Kotisivut yritykselle - Paranna yrityksesi verkkonäkyvyyttä

Kotisivut yritykselle on yksi tärkeimmistä markkinoinnin ja viestinnän työkaluista. Suunnittelemme ja kehitämme myyviä verkkosivustoja kaiken kokoisille yrityksille koko Suomessa.

kotisivut yritykselle

Miksi yrityksesi edes tarvitsee kotisivut?

Kotisivut ovat välttämättömyys liiketoiminnan kasvattamiseksi. Internet on täynnä potentiaalisia asiakkaita, jotka etsivät tuotteita ja palveluita verkosta.

Menetät mahdollisuuden tavoittaa nämä asiakkaat, jos yritykselläsi ei ole kotisivuja. Kotisivut ovat yritykselle tehokas keino lisätä näkyvyyttä, kasvattaa brändiä ja houkutella uusia asiakkaita.

Näkyvyys verkossa

Kotisivut ovat tärkeä tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä verkossa. Kun potentiaalinen asiakas etsii tuotetta tai palvelua verkosta, yrityksen kotisivut auttavat häntä löytämään yrityksen ja sen tarjoaman palvelun.

Brändin rakentaminen

Kotisivut ovat loistava tapa rakentaa brändiä ja luoda yrityksen imagolle tunnistettavuutta. Yrityksen kotisivut välittävät viestin yrityksen arvoista, palveluista ja tuotteista.

Sitouttaa asiakkaat

Kotisivujen avulla yritys voi tarjota asiakkailleen tietoa, ohjeita ja vinkkejä, jotka liittyvät yrityksen tuotteisiin tai palveluihin. Tämä auttaa asiakkaita ymmärtämään yrityksen tuotteita paremmin ja sitoutumaan yritykseen.

Kilpailuetu

Jos kilpailijallasi on kotisivut, joka tarjoaa samanlaisia tuotteita tai palveluita kuin sinä, mutta sinulla ei ole, niin heillä on selkeä kilpailuetu. Kotisivut yritykselle ovat siis erittäin tärkeät lähes jokaisella toimialalla.

Miksi kannattaa käyttää ulkoista kumppania kotisivujen tekemiseen?

Kotisivujen tekeminen voi olla haastavaa, ja se vaatii yleensä paljon aikaa sekä osaamista. Digitoimistona autamme yritystäsi luomaan ammattimaisen sivuston, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Toteutamme laadukkaat kotisivut yrityksellesi avaimet käteen periaatteella.

Digikumppanina autamme myös tietenkin kotisivujen ylläpidossa ja päivittämisessä. Näin sinulle jää aikaa oman liiketoiminnan pyörittämiseen.

kotisivut yritykselle
Ominaisuudet

Millaiset kotisivut rakennamme yritykselle tai yhdistykselle?

Tekemämme kotisivut yritykselle ovat aina turvalliset, nopeat, ammattimaisen näköiset, helposti muokattavissa ja ne toimivat jokaisella yleisellä laitteella sekä selaimella.

Toimivat kaikilla laitteilla

Yrityksen kotisivujen tulee tukea jokaista laitetta ja selainta. Jokainen käyttäjä pääsee tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin.

Hakukoneoptimoidut

Suoritamme jokaiseen sivustoon teknisen hakukoneoptimoinnin. Näin sivut sijoittuvat helpommin hakukoneiden kärkipäähän.

Nopeusoptimoidut

Latausnopeudeltaan sähäkät kotisivustot ovat käyttäjäystävälliset sekä hakukoneita varten varteenotettavampia.

Konversio-optimoidut

Yrityksen verkkosivuilla on yleensä tietty tarkoitus olla olemassa. Konversio-optimoinnilla tehostamme tätä tarkoitusta.

Itsepäivitettävät

Koulutamme aina projektin päätteeksi itse alustan käytössä, joten valmiiden sivujen muokkaaminen onnistuu vaivattomasti itse.

SSL-suojattu

Kaikki tekemämme verkkosivustot ovat SSL-suojattuja, eli käyttävät turvallista yhteyttä. Tämä on nykyään lähes standardi.

Miten luomme laadukkaat ja ammattimaiset kotisivut yritykselle?

Kotisivut ovat ikään kuin yrityksen verkossa toimiva kiinteistö, joka tarjoaa tietoa yrityksestä, sen tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kotisivut ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti, joka antaa ensivaikutelman yrityksestä potentiaaliselle asiakkaalle.

1. Suunnittelu

Ensin on tärkeää määrittää, millainen sivusto yritykselle halutaan luoda. Tässä vaiheessa on hyvä miettiä, millaista informaatiota sivustolle halutaan sisällyttää, millainen visuaalinen ulkoasu ja tyyli halutaan. On myös hyvä pohtia mitä eri toimintoja sivusto tarvitsee. Tarvitaanko esim. chat palveluita tai monikielisyyttä?

2. Sisällöntuotanto

Sisällön tulee olla selkeää, informatiivista ja helposti ymmärrettävää. Sisällön tulee myös vastata asiakkaiden kysymyksiin ja ratkaista heidän ongelmiaan. Hyvä sisältö auttaa myös hakukoneoptimoinnissa, joka puolestaan parantaa sivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

3. Tekninen toteutus

Kotisivujen tekninen toteutus voi olla haastavaa, mutta se on erittäin tärkeä vaihe. Sivuston tulee olla nopeasti ladattavissa, toimia kaikilla laitteilla ja olla ennenkaikkea turvallinen. Yritys voi joko tehdä kotisivut itse, tai käyttää ulkoista kumppania, joka auttaa teknisessä toteutuksessa. Suosittelemme jälkimmäistä.

4. Julkaisu ja ylläpito

Valmiit ja testatut kotisivut tulee julkaista ja lisätä myös heti hakukoneisiin. Näin potentiaaliset asiakkaat voivat löytää ne tietyillä hakusanoilla. Kotisivujen ylläpito on myös tärkeää, sillä sivustoa tulee päivittää sekä ylläpitää säännöllisesti. Jatkokehityksellä kotisivuja voidaan rakentaa myös tulevaisuudessa.

Webflow vai WordPress kotisivut yritykselle

Tarkastelemme tässä kahta suosittua verkkosivustoalustaa, jotka on Webflow ja WordPress. Autamme sinua ymmärtämää molempien hyödyt ja haitat.

webflow logo

Webflow

Webflow on verkkosivustoalusta, joka on suunniteltu erityisesti graafisille suunnittelijoille ja kehittäjille. Se tarjoaa paljon visuaalisia työkaluja, joiden avulla voimme luoda ammattimaisia sivuja nopeasti.

Webflow on myös käyttäjäystävällinen ja helppo oppia. Se tarjoaa paljon valmiita malleja sekä teemoja, joten ei tarvitse aloittaa ikinä tyhjästä. Me kuitenkin suunnittelemme aina räätälöidyt kotisivut yrityksille.

Webflow on myös erittäin skaalautuva eli se voi kasvaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Se tarjoaa myös monia integraatioita, jotka auttaa yritystäsi parantamaan verkkosivuston suorituskykyä ja ominaisuuksia.

wordpress logo

Wordpress

WordPress on maailman suosituin verkkosivustoalustoista tällä hetkellä. Se on suunniteltu erityisesti bloggaajille, mutta se toimii ihan hyvin myös yrityksille.

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta (ja siksi myös maailman suosituin). Avoimen lähdekoodin sivuston muokkaaminen onnistuu jos osaat koodata. Sivuston käyttö voi mennä helposti hyvin tekniseksi.

WordPress ei ehkä ole kaikkein helppo käyttöisin, mutta se tarjoaa kuitenkin paljon resursseja ja yhteisöjä. Yleisesti ottaen olet kuitenkin lähes aina osaavan teknisen ammattilaisen armoilla.

Kumpi on parempi, Webflow vai WordPress kotisivut yritykselle?

Verkkosivusto on yksi tärkeimmistä tavoista markkinoida yritystäsi verkossa. Miten valita juuri se oikea alusta, joilla rakentaa kotisivut yritykselle? Tässä vertailemme Webflow ja WordPress-alustoja keskenään ja autamme sinua löytämään parhaan vaihtoehdon.

Käyttöliittymä

Webflow tarjoaa käyttäjäystävällisen ja helpon käyttöliittymän, joka on suunniteltu erityisesti graafisille suunnittelijoille ja kehittäjille. Voimme luoda upeita sivuja käyttämällä valmiita malleja ja visuaalisia työkaluja.

WordPressin käyttöliittymää on suhteellisen helppo käyttää ja ymmärtää. Se on suunniteltu erityisesti bloggaajille, mutta sitä voi käyttää myös yritysten verkkosivustojen luomiseen.

Integrointi

Webflow tarjoaa monia integraatioita, joiden avulla voit parantaa verkkosivustosi suorituskykyä. Voit lisätä erilaisia työkaluja, kuten sosiaalisen median integrointi, lomakkeet ja verkkokaupan.

WordPressilla on myös paljon lisäosia, joilla voit lisätä verkkosivustosi toiminnallisuuksia. Voit lisätä erilaisia lisäosia, kuten Google Analytics, Yoast SEO ja WooCommerce.

wordpress kotisivut yritykselle

Mukautettavuus

Webflow on erittäin skaalautuva ja sopii lähes jokaisen toimialan yrityksen tarpeisiin. Voimme mukauttaa verkkosivustoa käyttämällä koodia tai hyödyntämällä valmiita malleja.

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, joka tarjoaa mahdollisuuden muokata yrityksen kotisivuja haluamallasi tavalla. Tähän kuitenkin tarvitset koodausosaamista tai investointia verkkosivujen rakentaja työkaluihin.

webflow kotisivut yritykselle

Hinta

Webflow on kuukausihinta alkaa 12 eurosta kuukaudessa joka pitää sisällään kaikki tarvittavat ominaisuudet, tietoturvasta hakukoneoptimoinnin työkaluihin. Hinta riippuu siitä, minkä suunnitelman valitset.

WordPress on ilmainen verkkosivustoalusta, mutta tarvittavien lisäosia ja teemoja myötä kuukausihinta nousee lähes aina yli 20 euron luokkaan ja siitä ylöspäin.

webflow logo

Miksi kehitämme kotisivuja Webflow-alustalla?

Webflow-alustalla luomme täysin räätälöidyt sekä uniikit kotisivut kaikenkokoisille yrityksille. Sivustot ovat nopeat, turvalliset, mobiiliresponsiiviset ja täysin hakukoneystävälliset.

Kevyt ja nopea

Latausnopeudesta on tullut yksi tärkeimmistä ominaisuuksista hyvän hakukoneoptimoinnin tekijöistä. Verkkovierailijat arvostavat myös nopeutta.

SEO-työkalut

Webflow tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut hakukoneoptimointiin liittyen. Näiden avulla sivujen sijoittaminen hakukoneiden kärkipäähän on mahdollista.

Päivittämisen helppous

Webflow-alustalla kotisivujen tekstien, otsikoiden, kuvien ja muiden elementtien muokkaaminen on vaivatonta eikä vaadi ulkoista ammattiosaajaa.

Räätälöity ulkoasu

Kykenemme kehittämään täysin personalisoidut kotisivut, jotka eivät ole rajattu tiettyihin muotteihin tai teemoihin, kuten esimerkiksi WordPress-kotisivuissa.

kotisivut yrityksellekotisivut yrityksellekotisivut yritykselle
Hinnasto

Kuinka paljon yrityksen kotisivut yleensä maksavat?

Kotisivujen hinta määräytyy pitkälti tulevien kotisivujen koostaa, sivupohjien lukumäärästä sekä tarvittavista lisäpalveluista. Alla on esimerkkejä kotisivupakettien kustannuksista.

Yksinkertainen

Kehitämme yksinkertaisen ja pienen sivuston, joka toimii verkossa yrityksesi tai yhdistyksesi käyntikorttina. Rakennamme kotisivut jo valmiin suunnitelman pohjalta.
alk. 500€
alv 0%
Sivupohjia alle kolme
Tekninen hakukoneoptimointi
Mobiiliresponsiivisuus
Saavutettavuus (WCAG)
Suorituskyvyn optimointi

Edistyksellinen

Personalisoidut kotisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella. Lisäämme tarvittavat ulkoiset integraatiot, monikielisyyden ja sisällönhallintajärjestelmän.
alk. 3000€
alv 0%
Sivupohjia yli seitsemän
Tekninen hakukoneoptimointi
Mobiiliresponsiivisuus
Saavutettavuus (WCAG)
Suorituskyvyn optimointi
Sisällönhallintajärjestelmä
Monikielisyys
Ulkoiset integraatiot

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty kotisivuprojekteihin liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastaustasi kysymykseesi.

Paljon kotisivujen tekeminen maksaa?

Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen hinnoitellaan projektin tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy pitkälti tulevan työn laajuudesta ja tarvittavista palveluista. Pääsemme arvioimaan tarkemman hinnan kartoituspalaverin avulla.

Kuinka kauan verkkosivustoni valmistuminen kestää?

Tavanomaisessa kotisivujen tai verkkokauppojen suunnittelusta sekä kehittämisestä koostuva projekti kestää noin kolmesta kuuteen viikkoa. Aika-arvio riippuu kuitenkin tulevan työn laajuudesta sekä tarvittavista lisäpalveluista.

Onnistuuko kotisivujen tekeminen etänä?

Tietenkin! Työskentelemme asiakkaidemme kanssa maailmanlaajuisesti. Kommunikoimme sähköpostitse, puhelimitse, chätillä ja Google Meet-kokouksilla.

Tuleeko verkkosivustostani mobiiliystävällinen?

Ehdottomasti! Mobiiliystävälliset, eli niinsanotusti responsiiviset verkkosivut, ovat nykypäivänä todella tärkeitä. Hakukoneet arvostavat tätä ominaisuutta ja noin 80% selaajista käyttävät puhelinta tai tablettia. Varmistamme aina, että sivustot ovat responsiiviset yleisimmillä laitteilla sekä selaimilla.

Rakennatteko vain Webflow-kotisivuja?

Kyllä! Webflow-sivustot ovat nopeat ja turvalliset sekä se sisältää kaikki tarvittavat työkalut skaalautuvan yrityksen sivuston ylläpitämiseksi. Toteutamme kotisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella.

Sisällönhallintajärjestelmä on joustava sekä helppokäyttöinen. Kaikki hakukoneoptimointiin liityvät työkalut on myös integroitu itse alustaan.

Sisältyykö hakukoneiden optimointi kotisivuhin?

Jokainen kotisivu optimoidaan hakukoneita varten teknisellä hakukoneoptimoinnilla. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sivustosi sijoittuu heti hakukoneissa kärkisijoihin. Kuukausittaisessa hakukoneoptimointikampanjassa teemme jatkuvasti kärkisijotuksen eteen.

Mitä jos yritykseltä puuttuu kuvat sivustoa varten?

Tarvittaessa autamme sinua löytämään ilmaisia sekä lisenssivapaita kuvia verkkosivustoilta, kuten Pixels ja Unsplash. Tarvitsemme kuitenkin tässä apuasi ja näkemystä löytääksemme täydelliset kuvat verkkosivustollesi ja brändillesi.

Voinko muokata/päivittää valmista sivustoa itse?

Tottakai! Tehokkaan ja kätevän Webflow-alustan avulla valmiin sivuston muokkaaminen on nopeaa ja helppoa myös itse. Opastamme aina alustan käytössä projektin lopuksi. Mikäli tarve on vaativalle sekä jatkuvalle ylläpidolle, suosittelemme tilaamaan ylläpitopalvelumme.

Ylläpidättekö nettisivuja puolestamme?

Voimme auttaa verkkosivustosi ylläpidossa tai voit tehdä sen pienempiä muutoksia itse. Valinta on täysin sinun. Tarjoamme jatkuvaa tukea monille asiakkaillemme, mutta se ei ole pakollista. Mikäli päivityksiä on paljon ja tarvitset ammattilaista, suosittelemme tilaamaan ylläpitopalvelumme.

Tarjoatteko sivuston isännöinnin ja verkkotunnuksen?

Webflow-alusta hoitaa sivuston turvallisen ja nopean isännöinin eli hostaamisen. Sinun ei tarvitse murehtia muusta kuin verkkotunnuksen omistamisesta. Avustamme tarvittaessa verkkotunnuksen luomisessa ja kytkemisessä.

Kuka kirjoittaa tekstit/sisällön verkkosivulle?

Yleisesti olet itse vastuussa kotisivujen tekstisisällöstä. Tiedät parhaiten yrityksesi tuotteet, palvelut ja tavoitteet. Tarvittaessa voimme olla apuna teksisisällön kirjoittamisessa. Tämä on kuitenkin lisäpalvelu kotisivuprojekteissa.

Mitä jos tarvitsen tulevaisuudessa apua?

Olemme aina yhteydenoton päässä! Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia yhteystyökumppaneita, joiden kanssa voimme luoda kukoistavaa digitaalista liiketoimintaa verkossa!

Työskentelettekö uusien ja pienten yritysten kanssa?

Totta kai! Teemme yhteyistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa, olis se sitten uusi tai vanha. Emme myöskään ole valikoivia toimialan kanssa. Olemme innokkaasti mukana jokaisen kumppanimme verkkonäkyvyyden parantamisessa.

Miten pääsemme aloittamaan kotisivuprojektin?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@alecom.fi tai soita suoraan numeroon 040 586 3330. Vaihtoehtoisesti voit myös varata ilmaisen kartoituspalaverin.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä