Kotisivut hinta alk. 500€ - Laske kotisivujen hinta-arvio

Haluatko korkealaatuiset kotisivut kohtuulliseen hintaan? Tarjoamme juuri niitä! Laskuri auttaa sinua löytämään parhaan verkkosivupaketin tarpeisiisi.

Sivujen määrä

Kuinka monta yksilöllistä sivupohjaa arvioisit tulevien kotisivujesi sisältävän? Samaa sivupohjaa voidaan käyttää useaan kertaan dynaamisten sivujen (esim. blogikirjotukset tai palvelusivut) kohdalla, jolloin ne lasketaan vain yhdeksi sivuksi.

Ulkoasun suunnittelu

Voimme toteuttaa sivuston joko valmiin suunnitelman pohjalta tai voimme suunnitella sivuston yritysilmeen pohjalta. Suunnittelijoiden saatavuudesta riippuen voimme suunnitella myös yritysilmeen (esim. logo, värimaailman ja fontit).

Migraatio

Siirtyminen toiselta verkkoalustalta (Wordpress, WiX jne.) Webflow-alustaan on meidän kautta helppoa ja vaivatonta. Hoidamme kaikki sivut, datan ja hakukoneoptimoinnin kannalta olennaisen uudelle sivustolle.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa kotisivusi muokkaamista niin, että se sijoittuu hakukoneiden esimerkiksi Googlen tai Bingin kärkipäähän. Näin kotisivusi saa orgaanisia kävijöitä jatkuvalla syötöllä. Lue lisää täältä.

Lisäominaisuudet ja integraatiot

Valitse kolmannen osapuolen sovelluksia eli integraatioita, joita toivot tuleville kotisivuillesi. Poimi myös sellaiset lisäominaisuudet, joita uskot yritystoimintasi tarvitsevan uusilta kotisivuiltasi.

Laske kotisivujen hinta

Hinta on suuntaa antava. Lähettämällä hinta-arvion et sitoudu mihinkään, mutta tulemme olemaan sinuun yhteydessä.
Sähköposti *
Puhelinnumero
Lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytänteet.

Yhteenveto

Kotisivujen hinta-arvio on:
0
(alv. 0%)
Tarjouspyyntösi on lähetetty onnistuneesti. Olemme yhteydessä parin arkipäivän kuluessa.

Kotisivupakettin sisältö:

Valitsemasi ominaisuudet
Käyttöönottokoulutus
Tekninen hakukoneoptimointi
Seurantatyökalujen asennus
Oho! Jotain meni pieleen lomaketta lähetettäessä. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä