Hakukoneoptimointi eli SEO parantaa verkkonäkyvyyttä

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) on toimepide tai prosessi, jonka tavoitteena on nostattaa sivuston sijoituksia esimerkiksi Googlen hakukoneissa.

hakukoneoptimointi
google hakukoneoptimointi eli seo

Miksi hakukoneoptimointi eli SEO on tärkeää yrityksille?

Hakukoneoptimointi eli SEO on prosessi, jonka tavoitteena on parantaa yrityksen verkkonäkyvyyttä eri hakukoneissa. Hakukoneoptimointi on ylivoimaisesti paras ja kustannustehokkain tapa kasvattaa liiketoimintaa verkossa ilman maksettua mainontaa.

Orgaaninen verkkoliikenne

Yrityksen sivuston sijoittuminen Googlen hakutuloksien kärkipäähän on ikäänkuin tehokas mainos, joka lisää myyntiä ja yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta.

Lisää luotettavuutta

Sivuston sijoittuminen hakukoneiden kärkipäähän lisää yrityksen auktoriteettia yrityksen kilpailijoiden nähden. Lähes jokainen luottaa Google-hakutuloksiin!

serp hakukoneoptimointi eli seo
Hyödyt

Hakukoneoptimointi eli SEO tuo lisää kävijöitä ja kasvattaa myyntiä

Parhaimmillaan hakukoneiden hakutulokset ikään kuin mainostavat yritysesi palveluita ja tuotteita veloituksetta. Kasvattaen samalla kuukausittaista myyntiä orgaanisesti.

Ratkaisut löytyvät Googlesta

Lähes jokainen etsii ratkaisuja ongelmaansa hakukoneiden avulla. Google on selkeästi yksi suosituimmista.

Kärkisijat haalivat silmäparit

Googlen hakukoneiden hakutuloksien kärkisijoilla olevat toimijat vievät 90% koko hakutermin liikenteestä.

Sijoituminen hakusanoille

Kaikki ei aina osaa hakea yritystäsi sen nimen perusteella. Tuotteiden ja palveluiden tulee myös löytyä hauista.

Kampanja

Miksi valita juuri meidät SEO-digikumppaniksi?

Luomme jokaiselle yhteystyökumppanillemme kestävää kasvua, joka on mitattavissa sekä selkeää. Yhteystyö kanssamme on vaivatonta, sillä kommunikointi tapahtuu pääsääntöisesti itse ammattilaisen kanssa.

Säännöllinen raportointi

Kumppanimme pysyvät aina ajantasalla missä mennään kampanjan suhteen. Toimitamme kuukausittaisia raportointeja saavutuksista ja tuloksista sekä siitä, mitä olemme tehneet tai tulemme tekemään.

Mitattavissa olevaa kasvua

Olemme läpinäkyviä kaikessa mitä teemme. Kaikki saavutukset ovat mitattavissa, jotka tulevat esille raportoinnin mukana. Kumppanimme tietävät aina mistä he maksavat ja mitä arvoa tuomme heidän liiketoimintaan.

Ei pitkäaikaista sitoutumista

Hakukoneoptimointi on pitkäkestoinen prosessi. Uskomme kuitenkin hartaasti, että meidän tulokset puhuvat puolestaan. Sopimusten puitteissa et ole kuitenkaan sitoutunu pitkäaikaisesti.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Emme hinnoittele palveluitamme päättömiin lukemiin. Olemme reiluja palveluidemme tekemisessä sekä niiden hinnoittelussa. Pienet ja keskisuuret yritykset kykenevät myös hakukoneoptimointiin.

Hinnasto

Mitä hakukoneoptimointi eli SEO maksaa yritykselle?

Hakukoneoptimointi ei ole kertaluonteinen palvelu, vaan jatkuva kuukausittainen panostus. Tuloksellinen kampanja vaatii sitoutumista, jotta hyödyt sekä tulokset ovat nähtävissä.

Perus

Paras paikallisille yrityksille, jotka haluavat päästä alkuun pienellä kuukausibudjetilla.
250€/kk
alv 0%
Avainsanatutkimus
Tekninen hakukoneoptimointi
Sisällön optimointi
Google My Business
Kuukausittainen raportointi

Laatu

Keskisuuret ja suuret yritykset, jotka haluavat pitkäkestoista tuloksellista näkyvyyttä.
1000€/kk
alv 0%
Avainsanatutkimus
Tekninen hakukoneoptimointi
Sisällön optimointi
Google My Business
Kuukausittainen videoraportointi
Sisältöstrategia
Viikottainen blogikirjoitus
Backlinkkien luominen

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty projekteihimme liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt haluttua vastausta kysymykseesi.

Mitä hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi on käännös englannin kielen sanoista Search Engine Optimization, josta myös lyhenne SEO on peräisin.

Hakukoneoptimoinnilla eli SEO:lla pyritään parantamaan ja kasvattamaan verkkosivustolle tulevan orgaanisen liikenteen määrää. Hakukoneoptimoinnin päämääränä on saada verkkosivu hakutuloksien kärkeen. Hakusanoja voi olla tuotetta tai palvelua kuvaava hakusana tai hakulause.

Kuinka kauan hakukoneoptimointi kestää?

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteinen prosessi. Hakutuloksien kilpailu ja hakukoneiden algoritmit muuttuvat jatkuvasti.

Lisäksi monet eri parametrit vaikuttavat sivuston sijoitukseen, mihin ei aina pystytä suoranaisesti vaikuttamaan. Näitä on esimerkiksi sivuston ikä ja yleinen auktoriteetti. Tästä syystä aika-arviota on vaikea sanoa.

Yleensä sijoituksien paraneminen on havaittavissa ensimmäisten kuukausien aikana kampanjan aloittamisesta.

Takaatteko hakukoneoptimoinnista tuloksia?

Suurin osa sivustosi sijoituksesta Googlessa riippuu toimialasi kilpailun määrästä, hakukyselyiden määrästä ja yrityksesi verkkosivuston yleisestä teknillisestä laadusta. Näiden parametrien avulla kykenemme arvioimaan mahdollisen tuloksen.

Olenko sitoutunut kampanjaan?

Et ole! Kaikki kampanjamme ovat toistaiseksi voimassa olevia. Näin et siis sitoudu tekemään yhteystyötä kanssamme. Voit lopettaa hakukoneoptimoinnin milloin haluat.

Luotamme kykyihimme toimittaa laadukasta ja tuloksellista hakukoneoptimointia, joka pitää sinut ja yrityksesi tyytyväisenä kuukausittain.

Onko takuita päästä hakukoneiden kärkeen?

Kukaan ei voi taata ensimmäistä sijaa Googlen hakutuloksissa. Monet SEO-yritykset takaavat ykkössijan, mutta Google tekee lopulta päätöksen siitä kuka pääsee kärkipäähän ja kuka ei.

Meidän takuumme on kuitenkin se, että teemme kaikkemme saadaksemme yrityksesi kotisivuston oikeaan paikkaan eli hakukoneiden kärkipäähän.

Kuinka paljon hakukoneoptimointi maksaa?

Tämä riippuu pitkälti yrityksen tavoitteista ja nykytilanteesta. Parhaiten pääsemme kartoittamaan nämä ilmaiselle etätapaamisella.

Mikä on yleensä sijoitetun pääoman tuotto (ROI)?

Hakukoneoptimoinnissa sijoitetun pääoman tuottoa on vaikea arvioida, sillä se on pitkäaikainen sijoitus yrityksen sivustoon. Tuloksia ei siis yleensä näe heti seuraavana päivänä tai edes seuraavana kuukautena.

Todelliset tuotot voivat olla havaittavissa vasta vuoden päästä kampanjan aloituksesta, jolloin orgaaninen kävijämäärä voi helposti jopa kymmenkertaistua.

Mitä tarkoitatte rahat takaisin -takuulla?

Jos ette ole tyytyväisiä projektin lopputulokseen, palautamme kaikki jo koituneet kustannukset täysimääräisesti takaisin. Tässä tapauksessa projektin materiaalit ja palvelun työt ei siirry yrityksen omistukseen.

Menetänkö tulokset jos lopetan hakukoneoptimoinnin?

Hakukoneoptimointi on kuin kuntosalilla käymistä. Vuoden kurinalainen treenaaminen antaa varmasti loistavia ja huomattavia tuloksia. Tämän jälkeen kuukauden tauko ei todennäköisesti tee sen suurempaa pahaa fyysiselle kunnolle. Ajan myötä kunnon heikentyminen alkaa , jos treenaamista ei jatka säännöllisesti.

Sama periaate hakukoneoptimoinnissa. Kaikki SEO-kampanjassa tehdyt asiat ovat pysyviä ja pitkäaikaisia, mutta ajan myötä kilpailijat tulevat päihittämään sinut hakutuloksien sijoituksien osalta, jos sitä ei ylläpidä jatkuvasti ja pitkäjänteisesti.

Millaisen kuukausittaisen raportin saan?

Saat joka kuukausi sijoitusraportin, jossa kerrotaan verkkosivustosi edistymisestä Googlen hakutuloksissa. Raportin avulla saat myös varmuuden siitä, että SEO-kampanjasta on hyötyä ja tuloksia on havaittavissa, vaikka konkreettisia liidejä tai puheluita ei tulisikaan heti kampanjan alkuvaiheessa.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä