Kotisivujen ilmainen auditointi yritykselle

Maksuttoman kotisivun auditoinnin tarkoituksena on tarjota kattava ymmärrys yrityksen verkkosivuston nykytilasta, sen Google-hakutuloksien sijoituksista ja toimenpiteistä sivuston kehittämiseksi.

Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen ja kuukausittaisen uutiskirjeen.
Kiitos lähetyksestä! Lähetämme auditoinnin sinulle noin kahden arkipäivän kuluessa!
Jotain meni vikaan. Yritä uudelleen!

Sisällön laatu

Tarkastelemme sivuston sisällön laatua, jotta se vastaa käyttäjien tarpeita ja tavoitteita. Laadukas sisältö auttaa sitouttamaan käyttäjiä ja parantamaan sivuston hakutuloksien sijoituksia.

Sivuston suorituskyky

Tutkimme sivuston latausnopeutta varmistaaksemme, että se latautuu nopeasti kaikilla eri laitteilla. Hitaiden latausaikojen korjaaminen parantaa käyttäjäkokemusta ja hakukoneiden sijotuksia.

Hakukoneoptimointi

Selvitämme sivuston hakukoneoptimoinnin osa-alueet varmistaaksemme, että sivusto on helposti löydettävissä hakukoneista. Tähän sisältyy mm. sivuston avainsanojen, sisällön, meta-tietojen ja URL-rakenteen tarkastaminen.

Mobiiliresponsiivisuus

Katsastamme sivuston mobiiliresponsiivisuuden varmistaaksemme, että sivusto näyttää ja toimii hyvin kaikilla yleisimmillä laitteilla, kuten esim. mobiililaitteilla, tableteilla ja kannettavilla tietokoneilla.

Turvallisuus

Kokeilemme sivuston turvallisuuden varmistaaksemme, että se on suojattu mahdollisilta haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Tämä sisältää mm. sivuston SSL-sertifikaatin tarkastamisen.

Kotisivujen auditoinnin sisältö

Kotisivujen auditoinnilla saat tarkempaa tietoa siitä, kuinka hyvin yrityksesi hyödyntää sivustoa myynnillisesti. Arvioinnin pohjalta kerromme konkreettiset toimenpiteet, joilla voit parantaa tuloksia eri digikanavien ja keinojen avulla.

Suorituskyky

Tunnistamme suorituskykyongelmat, kuten hitaat latausajat. Auditoinnin avulla voimme tunnistaa parannettavat alueet ja näin pääset toteuttamaan korjaavat toimenpiteet sivustolle.

Asiakaskokemus

Listaamme käyttäjäkokemukseen liittyvät puutteet, joita on esimerkiksi hankalat navigointirakenteet, epämääräinen ulkoasusuunnittelu ja huonosti toimivat lomakkeet.

Hakukonenäkyvyys

Tarkastelemme hakukoneoptimointiin liittyviä ongelmia. Näitä voi olla esimerkiksi puutteelliset avainsanat, huonosti optimoidut meta-tiedot ja virheelliset linkitykset.

Projekti jo mielessä?
Luodaan se yhdessä