Google mainonta - Tavoita kohdeyleisösi tehokkaasti

Google-mainonta on tehokas tapa mainostaa tuotteita tai palveluita verkossa. Digikumppanina autamme yrityksiä tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat Googlen hakutuloksista.

google-mainonta

Arvolupaus Google-mainonnon kampanjoissa

Alecom on Google Ads -mainontaan erikoistunut ammattitaitoinen digitoimisto. Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisun eli hoidamme kaiken Google-mainontaan liittyvän puolestasi.

Erotumme kilpailijoista tuloksellisuudella. Tavoitteemme on kasvattaa vain yrityksesi liikevaihtoon vaikuttavia tekijöitä:

Yhteydenottoja eli liidejä

Ostotapahtumia

Mitä voit odottaa Google-mainonnan kampanjalta?

Tavoitteenamme on saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset Google-mainonnassa. Luommee tehokkaita kampanjoita, joiden avulla myös yrityksesi voi saavuttaa myynti- ja liiketoimintatavoitteet nopeammin.

Laatu ja saavutukset

Palvelumme laatua kuvastaa parhaiten aikaisemmat saavutuksemme. Olemme onnistuneet parantamaan uusien asiakkaidemme mainonnan tehokkuutta merkittävästi. Parannukset on saavutettu, vaikka mainontaa olisi aiemmin hoitanut toinen mainostoimisto.

Läpinäkyvä raportointi

Raportointimme on täysin avointa, jossa kerromme rehellisesti kuinka paljon Google-mainonta on tuottanut yhteydenottoja tai kauppaa. Usein eri mainostoimistot korostaa klikkien määriä, näyttökertoja tai muita turhia lukuja. Nämä luvut on tietenkin hyvä tietää, mutta ne eivät lisää myyntien tai yhteydenottojen määriä.

Tuloksia kolmessa kuukaudessa

Kampanjan määräaikaisuus on kolme kuukautta. Kokemuksemme mukaan kolmessa kuukaudessa saamme selviä ja merkittäviä tuloksia aikaiseksi. Läpinäkyvän raportoinnin ansiosta tiedät aina, mistä maksat ja mikäli et jostain syystä näe jatkuvuutta tämän 3 kuukauden jälkeen - voit irtisanoa palvelun milloin tahansa.

Selvä ja merkittävä kasvu

Satojen prosenttien kasvu mainonnan tehokkuudessa ei ole meille harvinaista. Pienikin positiivinen tulos riittää kattamaan palvelumaksumme. Jos tulokset on jostain syystä kuitenkin kolmen kuukauden jälkeenkin heikkoja, voit yksinkertaisesti irtisanoa palvelumme. Tavoittelemme aina pidempiä yhteistyösuhteita, jotka voimme saavuttaa vain tuottamalla oikeasti merkittäviä tuloksia.

Mitä Google-mainonta on ja miksi sitä kannattaa tehdä?

Google-mainonta on mainostamista Googlen hakutuloksissa ja sen eri mainosverkostossa. Mainoksia näytetään ihmisille, jotka etsivät tiettyjä avainsanoja. Avainsana voi olla esimerkiksi yrityksesi tuote tai palvelu.

Google-mainonta on yksi vaikuttavimmista keinoista markkinoida yrityksesi tuotteita ja palveluita verkossa. Google on tällä hetkellä maailman johtava hakukone. Suomessa tehdään noin 30 miljoonaa hakua päivittäin. Tämän vuoksi Google-mainonta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, jotka ovat valmiita ostamaan yrityksesi tuotteita tai palveluita.

Google-mainonta tarjoaa monia etuja, joita ei löydy muista maksetun mainonnan muodoista. Tässä on muutamia syitä, miksi yrityksesi kannattaa harkita Google-mainontaa:

  • Kohdistustaminen: Google-mainonta mahdollistaa kohdistamisen tiettyihin hakusanoihin, demografisiin tietoihin ja maantieteellisiin alueisiin. Mainokset voidaan kohdistaa vain tietylle kohderyhmälle.
  • Nopeus: Google-mainonta tarjoaa nopean tavan tavoittaa tarkan kohdeyleisön. Mainokset voidaan käynnistää heti, kun kampanja on luotu. Tuloksia alkaa näkymään yleensä parissa päivässä.
  • Mitattavuus: Google-mainonta tarjoaa tarkkoja tietoja siitä, kuinka mainonta toimii. Seuraamme mainoskampanjan tuloksia ja teemme tarvittavat muutokset niiden pohjalta.
  • Joustavuus: Google-mainonta on joustava mainonnan muoto, joka voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan. Voimme valita halutun mainosbudjetin, mainosten näyttötavan ja mainosmuodon.

Mitä Google-mainonta palveluun kuuluu?

Tuotamme Google Ads -mainosalustalla kaikkia eri mainostyyppejä, joita on esimerkiksi hakusana-, display, video-, shopping- ja discovery-mainonta.

Oma yhteyshenkilö

Voit olla suoraan yhteydessä yhteyshenkilöösi, joten kommunikointi on vaivatonta. Näin pysyt ajan tasalla mainonnan edistymisestä, ja mahdolliset muutostarpeet on helppo välittää ilman välikäsiä.

Mainostilin luominen

Luomme mainostilillesi aina omat kampanjat. Aikaisemmin mainostaneiden asiakkaiden kohdalla hyödynnämme kertynyttä dataa ja varmistamme, että muutosvaihe sujuu mahdollisimman sujuvasti.

Jatkuva optimointi

Luomme mainostilillesi aina omat kampanjat. Aikaisemmin mainostaneiden asiakkaiden kohdalla hyödynnämme kertynyttä dataa ja varmistamme, että muutosvaihe sujuu mahdollisimman kitkattomasti.

Konversioseuranta

Luomme mainostilillesi aina omat kampanjat. Aikaisemmin mainostaneiden asiakkaiden kohdalla hyödynnämme kertynyttä dataa ja varmistamme, että muutosvaihe sujuu mahdollisimman kitkattomasti.

Konversio-optimointi

Luomme mainostilillesi aina omat kampanjat. Aikaisemmin mainostaneiden asiakkaiden kohdalla hyödynnämme kertynyttä dataa ja varmistamme, että muutosvaihe sujuu mahdollisimman kitkattomasti.

Läpinäkyvä raportointi

Luomme mainostilillesi aina omat kampanjat. Aikaisemmin mainostaneiden asiakkaiden kohdalla hyödynnämme kertynyttä dataa ja varmistamme, että muutosvaihe sujuu mahdollisimman kitkattomasti.

Miten Google-mainonta toimii ja mitkä on sen kustannukset?

Google-mainonta perustuu hakusanoihin. Mainos näkyy hakutuloksissa ennen orgaanisia tuloksia, kun verkkovierailija etsii jotain Googlesta.

Google mainonnan kustannukset vaihtelevat käytettyjen hakusanojen ja kilpailun mukaan. Kustannukset perustuvat CPC (Cost-per-Click) -malliin, eli mainostaja maksaa vain silloin, kun käyttäjä klikkaa mainosta.

Tärkeintä on valita oikeat hakusanat, jotka ovat yrityksellesi relevantteja ja kilpailukykyisiä. Näin kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Miksi valita meidät Google-mainonnan tekijäksi?

Asiantuntemus

Tarjoamme asiantuntemusta ja kokemusta Google-mainonnan tekemisessä ja optimoinnissa. Tiedämme, mitkä hakusanat ovat tehokkaita, miten mainoksia pitäisi räätälöidä ja miten kampanjaa tulisi optimoida paremmaksi.

Säästä resursseja

Vapautat yrityksesi kallisarvoisia resursseja, jotka voit hyödyntää muihin tärkeisiin tehtäviin ja muun liiketoiminnan parantamiseen. Digikumppanina hoidamme kaiken kampanjan suunnittelusta toteutukseen ja seurantaan.

Maksimoi tulokset

Ulkoistamalla Google-mainonnan meille, yrityksesi pääsee saavuttamaan parempia tuloksia kustannustehokkaammin. Digitoimistona auttamme yritystäsi saavuttamaan enemmän ostokonversioita tai yhteydenottoja eli liidejä.

Kustannustehokkuus

Ulkopuolisena digitoimistona autamme vähentämään kustannuksia optimoimalla kampanjaa jatkuvasti paremmaksi valmiin datan pohjalta. Tämä säästää selvää rahaa Google-kampanjassa pitkällä aikavälillä.

Mitä Google-mainonta maksaa?

Tarjoamme Google-mainontaa alkaen hintaan 250€/kk + markkinointibudjetti. Paketista riippuen kampanja sisältää aina suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja optimoinnin.

Perus

Paras paikallisille yrityksille, jotka haluavat päästä alkuun pienellä kuukausibudjetilla.
250€/kk
alv 0%
Avainsanatutkimus
Mainosryhmiä alle 5 kpl
Hakusanat ja mainostekstit
Kuukausittainen raportointi

Laatu

Erittäin tuloshalukkaille, jotka haluavat pitkäkestoista ja selvää näkyvyyttä.
1000€/kk
alv 0%
Avainsanatutkimus
Mainosryhmiä yli 20 kpl
Hakusanat ja mainostekstit
Kuukausittainen raportointi
Mainosbannerit
Jatkuva optimointi
Konversio-optimointi

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty Google-mainontaan liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi.

Onko Google-mainonta kallista?

Google-mainonta voi olla kallista, mutta hinta riippuu useista eri tekijöistä, kuten avainsanojen kilpailusta ja mainosbudjetista. Voimme arvioida tulevan kampanjan mainosbudjetin kartoituspalaverissa.

Kuinka usein mainoskampanjaa tulee seurata?

Mainoskampanjaa tulee seurata säännöllisesti, vähintään kerran viikossa. Seuranta auttaa optimoimaan kampanjaa paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Voiko Google-mainontaa käyttää paikallisesti?

Kyllä, Google-mainontaa voidaan käyttää paikallisesti, jotta tavoitetaan paikalliset asiakkaat. Mainokset voidaan kohdistaa tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten kaupunkiin tai postinumeroon.

Kuinka kauan mainoskampanjan luominen kestää?

Mainoskampanjan luominen voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään riippuen kampanjan koosta ja monimutkaisuudesta.

Voiko Google-mainontaa käyttää pienyrityksille?

Kyllä, Google-mainonta on erinomainen tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita pienyrityksille. Mainosbudjetti voidaan räätälöidä pienemmäksi, ja kohdistaminen auttaa tavoittamaan oikeat ihmiset.

Mikä Google-mainonta on?

Google-mainonta on mainostamista Googlen hakutulossivuilla ja sen mainosverkostossa. Mainoksia näytetään ihmisille, jotka etsivät tiettyjä avainsanoja tai ovat kiinnostuneita tietystä aiheesta. Mainokset näkyvät joko hakutulossivuilla tai muilla verkkosivuilla, joilla on yhteistyösopimus Googlen kanssa.

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä