Laadukkaat ja myyvät nettisivut yritykselle

Suunnittelemme ja kehitämme yrityksille nettisivuja avaimet käteen -palveluna. Tuottamamme nettisivut eivät ole pelkästään visuaalisesti upeita, vaan ne ovat myös tulosta tuottavia myyntikoneita.

nettisivut-yritykselle
100% Rahat takaisin -takuu
5/5 arvostelut

Minkälaiset nettisivut tuotamme yritykselle?

Tarjoamme nettisivujen suunnittelun ja kehittämisen avaimet käteen -periaatteella. Nettisivut tulevat olemaan yrityksesi näköiset, helposti muokattavissa, nopeat, turvalliset, hakukoneoptimoidut ja myynnillisesti tehokkaat.

Uniikki suunnittelu

Asiantuntijatiimimme luo ainutlaatuisen, uniikin, massasta erottuvan, responsiivisen ja visuaalisesti miellyttävän nettisivuston, joka on räätälöity juuri sinun yrityksen brändin ja toimialan kohderyhmän mukaan.

Hakukoneoptimointi

Optimoimme nettisivujen rakenteen, sisällön ja muut metatiedot parantaaksemme sivuston hakukonesijoituksia esimerkiksi Googlessa. Näin luomme enemmän orgaanista verkkoliikennettä hakukoneista käsin.

Muokattavuus

Kätevän sisällönhallintajärjestelmän avulla nettisivujen otsikoiden, tekstien, kuvien, linkkien ja muiden elementtien muokkaaminen on vaivatonta ja helppoa myös itse tai tiimissä ilman teknisen ammattilaisen osaamista.

Rahat takaisin-takuu

Emme lopeta ennen kuin olet täysin tyytyväinen uusiin nettisivuihin. Teemme kaikki tarvittavat korjaukset ilman lisäkustannuksia. Jos et ole kuitenkaan tyytyväinen lopputulokseen, palautamme kaikki rahasi takaisin.

Nopeusoptimointi

Optimoimme tulevien nettisivujen latausnopeudet. Nopeat latausajat parantavat huomattavasti käyttäjäkokemusta ja hakukonenäkyvyyttä. Hitaat latausajat karsivat kärsimättömät vierailijat pois sivustolta.

30 päivän täystuki

Tukitiimimme on seuraavat 30 päivää turvanasi, kun olemme saaneet lopullisen nettisivun valmiiksi. Autamme sinua tarvittaessa ja lopuksi koulutamme itse alustan käytössä, joten voit tehdä muokkauksia vaivattomasti myös itse.

Miksi ulkoistaa yrityksen nettisivujen tekeminen meille?

Digitoimisto Alecom on asiantuntija tehokkaiden ja menestyksekkäiden nettisivujen luomisessa. Riippumatta yrityksesi koosta, huolehdimme siitä, että verkkosivustosi herättää luottamusta ja houkuttelee uusia asiakkaita, samalla rohkaisten vanhoja asiakkaita palaamaan sekä valitsemaan tuotteesi tai palvelusi uudestaan myös tulevaisuudessa.

Luomme verkkosivustoja, jotka edistävät yrityksesi digitaalista kasvua. Strateginen lähestymistapamme kotisivujen suunnittelussa varmistaa sen, että ne välittävät haluamasi mielikuvan ja toimivat tehokkaana myyntikoneena - ylläpitäen jatkuvaa yhteyttä sinun ja asiakkaittesi välillä. Verkkosivut palvelevat omaa tarkoitustaan ja tukevat liiketoimintasi kehitystä.

Sinun ei tarvitse huolehtia aikataulujen tai budjettien ylittymisestä kanssamme. Yrityksesi verkkosivut tulevat olemaan juuri sellaiset kuin toivot, toimivat toimialallasi, ja erottuvat kilpailijoista omalla tavallaan. Et saa pelkkää digitaalista käyntikortia, vaan tavoitteellisen myyntityökalun. Tämän tulet huomaamaan lisääntyneiden yhteydenottojen, puheluiden, sähköpostien ja kasvavan asiakaslistan kautta.

nettisivut-yritykselle

Kuinka luomme aina onnistuneet nettisivut?

Tarpeiden kartoitus ja tavoitteiden asettaminen

Keskustelemme yrityksesi tarpeista, tavoitteista ja toiveista verkkosivuston suhteen. Pyrimme saamaan kattavan käsityksen siitä, millainen sivusto parhaiten palvelee yrityksen liiketoimintaa.

Sisällön suunnittelu ja rakenne

Laadimme sisältösuunnitelman ja määrittelemme sivuston selkärangan sekä yleisen rakenteen. Tässä vaiheessa päätämme, mitä sisältöä sivustolle tulee ja miten se jäsennellään käyttäjäystävällisesti.

Ulkoasun ja käyttöliittymän suunnittelu

Suunnittelemme nettisivujen visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän. Huomioimme yrityksen brändi-ilmeen ja kohderyhmän mieltymykset, jotta sivusto houkuttelee sekä palvelee käyttäjiä mahdollisimman hyvin.

Tekninen toteutus ja kehittäminen

Rakennamme sivuston suunnitellun rakenteen ja ulkoasun mukaisesti. Huolehdimme myös sivuston toimivuudesta eri laitteilla ja selaimilla. Optimoimme  latausnopeudet ja hakukoneystävällisyyden.

Testaus ja tarkistukset

Testaamme sivuston toimivuuden, käyttäjä- ja hakukoneystävällisyyden varmistaaksemme, että se täyttää asetetut tavoitteet ja vaatimukset. Teemme tarvittavat korjaukset ja viimeistelyt ennen lopullista julkaisua.

Julkaisu ja ylläpito

Julkaisemme valmiin ja testatun sivuston julkiseksi verkkoon yrityksesi verkkotunnuksen alle. Lopuksi koulutamme itse alustan käytössä jotta muokkauksien tekeminen onnistuu itse tai tiimissä vaivattomasti.

Hinnasto

Mitä nettisivut maksavat yritykselle?

Nettisivujen hinta määräytyy pitkälti tulevien nettisivujen koostaa, sivupohjien lukumäärästä sekä tarvittavista lisäpalveluista. Alla on esimerkkejä nettisivupakettien kustannuksista.

Yksinkertainen

Kehitämme yksinkertaisen ja pienen sivuston, joka toimii verkossa yrityksesi tai yhdistyksesi käyntikorttina. Rakennamme nettisivut jo valmiin suunnitelman pohjalta.
alk. 500€
alv 0%
Sivupohjia alle kolme
Tekninen hakukoneoptimointi
Mobiiliresponsiivisuus
Saavutettavuus (WCAG)
Suorituskyvyn optimointi

Edistyksellinen

Personalisoidut nettisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella. Lisäämme tarvittavat ulkoiset integraatiot, monikielisyyden ja sisällönhallintajärjestelmän.
alk. 3000€
alv 0%
Sivupohjia yli seitsemän
Tekninen hakukoneoptimointi
Mobiiliresponsiivisuus
Saavutettavuus (WCAG)
Suorituskyvyn optimointi
Sisällönhallintajärjestelmä
Monikielisyys
Ulkoiset integraatiot (esim. CRM)

Usein kysytyt kysymykset

Alla listattuna muutamia useimpia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty kotisivuprojekteihin liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli et löytänyt vastaustasi kysymykseesi.

Kuinka kauan nettisivuprojekti kestää?

Verkkosivuprojektin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten projektin laajuudesta, asiakkaan toiveista ja tarvittavista ominaisuuksista. Yleensä voimme toteuttaa perussivuston noin 4-6 viikossa. Kustomoidut ja monimutkaisemmat projektit saattavat vaatia enemmän aikaa. Keskustelemme aina kanssasi aikatauluista ennen projektin aloittamista.

Mitä alustoja käytätte verkkosivujen toteutukseen?

Suosittelemme ja käytämme pääasiassa Webflow-alustaa verkkosivujen toteuttamiseen, mutta voimme toteuttaa sivuston myös muille alustoille. Kysy meiltä lisää eri alustoista ja niiden etuuksista!

Saanko tukea nettisivuprojektin jälkeen?

Verkkosivujen ylläpidon ja päivitysten hinta riippuu sivuston laajuudesta, toiminnallisuuksista ja kuinka usein päivityksiä tarvitaan. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella ylläpitosopimuksen yksityiskohdista ja hinnoittelusta.

Tarjoatteko myös sisällöntuotantoa?

Kyllä, tarjoamme lisäpalveluna sisällöntuotantoa ja kuvankäsittelyä. Voimme auttaa sinua luomaan houkuttelevan ja informatiivisen sisällön sivustollesi sekä valita sopivia kuvia kuvapankista.

Miten verkkosivuni löytyy hakukoneista?

Teemme perusteellista hakukoneoptimointia (SEO) osana verkkosivuprojektia. Pyrimme varmistamaan, että sivustosi löytyy hakukoneista mahdollisimman hyvin ja että se houkuttelee oikeaa kohderyhmää. Tarjoamme myös lisäpalveluna hakukone- ja some-mainontaa, jotta saat vielä paremman näkyvyyden verkossa.

Kuinka paljon ylläpito ja päivitykset maksavat?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme jatkuvaa tukea ja apua verkkosivujensa kanssa. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos kohtaat ongelmia tai tarvitset apua sivustosi kanssa. Tarjoamme myös ylläpitosopimuksia, jotka sisältävät säännölliset päivitykset ja teknisen tuen.
Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä