Kotisivujen suunnittelu ja kehittäminen stuntmiehelle

Toteutimme suomalaiselle stunt-miehelle ammattimaiset kotisivut. Tavoitteena oli luoda sivusto, joka tehostaa jatkossa liidien keräämistä.
Alecom referenssi Arman Ansari kotisivut toteutettuna Webflow-alustalla
Toteutimme
Kotisivut
Työkalut
Webflow / Figma

Yhteenveto

Kaikki alkoi suunnitteluvaiheesta. Keräsimme yhteen tarvittavat materiaalit ja mietimme mitä haluamme lopputuloksella saada aikaan. Brändi-ilme oli ensimmäinen vaihe, minkä aikana syntyi värimaailma ja pohja kotisivuja varten.

Kotisivujen tarkoituksena oli saada nettiin portfoliomainen yhteenveto Stuntmiehen aikaisemmista töistä. Lisäksi kotisivujen tuli välittää vierailijalle viesti Armainin omasta persoonallisuudesta. Kotisivut suunnittelimme räätälöidysti Figma-työkalulla.

Keskityimme kotisivuilla aikasempien töiden esittelyyn sekä yhteydenottojen eli liidien keräämiseen. Hyödynsimme tässä Webflow-alustan tehokkaita työkaluja.

Arman on uusilla kotisivuillaan saanut luotua auktoriteettiaan omalla alallaan. Yhteydenottoja on tullut kotisivujen kautta lisää kuukausittain.

No items found.

Haaste

Arman on suomalainen stunt-mies, joka halusi digitaalisen käyntikortin verkkosivuston muodossa. Nettisivujen avulla uusien asiakkaiden on helppo nähdä Armanin aikaisemmat työt/roolit ja ottaa vaivattomasti häneen yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla.

Ratkaisu

Aloitimme henkilökohtaisen brändin luomisesta. Tämän jälkeen hahmottelimme halutun kotisivun rakenteen mukaan lukien kaikki tarvittavat sivut. Toteuttaminen oli hyvän suunnittelun jälkeen helppoa ja nopeaa. Arman on saanut verkkosivuilla kasvavaa verkkonäkyvyyttä ja uusia yhteydenottoja.

"Olen todella otettu uusista kotisivuistani. Ne ovat erittäin ammattimaisen näköiset ja uusia yhteydenottoja on tullut jo monia. Kommunikointi projektin aikana oli nopeaa ja selkeää. Iso kiitos!"

Arman Ansari

Stuntman & Stunt/Fight Coordinator

Aloitetaanko projekti?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa.

Lähettämällä hyväksyt ehdot ja tietosuojaselosteen.
Kiitos yhteydenotosta!
Jotain meni vikaan! Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä