Verkkopalvelut
~
10
min lukemisaika

Verkkosivut yrityksille – Miksi ne ovat niin välttämättömät?

Verkkosivut ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia ja brändiä. Lue miksi verkkosivut yrityksille ovat tärkeitä ja miten ne voivat auttaa yritystäsi kasvamaan.

Kirjoittanut
Aleksi Huusko
Julkaistu
26.2.2024
This is some text inside of a div block.
Verkkosivut yrityksille – Miksi ne ovat niin välttämättömät?
Sisällysluettelo
Example H2
Example H3
Example H4
Example H5
Example H6
Nykypäivän maailmassa verkkosivut ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia ja brändäystä.

Verkkosivut ovat yleensä ensimmäinen asia, jossa asiakkaasi kohtaavat yrityksesi. Ne esittelevät yrityksesi tarjoamia palveluita tai tuotteita sekä luo luottamusta ja uskottavuutta asiakkaitesi keskuudessa.

Verkkosivut yrityksille ovat myös erittäin tärkeitä, koska ne tavoittavat laajemman yleisön ja lisää näin yrityksesi näkyvyyttä verkossa.

Miten verkkosivut yrityksille auttavat yritystäsi kasvamaan?

Luo brändin tunnettavuutta ja luottamusta

Verkkosivut yrityksille tarjoavat mahdollisuuden luoda brändin tunnettuvuutta ja luottamusta koko asiakaskunnassasi. Asiakkaat voivat tutustua yritykseesi ja sen tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin verkkosivujen kautta.

Näin asiakkaasi saavat paremman käsityksen siitä, mitä yrityksesi tarjoaa. Tämä lisää mahdollisuutta, että he valitsevat juuri sinun yrityksesi tarjoamat palvelut tai tuotteet.

Laajentaa yleisöä

Verkkosivut yrityksille tarjoavat mahdollisuuden tavoittaa laajemman yleisön. Verkossa olevat asiakkaat voivat löytää yrityksesi verkkosivut hakukoneiden avulla ja tutustua näin tarjoamiisi palveluihin ja tuotteisiin helpommin.

Tämä lisää todennäköisyyksiä saada lisää uusia asiakkaita jatkuvasti joka kuukausi ja laajentaa yrityksen näkyvyyttä verkossa orgaanisesti.

Tarjoaa tärkeää tietoa

Verkkosivut yrityksille tarjoaa verkkosvierailijaillesi tärkeää tietoa yrityksestäsi ja sen tarjoamista palveluista sekä tuotteista.

Asiakkaat voivat lukea tätä tietoa yrityksesi verkkosivuilta ja saada tarvitsemansa vastaukset mahdollisiin kysymyksiin, mikä lisää heidän luottamusta yritykseen ja vähentää mahdollisuutta, että he etsisivät tietoa muualta.

Parantaa asiakaskokemusta

Verkkosivut yrityksille tarjoaa myös mahdollisuuden parantaa yleistä asiakaskokemusta. Hyvin suunniteltu ja toimiva verkkosivu tarjoaa selkeän ja intuitiivisen käyttökokemuksen, mikä lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä ja luottamusta yritykseen.

Verkkosivut yrityksille myös voi myös tarjota interaktiivisia elementtejä, kuten lomakkeita tai chat-toimintoja, joiden avulla asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä yritykseen ja saada tarvitsemansa tuen.

{{blogpost-quote}}

Miten valita oikeat verkkosivut yritykselle?

Määritä tavoitteesi

Ennen kuin aloitat verkkosivujen suunnittelun, on tärkeää määritellä tavoitteesi. Minkälaista sisältöä haluat verkkosivuillesi sisällyttää? Miten haluat verkkosivusi erottua kilpailijoista?

Näiden kysymysten avulla voit määritellä tarvittavat toiminnot ja ominaisuudet, joita verkkosivullesi tarvitaan.

Valitse oikea verkkosivujen rakentaja

Verkkosivujen rakentajien valikoima on nykypäivänä valtava, ja valitsemasi rakentajan tulee tarjota tarvitsemasi toiminnot ja ominaisuudet.

On tärkeää valita rakentaja, joka tarjoaa helppokäyttöisiä työkaluja ja mahdollisuuden muokata verkkosivujasi ilman teknistä osaamista. Mielestämme kaikista monipuolisin rakentaja on Webflow-alusta, jonka avulla rakennamme laadukkaita kotisivuja yrityksille.

Huolehdi verkkosivujen suunnittelusta

Verkkosivujen ulkoasu ja suunnittelu ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat asiakkaiden ensivaikutelmaan yrityksestä.

Verkkosivujen tulee olla selkeitä, intuitiivisia, helppokäyttöisiä ja ssaavutettavissa jokaiselle. Valitse värit ja fontit huolella, ja varmista, että verkkosivujen sisältö on selkeästi esitelty.

Mitkä ovat yleisimmät virheet verkkosivujen suunnittelussa yrityksille?

Huonosti toimivat verkkosivut

Yksi yleisimmistä virheistä verkkosivujen suunnittelussa on huonosti toimivat verkkosivut.

Verkkosivujen tulee latautua nopeasti ja olla helppokäyttöisiä, jotta asiakkaat jäävät verkkosivuille pidemmäksi aikaa ja haluavat tulla takaisin. Tästä myös hakukoneet pitävät.

Huono ulkoasu ja suunnittelu

Toinen yleinen virhe verkkosivujen suunnittelussa on huono ulkoasu ja visuaalinen suunnittelu.

Verkkosivujen tulee näyttää hyvältä ja olla selkeitä, jotta asiakkaat voivat kokea wow-efektin ja näin brändimielikuva jää myös heidän päähänsä pidemmäksi aikaa.

Puutteellinen sisältö

Puutteellinen ja huono rakenteinen sisältö on myös yleinen virhe verkkosivujen suunnittelussa.

Verkkosivujen tulisi tarjota asiakkaille tarvitsemaansa tieto yrityksestä sekä sen tarjoamistaan palveluista ja tuotteista heti ensimmäisillä hetkillä.

Puutteellinen sisältö voi johtaa asiakkaiden hämmentymiseen ja näin johtaa luottamuksen menettämiseen yritystä kohtaan.

Usein kysytyt kysymykset yrityksen verkkosivuista

Miksi yritys tarvitsee verkkosivut?

Yritys tarvitsee verkkosivut luodakseen brändin tunnettuvuutta ja luottamusta, tavoittaakseen laajemman yleisön, sekä tarjotakseen tärkeää tietoa yrityksestä ja parantaakseen yleistä asiakaskokemusta.

Verkkosivut ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia ja brändäystä nykypäivän maailmassa. Jos yritys ei omista verkkosivuja, onko se edes olemassa?

Kuka tekee verkkosivuja?

Verkkosivuja voi tehdä yksityishenkilöt, jotka omistavat tietoataitoa suunnitella ja kehittä toimivia ja visuaalisesti kauniita sivustoja.

Näitä ihmisiä voidaan kutsua myös web-suunnittelijoiksi, web-kehittäjiksi tai verkkosivujen rakentajiksi.

Voit valita joko osaavan yksityishenkilön tai yrityksen, joka tarjoaa tarvitsemasi toiminnot ja ominaisuudet tuleville verkkosivuillesi.

{{blogpost-quote}}

Kannattaako kotisivut tehdä itse?

Se riippuu yrityksesi tarpeista ja tämän hetkisistä taidoista. Jos yritykselläsi on tarvittavat taidot ja aikaa tehdä verkkosivut itse, se voi olla hyväkin vaihtoehto.

Muussa tapauksessa on parempi valita joku osaava henkilö tai yritys, joka tarjoaa verkkosivujen suunnittelu- ja kehittämispalveluita.

Miten luodaan verkkosivut?

Verkkosivujen luominen on nykyään suhteellisen helppoa eri verkkosivujen rakentajilla.

Voit valita verkkosivujen rakentajan, joka tarjoaa tarvitsemasi toiminnot ja ominaisuudet, ja aloittaa verkkosivujen suunnittelun ja kehittämisen sen avulla myös itse.

Verkkosivut kykenet tekemään myös itse, jos sinulla on jo tarvittavat taidot sekä hieman aikaa opetella niiden tekemistä alusta alkaen.

Oppimiskäyrä voi olla kuitenkin suhteellisen suuri riippuen verkkosivujen rakentaja-alustasta.

Miten tehdä omat kotisivut ilmaiseksi?

On olemassa verkkosivujen rakentajia, joilla kotisivujen tekeminen onnistuu myös ilmaiseksi.

Nämä verkkosivujen rakentajat tarjoavat perusominaisuudet ilmaiseksi, ja voit tarvittaessa maksaa lisäominaisuuksista jos tarve sitä vaatii.

On kuitenkin tärkeää valita verkkosivujen rakentaja, joka tarjoaa juuri ne tarvitsemasi toiminnot ja ominaisuudet, mitä yrityksesi tarvitsee.

Tarkista myös huolellisesti mahdolliset maksulliset lisäominaisuudet ennen verkkosivujen rakentaja-alustan valintaa.

Yhteenveto

Verkkosivut yrityksille ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia ja brändäystä. Ne tarjoavat mahdollisuuden luoda brändin tunnettuvuutta ja luottamusta eri asiakasryhmissä.

Ammattimaisesti suunniteltu ja kehitetty sivusto tavoittaa laajemman yleisön, tarjoten tärkeää tietoa ja parantaen yleistä asiakaskokemusta.

On tärkeää valita oikeat verkkosivut yritykselle:

  • määrittele yrityksesi tavoitteet verkkosivujen osalta
  • valitse oikea verkkosivujen rakentaja
  • huolehdi verkkosivujen laadukkaasta suunnittelusta

Vältä yleisiä virheitä verkkosivujen suunnittelussa. Näitä voi olla esimerkiksi huonosti toimivat verkkosivut, epäselvä visuaalinen ulkoasua ja suunnittelu sekä puutteellinen tai huonolaatuinen sisältö.

Mikäli haluat verkkosivut yrityksellesi huolettomasti avaimet käteen periaatteella, ota meihin yhteyttä, niin pääsemme luomaan juuri sinun yrityksesi näköiset toimivat verkkosivut.

{{blogpost-quote}}

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä
This is some text inside of a div block.

Aleksi Huusko on Webflow-asiantuntija ja Google-kasvustrategioiden ammattilainen, joka on erikoistunut auttamaan eri toimialojen yrityksiä saavuttamaan digitaalisen näkyvyyden ja kasvun tavoitteet. Hän on tunnettu kyvystään hyödyntää Webflow-alustan monipuolisia ominaisuuksia luodakseen visuaalisesti vaikuttavia ja tehokkaita verkkosivustoja, jotka parantavat käyttäjäkokemusta sekä tehostavat asiakkaiden sitoutumista.

Webflow-asiantuntijana Aleksi ymmärtää syvällisesti, miten kyseistä alustaa voidaan käyttää luomaan täysin räätälöityjä, mobiiliresponsiivisia verkkosivuja, jotka eivät ainoastaan vastaa nykypäivän käyttäjien vaatimuksiin, vaan myös tukevat hakukoneoptimointia (SEO). Hänen työnsä on osoitus siitä, miten tekninen osaaminen yhdistettynä luovaan suunnitteluun voi tuottaa tuloksia, jotka sekä näyttävät hyvältä, että sijoittuvat korkealle Google-hauissa.

Google-kasvustrategioiden osalta Aleksi on osoittanut poikkeuksellista näkemystä ja asiantuntemusta. Hän käyttää dataan pohjautuvaa lähestymistapaa ymmärtääkseen markkinatrendejä ja kuluttajakäyttäytymistä, mikä mahdollistaa kohdennetun sisällön sekä markkinointistrategioiden suunnittelun. Tämä ei ainoastaan lisää verkkonäkyvyyttä Google-hakutuloksissa vaan myös parantaa sivuston konversioastetta ja asiakkaiden sitoutumista.

Huusko on tunnustettu kyvystään yhdistää tekninen osaaminen ja liiketoimintastrategia tarjoten asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka edistävät digitaalista läsnäoloa ja tukevat liiketoiminnan kasvua pitkällä tähtäimellä. Hän on sitoutunut pysymään ajan tasalla digimarkkinoinnin ja web-teknologian jatkuvista muutoksista, varmistaen, että hänen asiakkaansa hyötyvät viimeisimmistä innovaatioista ja parhaista käytännöistä.

Aleksi Huusko on paitsi Webflow-asiantuntija ja Google-kasvun ammattilainen, myös kokenut kouluttaja ja konsultti, joka jakaa mielellään tietämystään sekä kokemuksiaan auttaakseen muita kehittämään omaa osaamistaan digimarkkinoinnin ja web-suunnittelun alueilla. Hänen lähestymistapansa perustuu avoimuuteen, yhteistyöhön ja jatkuvaan oppimiseen, mikä tekee hänestä arvostetun asiantuntijan, niin asiakkaiden, kuin kollegoiden keskuudessa.

Yhteenvetona voimme todeta, että Aleksi Huusko edustaa digitaalisen markkinoinnin ja web-suunnittelun huippuosaamista. Hänen asiantuntemuksensa Webflow-alustassa ja Google-kasvustrategioissa tarjoaa jokaiselle yritykselle ainutlaatuisen mahdollisuuden parantaa verkkonäkyvyyttään sekä saavuttaa kasvutavoitteensa tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Tilaa ilmainen uutiskirje
Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen ja uutiskirjeen tilaamisen.
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!
Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen!
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä