Laadukkaat Webflow- kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle on yksi tärkeimmistä markkinoinnin ja viestinnän työkaluista. Suunnittelemme sekä kehitämme myyvät verkkosivut kaiken kokoisille yrityksille koko Suomessa.

laadukkaat kotisivut yritykselle
100% Rahat takaisin -takuu
5/5 arvostelut
myyvät verkkosivut yritykselle
Nettisivujen tarkoitus

Miksi yrityksen kannattaa panostaa nettisivuihin?

Ennen yrityksen verkkosivuprojektin aloittamista, on hyvä tietää vastaus yksinkertaiseen ja olennaiseen kysymykseen: Mikä on kotisivujen tarkoitus?

Ymmärtämällä nettisivujen pääasialliset käyttötarkoitukset, kykenemme räätälöimään sivuston niin, että se palvelee yrityksen tavoitteita parhaiten.

Yrityksen verkkosivujen käyttötarkoitukset

  • Yrityksen toiminnan, tuotteiden, palveluiden ja asiantuntemuksen esittely
  • Liidien generointi, eli potentiaalisten asiakkaiden yhteystietojen kerääminen
  • Verkkokaupan kautta tapahtuva tuotteiden tai palveluiden myynti
  • Yrityksen luotettavuuden ja tunnettuuden vahvistaminen

Nettisivujen tavoitteena saada lisää liidejä, uusasiakashankintaa ja myyntiä? Tällöin yrityksen kotisivuihin kannattaa ehdottomasti panostaa. Myyvät verkkosivut tarjoavat kävijälle nopeasti kaiken tarvittavan tiedon yrityksestä, mikä herättää heidän kiinnostuksen tarjontaasi kohtaan.

Yrityksen kotisivut ovat tehokas työkalu liidien hankintaan

Monille yrittäjille kotisivujen kautta saadut yhteydenotot, eli liidit, ovat liiketoiminnan elinehto ja myös tästä syystä yksi verkkosivuston keskeisimmistä tehtävistä.

Tilastokeskuksen Väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö -tutkimuksen mukaan 90 % suomalaisista verkkovierailijoista noin 85 % oli tehnyt verkossa tiedonhakua eri yritysten tuotteista tai palveluista viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kasvunhaluisena yrittäjänä haluat varmasti myös sinun potentiaalisten asiakkaiden etsivän juuri sinun tarjontaasi netistä käsin. Myyvät ja yrityksesi tavoitteita tukevat räätälöidyt nettisivut toimivat tehokkaana kanavana tavoittaa asiakasryhmäsi sekä kannustaa heitä ottamaan yhteyttä.

ammattimaiset verkkosivut yritykselle
Verkkosivujen edut

Yrityksen verkkonäkyvyys vaikuttaa merkittävästi sen menestykseen

Toimivat nettisivut ovat nykypäivänä yritystoiminnalle välttämättömyys ja ne vaikuttavat merkittävästi yrityksen menestykseen toimialasta riippumatta.

Luotettavuus

Laadukkaat verkkosivut lisäävät uskottavuutta. Hyvin suunnitellut nettisivut erottuvat kilpailusta ja välittävät verkkovierailijalle ensivaikutelman siitä, että yrityksesi on luottamuksen arvoinen.

Brändi

Näyttävät kotisivut ovat loistava tapa rakentaa brändiä ja luoda yrityksen imagolle tunnistettavuutta. Yrityksen kotisivut välittävät viestin yrityksen arvoista, palveluista ja tuotteista.

Liidit

Yksi tärkein ominaisuus yrityksen verkkosivuilla on sen kyky kerätä yhteydenottoja eli liidejä. Kiinnostunut asiakas haluaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää. Liidien keräämiseen optimoidut kotisivut kasvattaa myyntiä.

Verkkonäkyvyys

Valmiit ja julkaistut nettisivut näkyvät hakukoneiden (esim. Google) hakutuloksissa. Tätä pitkin ihmiset yleensä löytävät etsimiään tuotteita ja palveluita. Verkkosivuilla annat yrityksellesi mahdollisuuden tulla löydetyksi.

Päivitykset

Yrityksen kotisivut ovat saatavilla jokaiselle  ympäri vuorokauden. Tästä syystä sinne on myös kätevä julkaista uusia päivityksiä ja tiedotteita. Tämä pitää asiakaskuntasi ajan tasalla siitä, mitä yrityksessäsi tapahtuu.

Digimarkkinointi

Kasvattaaksesi liidien ja konversioiden määriä, teet varmasti jossain vaiheessa digimainontaa. Digimarkkinoinnin ja maksetun mainonnan keinoin saat ohjattua kävijöitä sivustollesi ja sitä kautta parantamaan myyntilukemia.

Kotisivujen ulkoistaminen

Miksi kannattaa käyttää ulkoista kumppania kotisivujen tekemisessä?

Kotisivujen tekeminen on yleisesti ottaen haastavaa (ellei tiedä mitä tekee), ja se vaatii paljon aikaa sekä teknistä osaamista. Digitoimistona me autamme kaikenkokosia yrityksiä luomaan ammattimaiset nettisivut, jotka vastaavat heidän yksilöityjä tarpeita ja tavoitteita. Toteutamme laadukkaat kotisivut yrityksellesi avaimet käteen -periaatteella.

kotisivut yritykselle
Ominaisuudet

Millaiset kotisivut saat meiltä yritykselle tai yhdistykselle?

Rakennamme Webflow-alustalla kotisivuja, jotka ovat tietoturvalliset, nopeat, visuaalisesti näyttävät, helposti muokattavissa ja ne toimivat jokaisella yleisellä laitteella sekä selaimella.

Toimivat kaikilla laitteilla

Yrityksen kotisivujen tulee tukea jokaista laitetta, selainta ja näyttökokoa. Jokainen verkkovierailijan tulee päästä selaamaan sekä tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin.

Hakukoneoptimonti

Suoritamme jokaiselle sivupohjalle teknisen hakukoneoptimoinnin. Näin saamme sijoitettua nettisivut helpommin hakukoneiden kärkipäähän.

Nopeusoptimointi

Latausnopeudeltaan sähäkät kotisivut ovat käyttäjäystävälliset sekä hakukoneita varten varteenotettavampia. Nopeilla sivuilla kärsimättömät kävijät nauttivat selailusta.

Konversio-optimointi

Yrityksen verkkosivuilla on yleensä tietty tarkoitus olla olemassa. Konversio-optimoinnilla tehostamme tätä tarkoitusta esim. lisäämällä liidien keräämisprosenttia.

Helppo muokata

Koulutamme aina projektin päätteeksi itse Webflow-alustan käytössä. Näin varmistumme siitä, että verkkosivujen muokkaaminen onnistuu vaivattomasti myös itse ilman meidän tukea.

Tietoturvallinen

Jokainen tuotettu ja rakennettu verkkosivusto on SSL-suojattuja, eli käyttäjät käyttävät turvallista yhteyttä selatessaan sivustolla. Tämä on nykyään sivustoille lähes jo standardi.

Prosessi

Miten tuotamme onnistuneen nettisivuprojektin?

Loihdimme laadukkaat kotisivut yrityksellesi vuosien kokemuksella. Toimivalla ja tehokkaalla prosessillamme varmistamme aina onnistuneen projektin.
1

Kartoitus

Käymme kattavasti läpi yrityksesi tavoitteet ja tarpeet tulevien verkkosivujen osalta. Määrittelemme rakenteen, sisällön ja muut toiminnot (esim. integraatiot).

2

Suunnittelu

Loihimme visuaalisen ulkoasun yrityksen brändi-ilmeen pohjalta. Luomme jokaiselle sivupohjalle oman näyttävä ulkomuodon ja rakennamme yleisen tyyliohjeistuksen.

3

Kehitys

Rakennamme kaikilla laitteilla toimivat, nopeat, turvalliset, käyttäjäystävälliset ja teknisesti optimoidut kotisivut Webflow-alustalla hyväksyttyjen suunnitelmien pohjalta.

4

Julkaisu

Kattavan testauksen jälkeen julkaisemme verkkosivut yrityksen oman verkkotunnuksen alle ja opastamme itse Webflow-alustan käytössä.

webflow logo

Miksi kehitämme nettisivuja Webflow-alustalla?

Webflow-alustalla luomme täysin räätälöidyt sekä uniikit kotisivut kaikenkokoisille yrityksille. Sivustot ovat nopeat, turvalliset, mobiiliresponsiiviset ja täysin hakukoneystävälliset.

Kevyt ja nopea

Latausnopeudesta on tullut yksi tärkeimmistä ominaisuuksista hyvän hakukoneoptimoinnin tekijöistä. Verkkovierailijat arvostavat myös nopeutta.

SEO-työkalut

Webflow tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut hakukoneoptimointiin liittyen. Näiden avulla sivujen sijoittaminen hakukoneiden kärkipäähän on mahdollista.

Päivittämisen helppous

Webflow-alustalla kotisivujen tekstien, otsikoiden, kuvien ja muiden elementtien muokkaaminen on vaivatonta eikä vaadi ulkoista ammattiosaajaa.

Räätälöity ulkoasu

Kykenemme kehittämään täysin personalisoidut kotisivut, jotka eivät ole rajattu tiettyihin muotteihin tai teemoihin, kuten esimerkiksi WordPress-kotisivuissa.

kotisivut yrityksellekotisivut yrityksellekotisivut yritykselle
Hinnasto

Kuinka paljon yrityksen kotisivut yleensä maksavat?

Kotisivujen hinta määräytyy pitkälti tulevien kotisivujen koostaa, sivupohjien lukumäärästä sekä tarvittavista lisäpalveluista ja integraatioista.

Aloittelija

Kehitämme yksinkertaisen ja pienen sivuston, joka toimii verkossa yrityksesi tai yhdistyksesi käyntikorttina. Rakennamme kotisivut jo valmiin suunnitelman pohjalta.
alk. 1000€
alv 0%
Sivupohjia alle kolme
Tekninen hakukoneoptimointi
Mobiiliresponsiivisuus
Saavutettavuus (WCAG)
Suorituskyvyn optimointi

Edistyksellinen

Personalisoidut kotisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella. Lisäämme tarvittavat ulkoiset integraatiot, monikielisyyden ja sisällönhallintajärjestelmän.
alk. 6000€
alv 0%
Sivupohjia yli seitsemän
Tekninen hakukoneoptimointi
Mobiiliresponsiivisuus
Saavutettavuus (WCAG)
Suorituskyvyn optimointi
Sisällönhallintajärjestelmä
Monikielisyys
Ulkoiset integraatiot

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty kotisivuprojekteihin liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastaustasi kysymykseesi.

Paljon kotisivujen tekeminen maksaa?

Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen hinnoitellaan projektin tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy pitkälti tulevan työn laajuudesta ja tarvittavista palveluista. Pääsemme arvioimaan tarkemman hinnan kartoituspalaverin avulla.

Kuinka kauan verkkosivustoni valmistuminen kestää?

Tavanomaisessa kotisivujen tai verkkokauppojen suunnittelusta sekä kehittämisestä koostuva projekti kestää noin kolmesta kuuteen viikkoa. Aika-arvio riippuu kuitenkin tulevan työn laajuudesta sekä tarvittavista lisäpalveluista.

Onnistuuko kotisivujen tekeminen etänä?

Tietenkin! Työskentelemme asiakkaidemme kanssa maailmanlaajuisesti. Kommunikoimme sähköpostitse, puhelimitse, chätillä ja Google Meet-kokouksilla.

Tuleeko verkkosivustostani mobiiliystävällinen?

Ehdottomasti! Mobiiliystävälliset, eli niinsanotusti responsiiviset verkkosivut, ovat nykypäivänä todella tärkeitä. Hakukoneet arvostavat tätä ominaisuutta ja noin 80% selaajista käyttävät puhelinta tai tablettia. Varmistamme aina, että sivustot ovat responsiiviset yleisimmillä laitteilla sekä selaimilla.

Rakennatteko vain Webflow-kotisivuja?

Kyllä! Webflow-sivustot ovat nopeat ja turvalliset sekä se sisältää kaikki tarvittavat työkalut skaalautuvan yrityksen sivuston ylläpitämiseksi. Toteutamme kotisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella.

Sisällönhallintajärjestelmä on joustava sekä helppokäyttöinen. Kaikki hakukoneoptimointiin liityvät työkalut on myös integroitu itse alustaan.

Sisältyykö hakukoneiden optimointi kotisivuhin?

Jokainen kotisivu optimoidaan hakukoneita varten teknisellä hakukoneoptimoinnilla. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sivustosi sijoittuu heti hakukoneissa kärkisijoihin. Kuukausittaisessa hakukoneoptimointikampanjassa teemme jatkuvasti kärkisijotuksen eteen.

Mitä jos yritykseltä puuttuu kuvat sivustoa varten?

Tarvittaessa autamme sinua löytämään ilmaisia sekä lisenssivapaita kuvia verkkosivustoilta, kuten Pixels ja Unsplash. Tarvitsemme kuitenkin tässä apuasi ja näkemystä löytääksemme täydelliset kuvat verkkosivustollesi ja brändillesi.

Voinko muokata/päivittää valmista sivustoa itse?

Tottakai! Tehokkaan ja kätevän Webflow-alustan avulla valmiin sivuston muokkaaminen on nopeaa ja helppoa myös itse. Opastamme aina alustan käytössä projektin lopuksi. Mikäli tarve on vaativalle sekä jatkuvalle ylläpidolle, suosittelemme tilaamaan ylläpitopalvelumme.

Ylläpidättekö nettisivuja puolestamme?

Voimme auttaa verkkosivustosi ylläpidossa tai voit tehdä sen pienempiä muutoksia itse. Valinta on täysin sinun. Tarjoamme jatkuvaa tukea monille asiakkaillemme, mutta se ei ole pakollista. Mikäli päivityksiä on paljon ja tarvitset ammattilaista, suosittelemme tilaamaan ylläpitopalvelumme.

Tarjoatteko sivuston isännöinnin ja verkkotunnuksen?

Webflow-alusta hoitaa sivuston turvallisen ja nopean isännöinin eli hostaamisen. Sinun ei tarvitse murehtia muusta kuin verkkotunnuksen omistamisesta. Avustamme tarvittaessa verkkotunnuksen luomisessa ja kytkemisessä.

Kuka kirjoittaa tekstit/sisällön verkkosivulle?

Yleisesti olet itse vastuussa kotisivujen tekstisisällöstä. Tiedät parhaiten yrityksesi tuotteet, palvelut ja tavoitteet. Tarvittaessa voimme olla apuna teksisisällön kirjoittamisessa. Tämä on kuitenkin lisäpalvelu kotisivuprojekteissa.

Mitä jos tarvitsen tulevaisuudessa apua?

Olemme aina yhteydenoton päässä! Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia yhteystyökumppaneita, joiden kanssa voimme luoda kukoistavaa digitaalista liiketoimintaa verkossa!

Työskentelettekö uusien ja pienten yritysten kanssa?

Totta kai! Teemme yhteyistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa, olis se sitten uusi tai vanha. Emme myöskään ole valikoivia toimialan kanssa. Olemme innokkaasti mukana jokaisen kumppanimme verkkonäkyvyyden parantamisessa.

Miten pääsemme aloittamaan kotisivuprojektin?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@alecom.fi tai soita suoraan numeroon 040 586 3330. Vaihtoehtoisesti voit myös varata ilmaisen kartoituspalaverin.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä