Verkkokauppa yritykselle tehokkaalla Shopify-alustalla

Verkkokauppa yritykselle avaimet käteen-periaattella. Toteutamme Shopify-verkkokaupan suunnittelun, kehittämisen sekä ylläpidon kokonaisuudessaan alusta alkaen kaiken kokoisille yrityksille.

verkkokauppa yritykselle
verkkokauppa yritykselle
shopify verkkokauppa yritykselle

Shopify on kaikenkattava verkkokauppa-alusta

Shopify on tällä hetkellä yksi maailman suosituin verkkokauppa-alusta, jonka avulla verkkokauppiaan on mahdollista myydä vaivattomasti digitaalisia tai fyysisiä tuotteita yrityksen verkkokaupassa, kivijalkaliikkeessä tai sosiaalisen median kanavissa.

Ominaisuudet

Rakennamme yrityksen tarpeiden mukaisen Shopify-verkkokaupan

Suunnittelemme ja rakennamme brändin näköisen verkkokaupan, joka on mietitty yrityksen tarpeiden mukaiseksi. Valmista Shopify-verkkokauppaa on helppo päivittää ja muokata itse.

Helppokäyttöinen

Sinun ei tarvitse huolehtia tietoteknillisistä asioista ollenkaan. Keskityt vain tuotteiden myymiseen verkossa.

Skaalautuva

Tuotteiden lisääminen on tehty vaivattomaksi ja helpoksi. Verkkokauppa kasvaa yrityksesi kanssa käsikädessä.

Räätälöity ulkoasu

Verkkokaupan ulkoasun visuaalinen ilme saadaan näyttämään juuri yrityksen brändin näköiseksi muokkaustyökaluilla.

Turvallinen

Shopify-alustan 128-bittinen SSL-salaus varmistaa, että verkkokaupan tärkeät tiedot ovat aina turvassa.

Raportointi

Shopify-alustan kanssa olet kokoajan kartalla liiketoiminnan luvuista. Myyntitilastot on aina helposti saatavilla.

Markkinointi

Shopify-alustalla eri markkinointityökalujen ja sosiaalisen median integraatioiden avulla tuotteiden myyminen helpottuu.

Prosessi

Miten Shopify-verkkokaupan toteuttaminen tapahtuu?

Autamme Shopify-verkkokaupan suunnittelussa, kehittämisessä, käyttöönotossa sekä tietenkin tarvittaessa ylläpidossa ja jatkokehityksessä.

Kartoitus ja suunnittelu

Kartoitamme ensin yrityksen nykytilanteen ja tarpeet tulevan Shopify-verkkokaupan osalta.

Kehittäminen ja toteutus

Aloitamme kejhitysprosessin, jonka aikana kommunikoimme tiiviisti yhdessä. Näin lopputulos on aina yrityksen näköinen.

Julkaisu ja käyttönotto

Projektien lopuksi opastamme Shopify-alustan käytössä. Näin verkkokaupan päivittäminen onnistuu vaivattomasti myös itse.

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty projekteihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt haluttua vastausta kysymykseesi.

Mitä Shopify-alustan ylläpitäminen maksaa?

Shopify-alustasta on saatavilla kolme pakettivaihtoehtoa, joiden ominaisuudet vaihtelevat kuukausimaksun mukaan. Halvimmillaan Shopify-alustan saat käyttöön noin 30 euron kuukausihintaan. Tämä sisältää kaikki tarvittavat työkalut verkkokaupan toiminnan pyörittämiseen.

Voiko Shopify-alustalla myydä vain fyysisiä tuotteita?

Shopify-alustan avulla verkkokauppias voi myydä perinteisten fyysisten tuotteiden lisäksi myös digitaalisia tuotteita esimerkiksi lahjakortteja, konsultointia, palveluita, jäsenyyksiä, pääsylippuja, kursseja, vuokraustuotteita sekä paljon muuta.

Mitä ovat Shopify-alustan integraatiot ja sovellukset?

Shopify-verkkokauppaan on mahdollista ladata ulkoisia työkaluja ja sovelluksia. Nämä lisäävät verkkokauppaan enemmän myynnillisiä toiminnallisuuksia sekä mahdollistavat esimerkiksi tilauksien automaation ja seuraamisen.

Kenelle Shopify-verkkokauppa on tarkoitettu?

Shopify sopii sen skaalautuvuuden ja hinnoittelun ansiosta pienille muutaman tuotteen verkkokauppiaille tai suuremmille maailmanlaajuisesti myyville verkkokaupoille.

Shopify-alusta on helppokäyttöinen, turvallinen ja suorituskykyinen. Ulkoisten sovelluksien sekä integraatioiden avulla markkinointi ja myynti on tehty helpoksi.

Onko Shopify-alustalla helppo seurata muuntilukemia?

Shopify-alustasta löytyy valmiit työkalut markkinoinnin tekemiseen. Integraatioituminen eri sosiaalisen median alustoihin toimii saumattomasti (esim. Facebook).

Tarkat datalähteet mahdollistavat analytiikan, josta on helposti nähtävissä myyntilukemat ja yksittäisten tuotteiden suoriutumisen. Datan jakaminen kolmannen osapuolen palveluihin onnistuu Shopify-alustalla vaivattomasti.
Mitä tarkoitatte tyytyväisyystakuulla?
Tyytyväisyystakuuna palautamme projektin täysimääräisen hinnan takaisin, mikäli et ole tyytyväinen verkkokauppaan 30 päivän sisällä sen käyttöönotosta.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä