.

Seuraavassa on vertailu viidestä suosituimmasta verkkosivualustasta:

WordPress

WordPress on yksi suosituimmista verkkosivualustoista, ja sen käyttö on alustavasti ilmaista. Se tarjoaa paljon erilaisia ​​teemoja ja lisäosia, joiden avulla voit mukauttaa verkkosivustosi.

WordPress:illä on aktiivinen yhteisö, joka auttaa sinua varmasti tarvittaessa.

Webflow

Webflow on moderni ja monipuolinen verkkosivualusta, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman ominaisuuksia ja mukautusmahdollisuuksia. Se sopii erityisesti luoville alan ammattilaisille ja yrityksille, jotka haluavat luoda yksilöllisiä sekä visuaalisesti vaikuttavia verkkosivustoja.

Webflow mahdollistaa verkkosivuston suunnittelun ja kehittämisen ilman koodaustaitoja, mutta tarjoaa myös vaihtoehdon käyttää omaa koodia. Alusta on myös erittäin responsiivinen ja tarjoaa monipuoliset mukautusmahdollisuudet eri näyttökokoihin.

Lisäksi Webflow:lla on erittäin laaja tuki ja yhteisö, josta löytyy apua eri kysymyksiin ja ongelmiin. Webflow on erinomainen valinta niille, jotka haluavat luoda yksilöllisiä ja ammattimaisia verkkosivustoja helposti ja vaivattomasti.

Me hyödynnämme tätä tehokasta alustaa projekteissamme. Tutustu lisää siihe miten luomme kotisivut yritykselle.

Wix

Wix on toinen suosittu verkkosivualusta, joka tarjoaa helpon käyttöliittymän ja paljon erilaisia ​​teemoja ja malleja.

Wix on suunnattu erityisesti aloitteleville verkkosivuston omistajille, koska sen käyttö ei vaadi esimerkiksi koodaustuntemusta.

Squarespace

Squarespace on verkkosivualusta, joka on suunnattu erityisesti luoville ammattilaisille, kuten valokuvaajille ja taiteilijoille.

Squarespace tarjoaa laadukkaita valmiita teemoja ja helpon käyttöliittymän. Kotisivujen pystyttäminen on siis nopeaa.

Shopify

Shopify on verkkosivualusta, joka on suunnattu verkkokaupan omistajille. Sen avulla voit luoda verkkokaupan ja hallita tuotteita, varastosaatavuuksia sekä tilauksia.

Shopify tarjoaa myös helpon maksujärjestelmän ja laajan valikoiman lisäosia, joiden avulla saat optimoitua konversiot parhaalla mahdollisella tavalla.

Digitoimisto Alecom hyödyntää kyseistä alustaa kaikissa verkkokaupoissa. Lue lisää siitä miten luoda räätälöity ja myyvä verkkokauppa yritykselle Shopify-alustalla.

Joomla

Joomla on avoimen lähdekoodin verkkosivualusta, joka on suunnattu enemmän kehittäjille kuin aloitteleville käyttäjille.

Se tarjoaa kuitenkin paljon erilaisia ominaisuuksia ja laajennuksia, jotka voi olla joillekkin tarvittavat.

Miten valita paras verkkosivualusta

Kun valitset juuri sinulle parasta verkkosivualustaa, sinun tulee ottaa huomioon mm. tarpeesi, budjetti, sivuston tavoitteet ja tietotaitosi.

Tarpeet

Ennen kuin valitset verkkosivualustan, sinun tulee miettiä, mihin tarkoitukseen sitä tarvitset. Tarvitsetko verkkokauppaa vai blogia?Tarvitsetko verkkosivustoa yrityksellesi vai henkilökohtaiseen käyttöön? Tämä auttaa sinua valitsemaan oikean verkkosivualustan, joka vastaa tarpeitasi.

Budjetti

Useimmat verkkosivualustat tarjoavat erilaisia ​​hintoja ja maksusuunnitelmia. Sinun tulee miettiä, kuinka paljon olet valmis maksamaan verkkosivualustasta. On tärkeää valita verkkosivualusta, joka sopii budjettiisi ja tarpeisiisi.

Tavoitteet

Mieti myös tavoitteitasi verkkosivuston suhteen. Haluatko luoda verkkosivuston, joka kasvaa ja laajenee tulevaisuudessa vai yksinkertaisen verkkosivuston, joka täyttää nykyiset tarpeesi?

Valitse verkkosivualusta, joka vastaa tavoitteitasi ja mahdollistaa tulevaisuuden laajentamisen. Sivuston on hyvä olla siis skaalautuva.

Taidot

Mieti myös omaa taitotasoasi. Jos sinulla on koodaustaitoja, voit valita verkkosivualustan, joka tarjoaa laajemmat mahdollisuudet mukauttamiseen lähdekoodin avulla.

Jos taas et ole osaava koodaaja, kannattaa valita verkkosivualusta, joka tarjoaa helpon 'vedä-ja-pudota'-tyyppisen käyttöliittymän.

Paras verkkosivualusta: Yhteenveto

Kun valitset parasta verkkosivualustaa, on tärkeää ottaa huomioon tarpeesi, budjetti, tavoitteet ja taitotasosi.

WordPress, Wix, Squarespace, Shopify ja Joomla ovat suosituimpia verkkosivualustoja, jotka jokainen tarjoavat erilaisia ominaisuuksia.

Tutustu siis eri verkkosivualustoihin sekä niiden ominaisuuksiin ennen viimeisen päätöksen tekemistä.

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua valitsemaan parhaan verkkosivualustan yrityksellesi tai henkilökohtaiseen käyttöön.

{{blogpost-quote}}

Usein kysytyt kysymykset verkkosivualustoista

Mitkä ovat suosituimpia verkkosivualustoja?

Tällä hetkellä suosituimpia verkkosivualustoja ovat WordPress, Webflow, Wix, Squarespace, Shopify ja Joomla.

Kuinka valita paras verkkosivualusta?

Paras verkkosivualusta valitaan tarpeiden, budjetin, tavoitteiden ja omien taitojen perusteella.

Kannattaa tutustua eri verkkosivualustoihin ja niiden ominaisuuksiin ennen päätöksen tekemistä.

Onko verkkosivualustan valinta vaikeaa?

Verkkosivualustan valinta voi olla haastavaa, mutta huolellinen harkinta ja tutustuminen eri vaihtoehtoihin auttavat tekemään oikean päätöksen.

Mitä ominaisuuksia minun tulisi etsiä verkkosivualustassa?

Verkkosivualustan ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä, ovat mm. helppo käyttöliittymä, monipuoliset mukautusmahdollisuudet, verkkokaupan ominaisuudet, SEO-optimointi ja responsiivisuus.

Voinko muuttaa verkkosivualustaa myöhemmin?

Kyllä, useimmat verkkosivualustat mahdollistavat siirtymisen toiseen alustaan myöhemmin, mutta tämä voi olla haastavaa ja aikaa vievää.

On tärkeää tehdä huolellinen päätös verkkosivualustasta heti alussa.

Lähetä ilmainen tarjouspyyntö
Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjetilauksen.
Kiitos mielenkiinnosta palveluitamme kohtaan! Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan. Yritä uudelleen!
Jaa tämä kirjoitus
https://www.alecom.fi/blogi/paras-verkkosivualusta
Tilaa ilmainen uutiskirje
Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjeen tilaamisen.
Kiitos tilaamisesta!
Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä