verkkosivut yritykselle cleanor oy
verkkosivut yrityksell meh ry
verkkosivut yritykselle llk sales oy
verkkosivut yritykselle net works company oy
verkkosivut yritykselle jhv recycle oy
verkkosivut yritykselle napapiirin taksi ja bussipalvelu oy
verkkosivut yritykselle avinon palvelut oy
verkkosivut yritykselle avinon palvelut oy
verkkosivut yritykselle ttmarialatvala
"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin"

Milla Seilo

Avinon Palvelut Oy

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Olen sivuihin erittäin tyytyväinen ja yllätyin kuinka kivat niistä tuli vaikka ensi alkuun ei itselläni ollut ideaa rakenteesta eikä ulkonäöstä. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Toiveitani kuunneltiin koko ajan. Sivuja hiottiin moneen kertaan ja kokeiltiin eri tyylejä ja värejä ja asetteluja niin kauan, että sivut olivat juuri sellaiset kuin halusin. Iso kiitos siis kärsivällisyydestä, ideoista ja palvelualttiudesta. Yhteydenpito toimi moitteettomasti ja muutokset ja vastaukset tulivat aina nopeasti. Aikataulu oli myös itselläni aika tiukka, mutta Alecom hoiti sivustot julkaisuvalmiiksi ammattitaitoisesti ja joustavasti viikonloppuna. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Marianne Jääskeläinen

Tulkkauspalvelut MaJSign

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Milla Seilo

Avinon Palvelut Oy

🚀
💻
Miten sen teemme?

Todistetusti toimiva prosessi takaa laadukkaat verkkosivut

Olemme rakentaneet monia kymmeniä verkkosivuja eri toimialojen yrityksille. Voimme kokemuksen syvällä rintaäänellä siis kertoa mikä toimii ja mikä taas ei.

verkkosivut yritykselle sivukartta
Vaihe 1

Suunnittelu ja rakenne

Hahmottelemme kaikki verkkosivun alasivut ja osiot. Näin saamme selkeän käsityksen ostopoluista ja siitä, miltä sivusto tulee näyttämään.

Vaihe 2

Sisältö ja ulkoasu

Laadimme kohderyhmääsi puhuttelevan sisällön ja loihdimme yrityksesi brändi-ilmeen mukaisen visuaalisen ulkoasun.

verkkosivut yritykselle sisältö ja ulkoasu
verkkosivut yritykselle palaute ja korjaukset
Vaihe 3

Palaute ja korjaukset

Jätät helposti korjausehdotuksia ja palautetta. Näin pääsemme tekemään tarvittavat muutokset nopeasti ja vaivattomasti.

Vaihe 4

Testaus ja julkaisu

Testausten ja laatutarkastusten jälkeen yhdistämme verkkosivut yrityksesi verkkotunnuksen alle ja julkaisemme sen!

Referenssit

Aikaisemmat työt ja projektit

Alla on listattuna aiempia onnistuneita töitä ja projekteja, joita olemme vuosien varrella päässeet toteuttamaan upeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Arvostelut

Mitä asiakkaamme ovat meistä maininneet?

Älä luota pelkästään meidän sanahelinään, vaan katso myös mitä aikaisemmat yhteistyökumppanimme ovat meistä kertoneet.

"Kiitos Alecomin tiimille todella hienoista ja toimivista kotisivuista! Palaute sivuista on ollut pelkästään hyvää. Uuden yritykseni kotisivuista ja logosta tuli "mun näköiset", kuten toiveeni oli. Toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin muutenkin koko prosessin ajan ja yksityiskohtia jaksettiin hioa niin kauan, että olin itse tyytyväinen. Sain myös hyvän perehdytyksen sivujen muokkaamiseen itse. Hinta- ja laatusuhde olivat kohdillaan ja Aleksin kanssa oli helppo asioida."

Avinon Palvelut Oy

Milla Seilo

"Alecom teki yritykselleni nettisivut. Nettisivut näyttää erittäin hyvältä, ja osaamista kaikkiin tilanteisiin ja ongelmiin löytyy selvästi paljon. Alecomilta sain myös selkeät ohjeet miten nettisivujen kanssa toimitaan niiden tekemisen jälkeen, myös apua saa aina samantien kun sitä tarvitsee. Erittäin tyytyväinen palveluun."

Net Works Company Oy

Niila Stark

"Ehdottomasti hintansa arvoinen palvelu ja enemmänkin. Alecom ideoi pyynnöstäni minun näköiseni logon ja koko sivuston. Sain apua myös muissa asioissa, tuntui koko ajan että mennään asiakas edellä."

Tulkkauspalvelut MaJSign

Marianne Jääskeläinen

"Nettisivujen toteutus tapahtui todella nopeasti. Toiveitamme ulkoasun suhteen kuunneltiin ja lopputulos todella hyvä. Iso suositus!"

LLK Sales Oy

Vikke-Werner Lampén

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Stunts

Arman Ansari

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä, niin laaditaan yhdessä kattava projektiehdotus juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöidystä ratkaisusta.

Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen.
Kiitos lähetyksestä!
Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa!
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähettäessä. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä