Yrityssähköposti Google Workspace-palvelulla

Luomme ammattimaiset sähköpostit yrityksellesi omalla verkkotunnuksella. Google Workspace yrityssähköposti mahdollistaa sähköpostin muodossa nimi@yritys.fi.

yrityssähköposti
yrityssähköposti google workspace

Skaalautuva, luotettava ja turvallinen sähköpostipalvelu yrityksellesi

Google Workspace mahdollistaa ammattimaisen sähköpostin yrityksen verkkotunnuksella. Palvelu sisältää muunmuassa pilvitallennustilaa, sisällöntuotannon ja videokokoukset. Valitse kolmesta eri vaihtoehdosta tarpeisiisi parhaiten sopiva sähköpostipalvelu yrityksellesi.

Yrityksen sähköposti

Google Workspace on erinomainen sähköpostipalvelu, joka auttaa sinua pitämään sähköpostisi järjestyksessä. Sen suodatusjärjestelmä auttaa poistamaan roskapostin automaattisesti, ja voit helposti merkitä tärkeitä viestejä tai luoda kansioita.

Enemmän kuin sähköposti

Google Workspace on suosittu sähköpostipalvelu monista syistä. Ensinnäkin, se tarjoaa paljon tallennustilaa. Voit säilyttää viestejä, liitteitä ja muita tiedostoja Google Drive -palvelussa, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilan loppumisesta.

Turvallinen ja luotettava

Yrityssähköpostin tietoturva on erittäin tärkeä asia. Salaamalla sähköpostiviestit voidaan estää tietojen väärinkäyttö. Salaus tekee viestistä ymmärrettävän vain vastaanottajalle, jolla on oikea salausavain. Google Workspace tarjoaa sähköpostin salaamisen mahdollisuuden.

Hinnasto

Mitä yrityssähköposti maksaa?

Google Workspace ‑pakettien käyttäjäkohtaiset hinnat ovat alkaen 5,20 €/kk (Business Starter), 10,40 €/kk (Business Standard) ja 15,60 €/kk (Business Plus).

Starter

Pilvitallennustila ja sähköpostilaatikon koko / käyttäjä 30 Gt
6€/kk
+ alv 24%
Gmail yrityssähköposti
30 Gt tallennustilaa / käyttäjä
Sadan ihmisen videokokoukset
Docs, Sheets, Slides
Chat tiimiviestintä

Plus

Pilvitallennustila ja sähköpostilaatikon koko / käyttäjä 5000 Gt
18€/kk
+ alv 24%
Gmail yrityssähköposti
5 Tt tallennustilaa / käyttäjä
500:n osallistujan videokokoukset
Videokokouksien nauhoitus
Kokouksien läsnäolon seuranta
Docs, Sheets, Slides
Chat tiimiviestintä

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty yrityssähköposteihin liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt haluttua vastausta kysymykseesi.

Kuuluuko verkkotunnus tilaukseen?

Ei, verkkotunnuksen hinta on erillinen Google Workspacesta. Ilmoittautumisen yhteydessä määrität verkkotunnuksen, jonka haluat yrityksesi sähköpostillesi. Jos et vielä omista verkkotunnusta, voimme auttaa sen tilaamisessa.

Voinko siirtää yhteystietoni ja sähköpostit?

Kyllä, voit tuoda olemassa olevat sähköpostisi, yhteystietosi ja kalenteritietosi mukanasi Google Workspaceen.

Google Workspacessa on työkaluja tietojen siirtämiseen Microsoft Exchangesta, Outlookista tai Office 365:stä, IBM Notesista ja muista sähköpostijärjestelmistä.

Voinko myöntää oikeuksia muille käyttäjille?

Kyllä! Organisaatiosi koosta riippumatta suosittelemme, että jaat vastuun käyttäjien ja palveluiden hallinnasta valituille luotetuille käyttäjille. Voit myöntää käyttäjälle järjestelmänvalvojan oikeudet määrittämällä hänelle jonkin käytettävissä olevista järjestelmänvalvojan rooleista.

Roolin määrittäminen antaa käyttäjälle pääsyn hallintakonsoliin. Voit tehdä käyttäjästä pääjärjestelmänvalvojan, joka voi suorittaa kaikki tehtävät hallintakonsolissa. Voit myös määrittää järjestelmänvalvojalle roolin, joka rajoittaa järjestelmänvalvojan suorittamia tehtäviä. Esimerkiksi he voivat luoda vain ryhmiä, hallita palveluasetuksia tai nollata käyttäjän salasanan.

Miksi yrityssähköpostipalvelun tietoturva on tärkeää?

Yrityssähköpostipalvelun tietoturva on tärkeää, sillä sähköposti on tärkeä osa liiketoimintaa. Tietoturvaongelmat voivat aiheuttaa tietovuotoja, jotka voivat johtaa liiketoiminnan häiriöihin ja tietojen menetykseen.

Mitä tarkoitetaan käyttäjällä?

Käyttäjä määritellään yhdeksi henkilökohtaiseksi sähköpostiosoitteeksi (nimi@yritys.fi). Käyttäjällä voi olla useita eri sähköpostialiaksia.

Ryhmäsähköpostialiaksia (kuten asiakaspalvelu@yritys.fi) ei lasketa käyttäjiksi. Voit lisätä enintään 30 sähköpostialiasta kullekin käyttäjälle.

Voinko hallita useita verkkotunnuksia?

Voit lisätä monta eri verkkotunnusta tilillesi ilman lisäkustannuksia. Käyttäjillä voi olla omat identiteetit yhdessä tai useammassa verkkotunnuksessa. Kykenet myös hallitsemaan verkkotunnuksia samasta hallintakonsolista.

Voinko hallita käyttäjien pääsyä eri ominaisuuksiin?

Voit käyttää hallintakonsolia sellaisten palvelujen poistamiseen, joita et halua ihmisten käyttävän, tai muokata palveluiden toimintaa. Voit ottaa käyttöön samat asetukset kaikille tai soveltaa yksilöllisiä käytäntöjä eri käyttäjille.

Mitä tarkoittaa yrityssähköpostin salaaminen?

Yrityssähköpostin salaaminen tarkoittaa sähköpostiviestien koodaamista siten, että ne ovat ymmärrettävissä vain vastaanottajalle, jolla on oikea salausavain.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä