Kotisivujen ilmainen auditointi yritykselle
Maksuttoman kotisivun auditoinnin tarkoituksena on tarjota kattava ymmärrys yrityksen verkkosivuston nykytilasta, sen Google-hakutuloksien sijoituksista ja toimenpiteistä sivuston kehittämiseksi.
Sisällön laatu
Tarkastelemme sivuston sisällön laatua, jotta se vastaa käyttäjien tarpeita ja tavoitteita. Laadukas sisältö auttaa sitouttamaan käyttäjiä ja parantamaan sivuston hakutuloksien sijoituksia.
Sivuston suorituskyky
Tutkimme sivuston latausnopeutta varmistaaksemme, että se latautuu nopeasti kaikilla eri laitteilla. Hitaiden latausaikojen korjaaminen parantaa käyttäjäkokemusta ja hakukoneiden sijotuksia.
Hakukoneoptimointi
Selvitämme sivuston hakukoneoptimoinnin osa-alueet varmistaaksemme, että sivusto on helposti löydettävissä hakukoneista. Tähän sisältyy mm. sivuston avainsanojen, sisällön, meta-tietojen ja URL-rakenteen tarkastaminen.
Mobiiliresponsiivisuus
Katsastamme sivuston mobiiliresponsiivisuuden varmistaaksemme, että sivusto näyttää ja toimii hyvin kaikilla yleisimmillä laitteilla, kuten esim. mobiililaitteilla, tableteilla ja kannettavilla tietokoneilla.
Turvallisuus
Kokeilemme sivuston turvallisuuden varmistaaksemme, että se on suojattu mahdollisilta haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Tämä sisältää mm. sivuston SSL-sertifikaatin tarkastamisen.
Kotisivujen auditoinnin sisältö
Kotisivujen auditoinnilla saat tarkempaa tietoa siitä, kuinka hyvin yrityksesi hyödyntää sivustoa myynnillisesti. Arvioinnin pohjalta kerromme konkreettiset toimenpiteet, joilla voit parantaa tuloksia eri digikanavien ja keinojen avulla.
Suorituskyky
Tunnistamme suorituskykyongelmat, kuten hitaat latausajat. Auditoinnin avulla voimme tunnistaa parannettavat alueet ja näin pääset toteuttamaan korjaavat toimenpiteet sivustolle.
Asiakaskokemus
Listaamme käyttäjäkokemukseen liittyvät puutteet, joita on esimerkiksi hankalat navigointirakenteet, epämääräinen ulkoasusuunnittelu ja huonosti toimivat lomakkeet.
Hakukonenäkyvyys
Tarkastelemme hakukoneoptimointiin liittyviä ongelmia. Näitä voi olla esimerkiksi puutteelliset avainsanat, huonosti optimoidut meta-tiedot ja virheelliset linkitykset.