Käytämme evästeitä parantamaan verkkopalveluidemme käyttöä, analysoimaan kävijäliikennettä sekä verkkomarkkinoinnin kohdistamiseen. Lue lisää täältä.

Kotisivut yritykselle Webflow-alustalla

Kotisivut yritykselle on yksi tärkeimmistä markkinoinnin ja viestinnän työkaluista. Suunnittelemme ja kehitämme verkkosivustoja tehokkaalla Webflow-alustalla kaiken kokoisille yrityksille koko Suomessa.

kotisivut yritykselle
Hyödyt

Miksi kotisivut ovat yritykselle tärkeät?

Yrityksen kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti asiakkaisiin. Ensivaikutelma yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista tehdään yleensä ensin kotisivujen perusteella.

Yrityksen toimialasta riippumatta, laadukkaat sekä hakukoneoptimoidut kotisivut tehostavat palveluiden ja tuotteiden kysyntää sekä myyntiä

Luo uskottavuutta

Yrityksen kotisivujen olemassa olo viestii luotettavuudesta ja ammattimaisuudesta. Ensivaikutelman antaminen on verkossa tärkeää.

Enemmän asiakkaita

Verkossa yritys on aina tavoitettavissa. Asiakas voi varata ajan tai lähettää tarjouspyynnön yrityksen tarjoamista palveluista tai tuotteista koska tahansa.

Markkinointialusta

Kotisivut ovat monesti monen eri yrityksen ensisijainen digitaalisen markkinoinnin alusta. Niillä voidaan saavuttaa lisää verkkonäkyvyyttä, uusasiakashankintaa ja myyntiä.

Luo kilpailua

Palveluita ja tuotteita ostetaan yhä enemmän verkon kautta. Laadukkailla kotisivuilla asiakkaan on helpompi kilpailuttaa eri toimijoiden palveluita tai tuotteita.

Ominaisuudet

Millaiset kotisivut rakennamme yritykselle tai yhdistykselle?

Tekemämme kotisivut ovat aina turvalliset, nopeat, ammattimaisen näköiset, helposti muokattavissa ja toimivat jokaisella yleisellä laitteella sekä selaimella.

Toimivat kaikilla laitteilla

Yrityksen kotisivujen tulee tukea jokaista laitetta ja selainta. Jokainen käyttäjä pääsee tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin.

Hakukoneoptimoidut

Suoritamme jokaiseen sivustoon teknisen hakukoneoptimoinnin. Näin sivut sijoittuvat helpommin hakukoneiden kärkipäähän.

Nopeusoptimoidut

Latausnopeudeltaan sähäkät kotisivustot ovat käyttäjäystävälliset sekä hakukoneita varten varteenotettavampia.

Konversio-optimoidut

Yrityksen verkkosivuilla on yleensä tietty tarkoitus olla olemassa. Konversio-optimoinnilla tehostamme tätä tarkoitusta.

Itsepäivitettävät

Koulutamme aina projektin päätteeksi itse alustan käytössä, joten valmiiden sivujen muokkaaminen onnistuu vaivattomasti itse.

SSL-suojattu

Kaikki tekemämme verkkosivustot ovat SSL-suojattuja, eli käyttävät turvallista yhteyttä. Tämä on nykyään lähes standardi.

Webflow

Miksi kehitämme kotisivuja Webflow-alustalla?

Webflow-alustalla luomme täysin räätälöidyt sekä uniikit kotisivut kaikenkokoisille yrityksille. Sivustot ovat nopeat, turvalliset, mobiiliresponsiiviset ja täysin hakukoneystävälliset.

Kevyt ja nopea

Latausnopeudesta on tullut yksi tärkeimmistä ominaisuuksista hyvän hakukoneoptimoinnin tekijöistä. Verkkovierailijat arvostavat myös nopeutta.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Webflow tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut hakukoneoptimointiin liittyen. Näiden avulla sivujen sijoittaminen hakukoneiden kärkipäähän on mahdollista.

Päivittämisen helppous

Webflow-alustalla kotisivujen tekstien, otsikoiden, kuvien ja muiden elementtien muokkaaminen on vaivatonta eikä vaadi ulkoista ammattiosaajaa.

Räätälöity ulkoasu

Kykenemme kehittämään täysin personalisoidut kotisivut, jotka eivät ole rajattu tiettyihin muotteihin tai teemoihin, kuten esimerkiksi WordPress-kotisivuissa.

kotisivut yrityksellekotisivut yrityksellekotisivut yritykselle
Hinnasto

Kotisivupakettien hinnoittelu - Paljon kotisivut maksavat yritykselle?

Kotisivujen hinta määräytyy pitkälti tulevien kotisivujen koostaa, sivupohjien lukumäärästä sekä tarvittavista lisäpalveluista. Alla on esimerkkejä kotisivupakettien kustannuksista.

Yksinkertainen

Kehitämme yksinkertaisen ja pienen sivuston, joka toimii verkossa yrityksesi tai yhdistyksesi käyntikorttina. Rakennamme kotisivut jo valmiin suunnitelman pohjalta.
alk. 500€
alv 0%
Sivupohjia alle kolme
Tekninen hakukoneoptimointi
Mobiiliresponsiivisuus
Saavutettavuus (WCAG)
Suorituskyvyn optimointi

Edistyksellinen

Suunnittelemme ja toteutamme personalisoidut kotisivut yritykselle. Implementoimme tarvittavat ulkoiset integraatiot ja sisällönhallintajärjestelmän.
alk. 3000€
alv 0%
Sivupohjia yli seitsemän
Tekninen hakukoneoptimointi
Mobiiliresponsiivisuus
Saavutettavuus (WCAG)
Suorituskyvyn optimointi
Sisällönhallintajärjestelmä
Monikielisyys
Ulkoiset integraatiot

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty kotisivuprojekteihin liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastaustasi kysymykseesi.

Paljon kotisivujen tekeminen maksaa?

Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen hinnoitellaan projektin tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy pitkälti tulevan työn laajuudesta ja tarvittavista palveluista. Pääsemme arvioimaan tarkemman hinnan kartoituspalaverin avulla.

Kuinka kauan verkkosivustoni valmistuminen kestää?

Tavanomaisessa kotisivujen tai verkkokauppojen suunnittelusta sekä kehittämisestä koostuva projekti kestää noin kolmesta kuuteen viikkoa. Aika-arvio riippuu kuitenkin tulevan työn laajuudesta sekä tarvittavista lisäpalveluista.

Onnistuuko kotisivujen tekeminen etänä?

Tietenkin! Työskentelemme asiakkaidemme kanssa maailmanlaajuisesti. Kommunikoimme sähköpostitse, puhelimitse, chätillä ja Google Meet-kokouksilla.

Tuleeko verkkosivustostani mobiiliystävällinen?

Ehdottomasti! Mobiiliystävälliset, eli niinsanotusti responsiiviset verkkosivut, ovat nykypäivänä todella tärkeitä. Hakukoneet arvostavat tätä ominaisuutta ja noin 80% selaajista käyttävät puhelinta tai tablettia. Varmistamme aina, että sivustot ovat responsiiviset yleisimmillä laitteilla sekä selaimilla.

Rakennatteko vain Webflow-kotisivuja?

Kyllä! Webflow-sivustot ovat nopeat ja turvalliset sekä se sisältää kaikki tarvittavat työkalut skaalautuvan yrityksen sivuston ylläpitämiseksi.

Sisällönhallintajärjestelmä on joustava sekä helppokäyttöinen. Kaikki hakukoneoptimointiin liityvät työkalut on myös integroitu itse alustaan.

Sisältyykö hakukoneoptimointi kotisivuhin?

Jokainen kotisivu optimoidaan hakukoneita varten teknisellä hakukoneoptimoinnilla. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sivustosi sijoittuu heti hakukoneissa kärkisijoihin. Kuukausittaisessa hakukoneoptimointikampanjassa teemme jatkuvasti kärkisijotuksen eteen.

Mitä jos yritykseltä puuttuu kuvat sivustoa varten?

Tarvittaessa autamme sinua löytämään ilmaisia sekä lisenssivapaita kuvia verkkosivustoilta, kuten Pixels ja Unsplash. Tarvitsemme kuitenkin tässä apuasi ja näkemystä löytääksemme täydelliset kuvat verkkosivustollesi ja brändillesi.

Voinko muokata/päivittää valmista sivustoa itse?

Tottakai! Tehokkaan ja kätevän Webflow-alustan avulla valmiin sivuston muokkaaminen on nopeaa ja helppoa myös itse. Opastamme aina alustan käytössä projektin lopuksi. Mikäli tarve on vaativalle sekä jatkuvalle ylläpidolle, suosittelemme tilaamaan ylläpitopalvelumme.

Ylläpidättekö nettisivuja puolestamme?

Voimme auttaa verkkosivustosi ylläpidossa tai voit tehdä sen pienempiä muutoksia itse. Valinta on täysin sinun. Tarjoamme jatkuvaa tukea monille asiakkaillemme, mutta se ei ole pakollista. Mikäli päivityksiä on paljon ja tarvitset ammattilaista, suosittelemme tilaamaan ylläpitopalvelumme.

Tarjoatteko sivuston isännöinnin ja verkkotunnuksen?

Webflow-alusta hoitaa sivuston turvallisen ja nopean isännöinin eli hostaamisen. Sinun ei tarvitse murehtia muusta kuin verkkotunnuksen omistamisesta. Avustamme tarvittaessa verkkotunnuksen luomisessa ja kytkemisessä.

Kuka kirjoittaa tekstit/sisällön verkkosivulle?

Yleisesti olet itse vastuussa kotisivujen tekstisisällöstä. Tiedät parhaiten yrityksesi tuotteet, palvelut ja tavoitteet. Tarvittaessa voimme olla apuna teksisisällön kirjoittamisessa. Tämä on kuitenkin lisäpalvelu kotisivuprojekteissa.

Mitä jos tarvitsen tulevaisuudessa apua?

Olemme aina yhteydenoton päässä! Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia yhteystyökumppaneita, joiden kanssa voimme luoda kukoistavaa digitaalista liiketoimintaa verkossa!

Työskentelettekö uusien ja pienten yritysten kanssa?

Totta kai! Teemme yhteyistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa, olis se sitten uusi tai vanha. Emme myöskään ole valikoivia toimialan kanssa. Olemme innokkaasti mukana jokaisen kumppanimme verkkonäkyvyyden parantamisessa.

Miten pääsemme aloittamaan kotisivuprojektin?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@alecom.fi tai soita suoraan numeroon 040 586 3330. Vaihtoehtoisesti voit myös varata ilmaisen kartoituspalaverin.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä